Hai pufescu,Iulia,Criss!Bv Dragaica,Laurika! (179)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

cand nu sunt lucruri care il impiedica...botezul prin scufundare este singurul valabil.
nu pateste nimic copilul...il apara ingerii si Duhul Sfant....trebuie sa crezi asta daca il botezi. Sa crezi sincer ce mare taina e botezul!

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

la noi sunt preoti care nu mai practica scufundatul, si iti spun din start ca biserica nu are cristelnita...cred ca iar tine de zona ...vezi cum am patit si cu cititul la 8 si 40 de zile

[size=3][left]
[red][font=Script MT Bold] Oana [size=3][red][font=Times New Roman]

eu as vrea sa mi-e scufunde pe Isa, si-asa ii place apa si o sa se mai racoreasca... la maria doar i-au turnat apa pe cap ca era o duminica ploioasa de 8 septembrie... DAR aici trebuie sa-mi duc eu apa calduta de acasa , imaginati-va!!!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ieri am cantarit-o iar pe Isa, am ajuns la 4,810!!! wow! ptr noi e super.

iar kg mele, mai bine nu le mai contabilizez. in ultima sapt m-am INGRASAT o juma de kil!! dar vreau sa scad inca 10 cm in talie! daca ma mai ingras, nu ma mai incape rochita ce mi-am luat-o ptr botez...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Nici la noi nu se scufunda copilul, doar il da cu un pic de apa pe cap... Mai bine asa, zic eu... Ca am o spaima in minus, la cate nebunii vad la TV...

Rodi, lasa kg, ca arati bine, am vazut io in poze... Io mai am de dat 14 kg... Oare reusesc?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

oana, nu se mai scufunda pentru ca unii preoti fac dupa capul lor. Astea sunt vremurile. Daca vrei caut si iti dau sa citesti despre cum e botezul canonic. Din ce am mai citit insa si vorbit cu parintii, e valabil botezul cu scufundare in numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh. Eu daca n-ar face cu scufundare...as cere expres sa il botez asa sau as cauta o biserica in care botezul se face canonic. ( la noi insa se face cu scufundare). Si nu, nu e ceva ce tine de zona sau nu. Sigur acum fiecare face cum considera!

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Mycya ce frumusete de fetita vazusi. Si ce zambet

Eladea mc

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Eladea dar oare daca ii dau numai seara nu e bine??pentru colici ma refer.ori e neapart la fiecare masa??

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Bianca, eu zic sa respecti ce scrie pe prospect...daca zice la fiecare masa, cam asa trebuie...daca zice doar seara, dai doar seara...altfel nu-si face efectul...sau cel putin nu atunci cand ar trebui...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

oare daca dau drumul la AC si tin copilul in camera cu ACul cu caciulita pe cap? Am 32 grade in camera fetii, 30 grade in sufragerie, bebe e fiarta; eu ma topesc... beleaua e ca nu pot sa o tin la ea in camera, ca suferim de colici rau de tot si ar trebui sa fac traseu la fieare 2 minute.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

FELICITARI DRAGAICA! SA VA TRAISCA RATOII, SA FIE SANATOSI SI SA AIBA MULT NOROC IN VIATA!

Hiii cat de mult asteptam si momentul asta! Imi inchipui ce o fi in sufletul lor acum...cu doua minuni langa ei.

Fetelor, noi nu mai dormim ziua, decat pe reprize, dar cel putin nu plange, sta si 1 ora singurica si isi face de lucru, isi canta, vorbeste cu prietenii imaginari...se pare ca incepe sa faca diferenta dintre zi si noapte, ca noaptea nici car nu mai zice si adoarme imediat dupa masa.

Are si ea 4500 g la 1 luna jumate, a luat 1500 g in timpul asta. Dr a zis ca e foarte bine..

Si ca sa vedeti cat a crescut, am fost nevoiti sa schimbam Pampersii nr 1 pe nr 2 si acum avem un bax intreg de 78 de bucati de nr 1, pe care nu am cui sa il vand..am intrebat in stanga si in dreapta si nimeni nu are bebe asa mic. Offf s-au lacomit ai mei sa ii ia sa aiba fata si uite acum, stam cu ei in dulap...de banii aia ii luam acum din aia buni.

