Hai pufescu,Iulia,Criss!Bv Dragaica,Laurika! (179)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Racusor, la noi nu e asa cald ca la voi. In casa am si eu 28, dar nu mi se pare atat de cald, ca nu bate soarele. Incearca sa faci un pic de umbra, poate se mai racoreste nitel...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

am toate obloanele trase e intuneric in casa

dar cum nici noaptea nu se racoreste afara, iti dai seama cum s-au incins betoanele

si e cald de vreo 2 saptamani

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:

Racusor, la noi nu e asa cald ca la voi. In casa am si eu 28, dar nu mi se pare atat de cald, ca nu bate soarele. Incearca sa faci un pic de umbra, poate se mai racoreste nitel...

dar cum nici noaptea nu se racoreste afara, iti dai seama cum s-au incins betoanele

9 iunie 2010

Of, Doamne, tre sa fie horror rau... Mai 2 zile si speram sa mai treaca din caldurile astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Buna fetelor,
voiam sa va zic ca am de vanzare un set de epidurala perfect intact, sigilat, bun de folosit , daca e cineva interesat il vand la 100 ron, imi puteti da un PM. thx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Buna mamici si burtici!

Am intrat sa va spun ca de azi dimineata de la ora 8:50 sunt si eu mamica!

Azi-noapte la 3 m-au luat durerile. Bagaj facut - nici vorba... Pe la 5 am reusit sa plecam spre Cernavoda, deja aveam contractii dureroase la mai putin de 10 minute. Mi s-a parut ca a durat o vesnicie drumul... Cand am ajuns mi-a facut control pe masa, colul scurtat dar dr. mi-a spus ca mai dureaza... travaliul e abia la inceput ... iar eu aveam niste dureri deja greu de suportat... in scurt timp am trecut de la gemete la urlete. mi-au mai facut cateva "calmante", care de fapt erau pentru grabirea dilatarii Eu intre timp urlam cat ma tinea gura si dr. mi-a spus ca poate sa mai dureze 2-3 ore

mi-am zis ca nu mai rezist si am cerut cezariana

mi-au spus ca pregatesc sala de operatii si cheama anestezistul, dar totul parea sa dureze prea mult! mi-am dat seama ca dr. vrea sa ma lase pe nastere normala

nu a mai durat mult si mi s-a rupt apa, iar in cateva minute am simtit ca iese bebe... abia au mai avut timp sa ma urce pe masa. in 5 minute am nascut, tot printre urlete

nu-mi venea sa cred ca bebe e pe o masa langa mine! orice durere incetase! ma uitam la el cat e de micut! are doar 2760 gr., lungimea nu o stiu nici acum, scor apgar 9, ca nu a tipat din prima si avea circulara de cordon. pediatrul a zis ca este bine bebe

suntem ok, doar ca hemoroizii ma dor ca naiba si nu pot sa fac pishu, mi-au pus sonda

dupa cateva incercari nereusite bebe a reusit sa se mufeze la tzitzi si chiar a tras bine din sanul drept, nu-mi venea sa cred! e un sentiment minunat, nu pot descrie ce am simtit cand a inceput sa suga, o conexiune atat de intima intre noi doi! e minunat!

acum doarme linistit, nu a plans deloc, e un dulce!!!! suntem innebuniti dupa el! o sa punem si poze in curand!

va pupam cu drag!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Voi cum ati taiat unghiile la bb?Eu le-am taiat deja in 2 ture, dar nu reusesc sa le tai bine si nu pot sa-l las fara manusi, ca tot se zgaraie... Stiti vreo metoda de a taia unghiutele?Eu m-am saturat sa il vad cu manusile....
Si eu mai am de dat jos 4 kg ca sa ajung la greutatea initiala, plus inca vreo 5...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

eu am o forfecuta boanta de la chicco. ii tai unghiile cat alaptez

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Racusor stiu ca atunci cand iti cautai apartament de asta iti era teama sa nu dai peste unul unde nu veti putea respira vara si uite ghinionul :(
aici e chiar rece,in casa am 23 de grade dar asta cu geamurile inchise.la baita tre sa bag aeroterma sa fac mai caldut in baie deci va dati seama ca o imbrac mereu cu maneca lunga si pantalonasi si cand doarme o invelesc si cu paturica,hainutele noastre de vara vor ramane nepurtate

Bumblee si bebelina mea din primele minute a primit biberonul in gurita,tzitzi a vazut-o tocmai marti cand fusesem la spital sa o vad si atunci mi-a primit-o din prima,nu tu refuzuri.la a doua vizita m-au lasat sa ii dau atat cat aveam si a stat jumate de ora la papat si chiar daca era greu nu mi-a refuzat sanul,iar de joi numai pe tzitzi suntem,ii mai bag biberon cu laptic muls si siropel dar asta 2 minutele dupa care iar la treaba.nu cred ca se pune problema ca e mic, a mea e si mai mica si papa, credca e putin mai lenes.

noi ne pregatim de prima baita facuta fara tatisper sa ma descurc si sa nu o sperii

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Buna mamici si burtici!

