Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (87)
Raspunsuri - Pagina 15
allexxia_m spune:
Miruna imi pare rau ca ai starile astea, sper sa-ti revi repede!
Ana_o eu zic sa-ti suni doctorul si sa-i spui de contractiile pe care le ai, mai ales ca ai zis ca ai urmatoarea intalnire tocmai la 32 saptam. Pe mine m-a chemat imediat la cabinet cand a auzit de contractii sa-mi vada colul, daca colul este ok nu sunt probleme, iti da tratament si fara efort, dar daca si colul s-a scurtat nu e aiai buna. Asa ca mai bine suna-l sa sti sigur. Ai grija de tine
beatrice se pare ca noi am ramas pe aici ...
Distractie placuta fetelor la intalnire!
28+
allexxia_m spune:
Intre timp eu va scriu ce am facut la control ....
Este bine inima fetitei, ce se poate vedea la 28 saptamani, este bine, valvele functioneaza cum trebuie, aorta este perfecta ...
deci totul bine pana aici
Mi-a spus doctora ca oricum, copilul va fi trimis imediat dupa nastere la un control amanuntit la inimioara, pentru orice eventualitate.
Si vestea buna!
Ma lasa doctora la mare
Colul este bine, lung, inchis deci pot sa ma duc, dar sa am mare grija la ce mananc! Se pare ca de asta ii este ei cel mai teama, sa nu cumva sa fac vreo toxinfectie.
Deci duminica plecam la mare!!!!!
28+
amelia_ilie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lidia_P
eu nu gasesc pozele tale 26+ Ianis Andrei |
Lidia, albumul este "Amelia". Sper sa le poti vedea, ca e public.
21+
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanast Apoi am mai patit o chestie: s-au dilatat foarte tare niste vase de sange la incheietura piciorului in spate si arata foarte urat, ca niste varice iesite in afara pe o supreafata destul de mica, insa. Oare se poate face ceva? Voi ati patit asa o chestie? 24+ si mami de Irina (10.02.2007) |
Ioanast, si eu am foarte multe capilare sparte. La mine stiu sigur ca se datoreaza cresterii in greutate (ca si varicele mele de altfel), pentru ca am avut dupa moartea mamei o perioada de 9 luni in care am pus pe mine 20-25 kg. Plecand de la 52-53, este extrem de mult in foarte scurt timp. Asa ca eu de mine nu ma mir. Este posibil sa ai capilarele mai subtiri si sa se sparga, acum cu bebe.
21+
sugubina spune:
Fetele am disparut o perioada...Pentru ca am avut mare necaz! Ieri ma suna o prietena ca e in zona si sa vina in 5min sus la mine! Maaama-era o mizerie nu va imaginati.Pac am pus mana pe matura..si dupa 5min am simtit ca ma iau palpitatiile-batai rapide de inima. Am pus mana pe tensiometru AVEAM PULS 200 si in rest eram hipotensiva..
Nu va spun ca a stat prietena aia vro ora - timp in care eu gafaiam. stateam pe canapea, si aveeam puls 180-200!!! Nu mai stiam ce sa facem si tuta nu mai pleca..Incepusem sa ne gandim sa sunam la salvare.Ceea ce am si facut-in juma de ora au venit. Mie tot nu imi trecuse. S-au decis sa ma duca la spital - la municipal. Ajunsa acolo la camera de garda (dusa pe targa, ajunsa acolo cu girofar si in viteza) tot asa avem pulsul! M-au trimis la eco - Puficele erau ok-culmea eu aveam puls MAI MARE CA ELE!!! Ele aveu 150-160 eu 180-190. Imi danganea inima si venele la gat de zici ce e asta. M-au consultat si pe masa-si eram ok dpdv col si sarcina.
Apoi rapid sus la cardiologie unde la fel nu se schimbase nimic: aveam tahicardie (adica pulsu ala mare). Dr a zis ca avem trei variante: prima sa nu facem nimic ca poate trece-d a nu e recomandata ca poate afecta sarcina; a doua perfuzii-care vor trece prin placenta si se duc si greu; a treia sa ma anestezieze si apoi sa imi faca socuri electrice ca sa restarteze inima si sa revenim la puls normal. A zis ca bebicele pot fi afectate, ca risc exista, dar nici nu e ok sa raman cu pulsul ala mare. Decizia a fost grea dar nu aveam ce sa facem. Doamne doamne ne-a ajutat si suntem toate trei bine!
Asa ca m-au adormit si m-au socat. (cu padele dinalea de vedeti la tv ca ii scuala pe aia din morti). Pufescu era pe hol si cica a auzit cum urlam. Eu nu imi amitesc..mai bine.
Ca prin MAGIE SUNT OK=PULSUL A AJUNS LA 110 CAT AM EU .
A urmat o noapte oribila intr-un salon cald, cu o baba de sforaia..in care nu am dormit cam deloc. Slava Cerului ca mi-adat drumu la 13 acasa.
Atata despre necazul meu-nu il doresc la nimenea.Revin dupa ce va mai citesc.
sugubina 23+ cu Puficele
amelia_ilie spune:
Sugubina, prin ce-ai trecut !!! Bine ca acum sunteti bine si tu si puficele! Sa dea Doamne-Doamne sa nu mai treceti prin asta pana la adanci batraneti!
21+
amelia_ilie spune:
Allexxia, felicitari pentru vestile bune de la eco si pentru ok-ul pentru la mare! Sa aveti vreme buna, nu prea fierbinte si sa te relaxezi din plin!
21+
sugubina spune:
In alta ordine de idei am schimbat semnatura = macar o veste buna pe zioa de azi-avem 23s!! Am doo pufice sanatuase. Mai nou se pare ca le simt pozitia, stiu dupa coloana asa cum sunt asezate.
lore76 mi-e dr mea mi-a recomandat-o ca e foarte buna pe eco morfo, mai ales pe cele de cord fetal.sa imi zici cum fu la dr Chitescu-cum se poarta, cum explica, daca interactioneaza..
ratusco tenx ca ai intrebat de mine esti o dulce.
Care fuserati la marele miting sa puneti pics ca sa va vizualizez.
danaint dr mea mi-a zis sa merg la 27-28s la eco - mi-a recomandat Chitescu.Mai sper poate prind pe surse la dr.H...Vedem poate iese.
sugubina 23+ cu Puficele