Eu ii dau Baby Calm cu seringa, papa bine, chiar si 10 ml odata, mai mult nu vreau sa ii dau si pare ca o mai linisteste. Nu le dati Baby Drink, e foarte dulce si mai tarziu nu o sa va ia alt ceai decat daca il indulciti, si atata zahar nu e bun.
Noi avem o pernuta cu samburi de cirese facuta de noi, in iunie am strans samburii si i-am bagat intr-o pernuta mica ca de prosop. O incalzesc la microunde si o pun sub ea, ea stand cu fundul in sus, ca sa o ajute la scos gazele. Incercati si voi, cele care aveti pernuta din asta.

In ceea ce priveste botezul, Larisa are dreptate, este Taina care se face prin intreita afundare, asa scrie in toate cartile, si nu e de ajuns sa fie stropit pe cap. Cel putin asa e in religia noastra, la catolici e altceva.

Michelle, sper sa treaca uratul de stafilococ cat mai repede.

Otilia, astept sa intru si sa vad ca ai nascut!

Pupici!

Alina, mamica de Aida Alexandra (30.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Buna seara!

Imi cer scuze pt lungile absente, dar, evident timpul nu e prea generos cu mine.

Felicitari Laurika, Dragaica! Sa va traiasca puii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!

Nu sunt chiar la zi cu cititul dar vreau si io sa intreb cate ceva:
1. mamicile de baieti, cam cat timp dureaza decalotarea?
2. la baita, ce temperatura? folositi tarate? am auzit ca-s f bune pt pielicica, am cumparat, dar nu stiu cum sa folosesc.

Despre noi ce sa spun... ma chinui cu sanii, ca vreau sa scap de LP, noi folosim NAN, pt ca asta ne-a dat in spital, si sincer n-am vrut sa fac probe, tinand cont ca el in 2 sapt de la nastere avea 3.740 kg, de la 3,300kg. Ma chinui la modul ca asta micu' oricat sta la san nu e satul, si nu trage tot din ei... nu stiu de ce e asa puturos, off, toata lumea spune ca-i prea mic, dar io nu cred, io zic ca-i doar puturos. Dupa ce il iau de la san scurg pana la ultima picatura cu pompa. (daca o sa mai am tate dupa ce inchei alatptatul dau de baut). In orice caz, ca pondere e 70% tzitzi si 30% completare cu LP, noaptea (ca-i productia slaba, noaptea e seceta, si la maica-mea a fost la fel...)
Nela, mie la spital pt ca am facut ceza cu anestezie generala au bagat bibe in bot lui bb in secunda 2, asa ca a fost putin circ pana sa-mi primeasca sanul, stii ce truc mi-a aratat asistenta, ii puneam sanul, tragea, scuipa, ii bagam bibe, il lasam sa traga de cateva ori, sa-i dea de gust, dupa care scoteam bibe si infingeam tzitzi.. mult circ, dar merita incercat, ca sa nu pierzi putinul laptic care il ai...

Acum pb cu alaptatul e pe locul 2... ca de 2 nopti bb meu nu mai poate dormi din cauza mucozitatilor, se foieste, se sperie cand nu poate respira pe nasuc si urla ca din gura de sarpe, mi se rupe sufletul cand ii aud plansul disperat.. din pacate cam toate cunoastem sentimentul. Bag batista bebelusului dar el tot nu e linistit. Am fost la dr si pLAMANII si gatul sunt ok, doar mucisori prestam de grohaim... are o forma a narilor care il predispune la tot soiul de rinite Ma doare sufletul si as vrea sa scape de neseriosii astia din nas...

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Adriana, poti sa o tii in camera cu AC< dar sa fie pe acelasi perete cu aerul, ca sa nu bata pe ea si nu la temperatura mica

nu o ajuta caciulita, daca setezi AC la temperatura mica, respira aer rece si asa raceste, ca e cald si in acelasi timp respira aer rece

trebuie setat la 24 grade aerul cel putin ca sa poti sa o tii acolo

noi avem alta problema cu aerul setat la 24, se raceste pe hol si dupa aia nu mai bate pana in camera ziua reusim sa tinem 29 - 29.3 si noaptea mai coboara la 28

si eu ma simt franta de la zapuseala, apoi bebe

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Racusor, la noi nu e asa cald ca la voi. In casa am si eu 28, dar nu mi se pare atat de cald, ca nu bate soarele. Incearca sa faci un pic de umbra, poate se mai racoreste nitel...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Mergi la inceput