Am intrat sa va spun ca de azi dimineata de la ora 8:50 sunt si eu mamica!

Azi-noapte la 3 m-au luat durerile. Bagaj facut - nici vorba... Pe la 5 am reusit sa plecam spre Cernavoda, deja aveam contractii dureroase la mai putin de 10 minute. Mi s-a parut ca a durat o vesnicie drumul... Cand am ajuns mi-a facut control pe masa, colul scurtat dar dr. mi-a spus ca mai dureaza... travaliul e abia la inceput ... iar eu aveam niste dureri deja greu de suportat... in scurt timp am trecut de la gemete la urlete. mi-au mai facut cateva "calmante", care de fapt erau pentru grabirea dilatarii Eu intre timp urlam cat ma tinea gura si dr. mi-a spus ca poate sa mai dureze 2-3 ore

mi-am zis ca nu mai rezist si am cerut cezariana

mi-au spus ca pregatesc sala de operatii si cheama anestezistul, dar totul parea sa dureze prea mult! mi-am dat seama ca dr. vrea sa ma lase pe nastere normala

nu a mai durat mult si mi s-a rupt apa, iar in cateva minute am simtit ca iese bebe... abia au mai avut timp sa ma urce pe masa. in 5 minute am nascut, tot printre urlete

nu-mi venea sa cred ca bebe e pe o masa langa mine! orice durere incetase! ma uitam la el cat e de micut! are doar 2760 gr., lungimea nu o stiu nici acum, scor apgar 9, ca nu a tipat din prima si avea circulara de cordon. pediatrul a zis ca este bine bebe

suntem ok, doar ca hemoroizii ma dor ca naiba si nu pot sa fac pishu, mi-au pus sonda

dupa cateva incercari nereusite bebe a reusit sa se mufeze la tzitzi si chiar a tras bine din sanul drept, nu-mi venea sa cred! e un sentiment minunat, nu pot descrie ce am simtit cand a inceput sa suga, o conexiune atat de intima intre noi doi! e minunat!

acum doarme linistit, nu a plans deloc, e un dulce!!!! suntem innebuniti dupa el! o sa punem si poze in curand!

va pupam cu drag!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

mamico ce surprizaa sa iti traiasca puiul sa fie sanatos papacios si neoclicos iar tie recuperare rapida

FELICITARI PUYUTZ!!!

BINE AI VENIT RADUCU CEL CUMINTEL!!!

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:

9 iunie 2010

mai la noi in casa nu e asa cald...si nici nu avem draperii...iar bebe la fel nu are nici o problema cu temperatura din casa ( termometru n-am ca sa vad cate grade sunt) chiar imi zicea sotul ca a trecut pe la garsoniera si a crezut ca lesina cand intra...insa acolo e umezeala ca e lacul Morii in zona..( garsoniera e la 1, noi la ap stam la 4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

PUIUTZ FELICITARI MULTE BARLADEANCO,RECUPERARE RAPIDA,MULT LAPTIC SI BEBE SANATOS.BINE AI VENIT RADUCU

Cat ma bucur pt tine ca ai nascut natural si chiar daca durerile sunt groaznice se merita pt minunea cea mica.Intr-adevar este un sentiment unic cand alaptezi

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

puiutz_mic, felicitari mamico! Ce ma bucur ca ai reusit sa nasti natural pana la urma...of ...stiu ca sunt niste dureri...
Eu am fost azi la dr la control...cusatura e in regula nici nu o mai simt...dar tot a zis sa dau cu actovegin pe ea pana la 6 saptamani . Belu...esti pe faza? Mi-a dat niste vitamine sa iau insa, ca i s-a parut ca sunt cam palida....adevaraul ca is cam molesita asa si nu de la caldura si nici oboseala ca...dorm noaptea. Lohii nu mai am...ceea ce e super... Mi-a zis si ea sa las muschiul burtii sa se refaca fara centura.

Zicea cineva de pus lapte de mama in nasuc la bebe. Da...e f bun...eu il dau pe orice iritatie pe fata cu laptic si ii trece imediat. Se zice ca laptele de mama e medicamentul lui bebe pentru orice in primele luni.

Mergi la inceput