Iepurasi de Mar-Apr 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Am vazut pozele lui Vladimirescu cu baietii. E frumos rau Vladimir si Floricica se va face interesant pt ca are ochii mari.

Andra o fi tot la mare?

Andira ce cute e povestea cu cea mica lipita de tine. nu mai aveti mult nici voi pana la concediu!!!

Miria cere voie vecinului ss te duci sa cosesti. Plateste pe cineva macar sa taie buruienile de la vecini. Cat despre capuse, nu o sa ai cum sa le eviti daca stai langa padure.

Zicea cineva la un moment dat ca nu intelege cum isi lasa parintii copiii sa se joace in iarba de frica capuselor. Mai bine in iarba decat sa se joace numai pe betoane. Prietenii mei au 3 copiii si merg in fiecare weekend la padure, el fiind mare pasionat de pescuit la pastrav si vanatoare. Pe fiecare dintre copii i-au muscat capusele. Le-au scos, au luat antibiotice daca se facea rosie tare rana si atata. Eu locuiesc la casa si sunt n specii de bazdaganii in curte. Ar fi absurd sa creasca copilul intr-o lume fara insecte. Aa....sa il vedeti pe piticul familiei de pescari cum manca furnici pe la 1 an jumatate:))))

Kossir bucura-te de vacanta!!! Iti scriu PM.

Castelana nu a ajuns inapoi?

Miria, imi zicea Roxana sa iti transmit ca esti copil mic fata de crizele ei din Romania. E stresata rau ca se pot imbolnavi si ajunge in spital..... naspa!!!

Sanzi de ce ai emotii sa te duci in concediu? Ce se poate intampla?
Curaj!!! bebelasii se adapteaza f bine atata vreme cat tu esti relax!!!

Niki se simte relaxarea in posturile tale!!! tine-o acolo cat mai mult pe maicata!!! faceti un fratior/surioara pe plaja?:)))

Astero spor la diversificat!!! pupam fetele!!!!

gata ca am scris numai eu si nu ma citeste nimeni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fete!
Beau o cafea, dar nu-s in camasa lunga, transparenta si nici pe veranda de la tara. Apoi, fug, ca astazi iau banii de trusou si prima de nastere. Manca-i-ar mama de generosi, ce sunt ei!

GABY - O sa iau toate masurile de protectie care exista si se pot lua. Nu-s exagerata sa nu-i las in natura sau sa pot evita orice, dar sunt unele chestii de care chiar mi-e frica, mai ales acuma ca-s mici.

Daca mai vorbesti cu ROXANA pup-o din partea mea si transmite-i ca astept compasiune vesnica din partea ei, ca ea pleaca, eu raman, nu se compara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

La multe lunici iepurasilor : Radu Alexandru de annya9; Maria de nibi_niki !

asteropipan , ellanik- felicitari pt dintisor !
ellanik – romanii in special sunt un popor cu conceptii aiurea. Indiferent de e FIV sau IA tot copii nostril sunt. Dar e dureros cand oamenii de langa noi nu pricep ce si cum. Bine la voi nici nu au cum daca nu ati spus.
La mine stiu toti apropiati cum a aparut Gia
Si nasii Giei au botezat-o fara sa fie casatoriti !

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetele!

LA MULTE LUNITE SI ANISORI, sarbatoritilor de azi: Maria si Radu Alexandru!

Cat si mele IOANA!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

La multi ani Ioana de Ioanact !!!

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fete, LA MULTI ANI SANATOSI SI VOIOSI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Mamici azi e luna noua si cica vibratia zilei e 1 asa ca, chiar daca pe ultima suta de metri daca aveti ceva de inceput e un moment tocmai bun!!!

Sa-l trezesc pe David sa ii dau o lingurita de supica???

Vladi, toamna aceast araminem la PN. Cum revenim stabilim ceva, poate chiar mai multe mamici de iepurasi.

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Deci sa cred ca daca am inceput azi cu supica va fi de bun augur? Uraaa!!

Citesc si mai revin...

Irina Paula (8 martie 2010)

"Nimic nu-i mai scump pe pamânt,
Ca chipul mamei cel bland,
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu

miria esti de coma cum te descrii tu diva la batrinete :))) Genial!

