Fluturasi de martie-aprilie 2011 (11)
Raspunsuri - Pagina 7
AllyLaur spune:
Roxy_s, si La multi, multi ani fericiti!!!
Multa sanatate , fericire si iubire iti doresc . Sa ai un bebelin sau bebelina sanatos si frumos....Te si multe pt tine astazi!!!
petrecere frumoasa !!!
Ally , 6+
AllyLaur spune:
Mai este cineva sau sunteti toate la nani???
Ma retrag si eu la tv ca dusul este deja facut .
Va gravidutelor si linistit si profund, fara insomnii.!!!
Ally , 6+
strumphitza spune:
madutza ai gasit geaca ? dar racoarea ai gasit-o ? acum sa pun sare pe rana, rea mai sunt eu mi-am luat un hanorac pe mine ca m-a luat frigul si sunt imbracata destul de gros...sunt in bucatarie cu usile spre gradina deschise si ploua si e racoare, dar imi place
yasmi, mai bine stai tu linistita in pat si fa cum zice madutza, baga niste no spa, eu nu am aici in UK, stiu ca sunt foarte bune in sarcina ..... nu am eu multe aici ...nici pe moasa nu am vazut-o macar la fatza Daca mai vrei meniu sa imi scrii pe pm ca sa nu facem pofte ca eu deja am facut meniul pe saptamana asta...si plus ca sambata e ziua lu` husbandu` si eu nu stiu ce sa gatesc pentru party asta imi lipseste mie acum , party
M-a luat cu somn, cred ca de la mancarea calda ce tocmai am servit-o sau poate de la vasele spalate in apa calda?
Cine mai e pe fir sau ma bag si eu la nani ?
BB on board 7+
bb_yasmi spune:
mada am luat no spa. eu il iau pt orice durere.... cu statul linistita cam greu.... acum nu mai am nici un ajutor, pana in sept cand incepe gradi tot dupa buburuza sunt....toata ziulica prin parc si la plimbare cu ea. la culcare seara tot pe mine ma vrea pana adoarme, noroc ca adoarme in 5 min azi mi-a zis ca noi doua suntem "prieteni adevarati"
mamica fericita de 2+ si 11 +
bb_yasmi spune:
strumphy mai sunt si eu.....m as baga la o baie....dar imi e lene....
mada sa ai parte de cateva zile de relaxare si de vreme racoroasa!
mamica fericita de 2+ si 11 +
strumphitza spune:
uppss... Ally scuze, m-am luat la citit stiri online de pe bbc si am uitat de Dc Ma gandeam ca ai plecat la nani, sau inca e devreme acolo ?
Eu cam cred ca ma duc la si apoi . Sper sa nu mai am insomnii si sa il ascult pe sot cum sforaie
Noapte buna burtici!
BB on board 7+
strumphitza spune:
yasmi am crezut ca te-ai facut fata cuminte si esti in pat si stai relaxed , dar vad ca te mananca dejtele` Fugi si odihneste burtica si nani nani in lumea viselor
BB on board 7+
strumphitza spune:
tocmai ce ma pregateam sa turn off comp si ghici ce vad in fata geamurilor... o vulpe!!! ce m-am speriat!!!! am crezut ca e o pisica de prin vecini si cand colo o vulpe, sunt ceva cam obisnuit in Londra dar nu si in zona asta aici la mine dupa cate stiam! Acum mi-e frica sa stau cu usile la bucatarie deschise spre gradina, imi tremura si acum chilotii pe mine
Eu laptopul nu mi-l iau sus in dormitor ca apoi nu mai dorm ci stau numai pe net eu am o masa mare in bucatarie , undeva la multa lumina ce da spre gradina si acolo stau eu la laptop...
pfff inca imi tremura si inima in mine
BB on board 7+