*Cozonacei de nov-dec2008 (116)* Felicitari Cata !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

hai otiliaaaaa!!!!!!!

mirtha, ai pm...

io n-am cuvinte sa descriu starea de oboseala prin care trec...yeeee,voi invingeee...sper...la iarna am decis,canci lucru...am dat in cateva luni cat o femeie cu program normal in 1 an...astept si io vacanta si sper sa ma astepte si ea pe mine...

am ramas cu gura decshisa cititind despre cozonacei...

catalina,superrrrrr1felicitari!!!!multa sanatate si fericire !!!asta da veste buna

ginye...55 kile ,bravo...uite ,in cinstea ta ma duc sa bag un snitel..intre doua felii de paine, plus niste cascaval, rosii..si gata...ca de nu nu mai pot musca din el...

bebecris...sanatate multa lui david!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Bebecris imi pare rau ca ai trecut printr-o experienta de genul asta! Refacere rapida puiului...vine concediul si o sa te mai relaxezi...trebuie!

Laura felicitari pt afacere! iti doresc ca totul sa mearga ca pe roate!

Malinas Cherie

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!

Maine ar trebui sa plecam si azi dimineata cand m-am uitat la th m-am socat. e plin de bubite pe la incheieturi si in spatele lor, 3 pe fata, 2 pe labuta si in zona inghinala...sunt cam cat muscaturile de tantari, alea mai maricele au mujolcul galbui. ieri inainte de baie am remarcat cateva, am crezut ca-s muscaturi de tantari,(am certat bine tantarul care l-a ciuruit) l-am dat cu un gel pt asa ceva, azi alea au disparut sau le-a ramas doar conturul.
dar e plin de altele... , astept sa se faca 9 sa mergem la pediatru. o fi ceva urticarie? habar n-am , nu am avut probleme cu asa ceva pana acum.
El se mai irita pe la gat cand era f cald sau cand mergeam la mare dar am inceput de-o vreme sa folosesc un praf pe baza de ovaz la baita si problema asta a disparut..

Bebecris, multa sanatate lui David!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

a fost un soc care ma va marca toata viata....deja am facut criza de bila...mi-e atat de rau c nu pot sta in picioare....

nu am mai apucat sa-i pun termometrul...dar apucasem sa-i bag un novocalmin...care in timpul convulsiei si-a facut efectul si atunci el s-a trezit mai repede.....cand a venit smurdul avea 39.5....deci scazuse....

nu stiu daca ce am simtit atunci si am trait pote fi descris in cuv...fectiv am avut de 2 senzatia ca a murit la mine in brate...era negru la fata si nu reactiona.....iar eu ca o apucata urlam in holul blocului ca nu se trezeste si ca nu stiu ce sa-i fac si sa isa cineva s ama ajute...in spital l-am carat in brate ore intregi a sa doarma indus de o subtanta pentru eeg...nu-mi mai simt mainile...

drii de la BUDIMEX sunt niaste oameni extraordinari....nu7 sunt genul care primesc bani.....ci niste oamnei in primul rand care-si dau interesul si care raspund de vietile copiilor...

FELICITARI, CATALINA!!!

HAI, OTI!!!

Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 12+

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

ma ajuta si pe mine cineva cu userul si parola de la webshots? pls...
am niste prospaturi de poze cu care sa ma laud.

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

amalia, mercic....incarc acum

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

mno, urticarie! de la ce, habar n-am, ne-a dat ceva picaturi, antihistaminic , ceva pastilute efervescente cu cortizon si pudra de galbenele pentru mancarimi. mancare la dieta.. saracul arata ca un dalmatian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Bebecris, imi pare rau pentru acesata experienta urata. Cam la aceeasi varsta am mers si eu cu Ana aici la camera de garda cu ea in brate 2 km si era frig rau si ea destul de grea. La febra 41, CRP aproape 50 deci clar infectie, ei nu au vrut sa-mi dea nimic pentru convulsii. M-au trimis cu ea in brate la o benzinarie sa-i cumpar Paracetamol ca era we si farmaciile nu-s deschise
Acela a fost momentul cand am zis ca gata e timpul sa am masina si sa o conduc ca pe astia ii doare in fund de copilul meu. Aici nu-s ambulante te duci singurel la spitalul din orasul vecin.
Bine ca ai fost multumita de personal in spital.
Malinas ce voinicle este David, barbatel adevarat
Oceanborn, poate scapati repede de urticarie. Asa-s unii copii mai sensibili. Vestea buna este ca pe masura ce cresc fac din ce in ce mai rar.
Laura,, chiar ma intrebam ce mai fac motatele tale. Bafta in afaceri, e bine ca ai idei!

Va zic pe scurt. Am fost la spital la miezul noptii, zi e termenu. S-a cam ofusacat moasa care m-a luat in primire ca nu am sunat inainte. Dupa ce am adormit-o pe Elisa m-am ridicat din pat si iar m-am trezit ca imi curge ceva lichid albicios alb. Asa ca am mai citit putin pe forum, am vazut si galeria dar cum nu stiam nimic sigur am zis sa nu mai dau alarme false. Intr-un final mi-am miscat fundul si am condus spre spital singurica, sotul a a ramas acasa cu fetele ca m-am gandit ca n-are sens sa le trezesc aiurea. Si bine am facut. Moasa a zis ca nu crede ca e lichid amniotic, doar a mirosit tamponul asa ca incredere prea mare nu am. Sunt dilatata 2cm,, colul e moale dar contractii nici una la monitorizare, bb bine mersi. Cu apa rupta cica ma lasa 3 zile. Parca am avut una in somn ca m-am trezit cu senzatie de durere.
Asa ca imi vad de viata mea, mai o mancarica, mai o masina de rufe. Azi e soare afara asa ca iesim la plimbareala. Sotul de stres taie iarba la 2 zile

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 40+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Otilia esti criminala!! Am ras cu lacrimi imaginandu-mi iarba din curte tunsa deja periuta de atata zel. Grea asteptarea asta, sunt convinsa! Mult a fost, tare putin a mai ramas. Am un feeling ca nu dormi la noapte in patul tau.
Asa ca flutur de pe acum agitatele si-ti urez o nastere cat mai usoara si fara probleme!+
Haide Iuliaaaaa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Bebecris ai mare grija de tine, sanatate multa!
Cherie... mama ei de oboseala! Hai cu concediul ala o data si mai trage-ti si tu sufletul!
Oceanborn si noi ca si voi cu bubite de la caldura. Las' ca trece canicula asta!
Ginye felicitari pentru kilograme! Dar cum ramane cu coletul meu?....m-am uitat azi la cutia postala sa vad dace vreun mandat si nimic! pai n-a ramas sa-mi trimiti mie kilogramele alea? Cum mine cum ramane, ca deja canicula asta m-a facut mai filiforma...?

Mergi la inceput