Nasterea la Medlife (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Bravo Alina, ce dragut ca ne-ai scris !
Speram sa-ti treaca repede ranile si sa poti alapta fara probleme.
Ma felicit acum ca mi-am pus in bagajul de spital si protectiile de silicon pt sani.

Mie mi-a picat netul de ieri, a trebuit sa fac niste inginerii acum ca sa pot intra

cori f interesant, vreau si eu sa-mi comand sticle din-atea de lapte si merino numai ca ma enerveaza netul acum

Eu sunt fericita ca a mai trecut o zi, am si auzit tot mai multe cazuri care au rezistat fara dop inca 2 saptamani asa ca speeer ...

Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns e_cami spune:

Buna fetelor,
Azi de dimineata am ajuns acasa, suntem bine amandoi. Acum bebe doarme un pic, asa ca am intrat repede sa va scriu.

Dupa cum stiti, miercuri la ora 15 am avut intalnirea cu Parfene: totul era ok:col inchis si nescurtat si stabilita intalnirea peste o saptamana. La ora 2 dimineata mi s-a rupt apa, am sunat-o, m-am suit in masina si am ajuns la 3 la Medlife. A venit in acelasi timp si dr Parfene, dar...medicul de garda tocmai intrase intr-o cezariana (tipa fusese in travaliu 14 ore, era dilatata, dar copilul nu se angaja pe traseu, asa ca au hotarat s-o opereze); ghinionul meu, as spune, pt ca am avut de asteptat aproape doua ore, timp in care m-au apucat contractiile (a fost cumplit, m-au monitorizat pana la un moment dat, dar apoi nu am putut sa mai stau intinsa, am stat numai pe marginea patului). In sfarsit, au terminat operatia, mi-au pus perfuzia, mi-au facut anestezia, dar eu aveam un tremur ingrozitor, nu de frig, asa pur si simplu. Am facut pe masa de operatie un episod de crestere a pulsului, cand am simtit ca mi se face rau, dar a trecut repede.
Nu am simtit absolut nici o durere, nici macar cand mi-a facut epidurala, nu am simtit nici macar ca umblau pe-acolo.
Am stat pana a doua zi dimi la TI, apoi in rezerva. A doua zi a fost un pic mai greu, dar a trecut.
Bebe incepuse sa suga, dar inca nu avea ce, i-au dat lapte de acolo, acum cand a venit lapticul ne chinuim sa-l dezvatam, dar inca nu am reusit. Am avut cu mine mameloane de silicon, nu vrea decat cu ele, dar doar se face ca trage! Sper sa trec de episodul asta mai repede pt ca e pacat sa nu suga, mai ales ca are ce.
Melania, tu cum ai reusit?

Ma apuc sa va citesc din urma, atat cat voi reusi. Cand pot, mai intru.

Bafta fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns e_cami spune:

Felicitari Alina,
Sa-ti traiasca bebele si sa fie sanatos!
Ana, cum te simti, esti ok?

Fug la bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Doamne cami nu-mi vine sa creeeed !
parca mai ieri erai aici cu emotii si acum esti deja acasa cu bebe ???
Stai ca nu inteleg: tu nu trebuia sa nasti cu altcineva si Parfene doar de urgenta ?

Cum e bebe ? cum a fost intalnirea eu el ? :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Felicitari e_Cami !
Acum vreo luna ne stresam cu termenul de 36 de saptamani (eu inca am mai ramas).
Imi pare bine ca a decurs totul bine si relativ repede.
Ana, e_cami era la prof. Pelinescu care, fiind in concediu, a lasat-o in grija drei. Parfene daca se intampla sa nasca pana vine el. Avea programata cezariana undeva la sfarsitul lui august da uite ca bebe s-a grabit nitel.
Ooooooooof inca 5 saptamani si stau si eu linistita

_
Raluca, cu Biliboi la purtator (30+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniam spune:

Cami ai incercat sa-i dai si fara protectii? Poate de-asta nu suge....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Buna fetelor.

Felicitari Alina ptr bebe, mi se pare maricel in poze, e tare dragut .

Cami imi pare rau ca ai trecut prin contractii si dureri, dar ma bucur ca a iesit totul bine. Felicitari ptr bebe si bine ati venit acasa.

Eu nu sunt prea bine, am mancat ceva acum seara si in timp ce mancam am simtit ca imi vine sa vars si de atunci am tot varsat.. Acum sunt mai ok dar ma simt extenuata.

Cori 34+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Melania am si eu o intrebare si te rog mult sa imi raspunzi cand ai timp. Tu stii cumva daca in spital la bebi li se da laptic cu biberon sau cu seringa? Si oare nu putem sa alegem noi (desi ma indoiesc), cu seringa e mult mai mic riscul sa respinga sanul si in maternitatile de stat asa se procedeaza in majoritatea. Of fetelor, tare mi-e si mie teama de asta.

Mergi la inceput

Cami, uite un articol despre motivele ptr care bebelusii resping sanul si ofera si sfaturi. Siteul asta apartine La Leche League Romania si articolele lor sunt foarte documentate si utile.

http://laptematern.ro/cms/front_content.php?idcat=11&idart=79&lang=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciadic spune:

Felicitari Cami si Alina! Ce bine ca ati scapat si acum aveti bebei langa voi.
Eu sunt noua pe aici, am aparut de cateva zile si ma bucur ca am avut ocazia sa intru in legatura cu fetele si ca m-au primit cu bratele deschise.
Mi-as dori si eu sa vad poze cu bebeii vostri, daca nu va deranjeaza, evident.
Nu stiu cum ati procedat voi, daca le-ati trimis pe adrese de mail private sau care e modalitatea.

Va pup si va urez sa aveti multa putere si rabdare. Totul este greu la inceput. Dar nu cred ca exista bucurie mai mare decat sa iti vezi ingerasul.

Mergi la inceput