Asta cu iesitul in neglijeu mi-a amintit de o faza din studentia mea (adica de acum vreo 20 ani :))
Ca sa stiti ca n-am fost mereu asa serioasa, conservatoare si rigida... dimpotriva, eram dilie de-a dreptul!
Eram internata la Socola cu colega mea de camera ca sa putem sa ne motivam o droaie de absente de la lucrari practice si sa putem intra in examene, ca nu ne primeau de la un nr de absente in sus... (Socola e celebrul spital de nebuni din Iasi, cum se zice popular :))
Internate fiind eram in tinuta de stat la pat, dar noi defilam toata ziua pe aleile umbrite de copaci si prin parcul spitalului cu tigara aprinsa in mina, in niste camasi lungi de noapte cu neglijeu asortat.
Intr-o buna zi am ajuns in capatul parcului, unde erau nist eciresi. Si ne-am gindit noi sa mincam citeva, drept pt care ne-am urcat in unul, ea cu neglijeul roz si dantelute oranj, eu cu camasa neagra cu bretelute subtiri si volane din dantela albe... Eram de poza, asa tablou mai rar!!
Dar, ca sa fie si mai tare tabloul, in livada au mai aparut niste pacienti in pijamale cu dungi, si aia erau internati pe bune, adica nebuni cu hirtiuta. Si unul din ei nu stiu ce i se nazare ca vine sub ciresul nostru si, fara o vorba, incepe sa scuture de el, si scutura, si scutura... Noi abia ne mai tineam de crengi si strigam cit puteam sa vina cineva sa ne scape ca nu mai aveam mult si cadeam ca prunele pe jos :))
In cele din urma au venit 2 infirmieri si au strigat la nebunul cu pricina asa cum haulesti la urs sa s ecare de linga oi... si ala a luat-o la fuga si noi am scapat.
Am coborit noi cam ciufulite de acolo (cred ca eram si aranjate la par, machiate sigur si cu unghiile facute!) si infirmierii ne-au ajutat la coborire cu delicatete, asa cum li s-ar cuveni unor doamne care coboara din trasura, in genul ala... Am facut cunostinta si ne-au pupat mina ceremonios.
Acu' ca mi-am amintit mor eu de ris, ca rememorez faza ca pe un film... zau ca ar fi de film ! :))

mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005)

Vladi, am ras de m-am prapadit!! Si asta mica cu mine odata!! Ce amintiri frumoase ai din Iasi!! Chiar ca-i scena de film.

Irina Paula (8 martie 2010)

"Nimic nu-i mai scump pe pamânt,
Ca chipul mamei cel bland,
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Sensibila esti o tipa deschisa la minte daca ai apelat la IAD! Sunt multe femei care nu ar avea curajul nici sa deschida subiectul!! Oricum, daca iti doresti copil nu cred ca mai conteaza cum si cu cine s-a fertilizat! Si sotul tau e si mai deschis.. de obicei barbatii sunt f ciudatei pe teme de astea...

Miria ii transmit!!

Vladi ce lapte ii dai? ma tenteaza sa iau din ala gata preparat sa vad daca ii place!
Ziceai de lapte de capra pt branza. Ai facut? ce gust are?

Erina sa ma mobilizez si eu sa fac ceva azi daca e rost de luna buna!!

Pitica mea a papat mar de vara cu afine si stafide!!! yummy:)

incerc sa scot chitaitorul la plimbare desi se arata de ploaie!! poate ajung pana la magazin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

sensibila, miria_cristina multumim!

Eu si-acum' ii dau Ioanei 2-3 lingurite de cereale in laptele de dimineata si seara.
Si cum zicea Vladi ii mai dadeam si eu Ioanei (cerealele) cu fructele pasate, ii mai faceam si cu apa.

In alta ordine de idei, Justina de 2 zile varsa in jeturi laptele (ieri de 3 x), si e agitata cand il bea.
Azi merg cu ea la dr.
O fi de la caldura?
Precizez, ca 150 ml il bea in 2-3 reprize..cate 50 ml si tot il varsa.
La fiecare 10 ml-20 ml o ridic sa scoata aerul, si il scoate.
Abia astept sa merg cu ea la dr., abia a baut la 9 dimineata, 50 ml si acum inca 50 ml..si e tot agitata si in patut.
Se trage de urechea dreapta si de par, se impinge cu picioarele...offf, nu stiu ce are.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput