Fluturasi de martie-aprilie 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

ally ma bucur pt tine ca i-ai auzit inimioara bebelusului tau. eu nu am reusit sa imi satisfac ppofta de dimi. mi-am luat ceva asemanator dar degeaba. nu se compara.stiu ca nu e bine ce am papat in seara asta dar nu am mancat mult si nici nu mananc in fiecare zi. noapte buna si somnic pufos

+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

madutza zile racoroase la munte
vreau si eu la ploaieeeeeeeeeeee
ca ma topesccccccc
maine plecam spre casa noastra

fetele voi in afara de analizele date de medicul de familie mai faceti cccceva?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 6+

Ohoo, si inca multe. la dr de fam am facut analizele gratuite. Apoi dr gineco mi-a dat restul de analize gen: toxoplasma, rubeola, CMV, herpes, clamydia, micoplasma, ureaplasma, urocultura, secretie, cultura col, pap-test . Adik o gramada. M-au costat in jur de 400 RON si mai am de facut unele pentru tiroida pe care nu mai vreau sa le fac..sa vedem cum o conving pe dr-ita. Nu inteleg cu ce ma ajuta daca le fac pe alea; la prima sarcina nu le-am facut..

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 12+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cami, cam ce a zis mada am facut si eu. am platit 350 ron.

mamica fericita de 2+ si 11 +

Mergi la inceput

eu am alta idee: fetele care vreti sa mai faceti schimb de meniu, mie una imi prinde bine sa citesc, ma mai inspir cand sunt in pana de pofte sau ce sa gatesc, sa ne trimitem PM. eu ma bucur cand citesc cate un meniu si a doua zi stiu ce sa gatesc.

Mergi la inceput

ce inversunata a inceput sa fie lumea pe aici.
ally, nu mai fi asa suparata hai ca trece si perioada asta si nu o sa mai fim asa sensibile la orice citim. si eu poftesc la multe dar si despre mancare tb sa vorbim cate putin pt ca este un aspect f important in sarcina, tb sa ne hranim sanatos, iar unele fete nu prea pot sa manance nimic, iar o idee despre ce se poate inghiti pe timp de greata este o informatie ff folositoare

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

bb_yasmi sunt perfect de acord cu tine...iti vin idei, si mie imi plac ideile culinare cand pot sa le pun in practica....adica sa am cu ce le face...Nu am vrut sa supar pe nimeni, ci am tras un semnal de alarma pt ca eu tanjesc dupa multe lucruri pe care le tot spuneti voi si de aia....Va la fel de apasat

Ally , 6+

Mergi la inceput

ally, mada

eu am contractii.....cam nasol, toata burtik se face ghem... cred ca si "gogosica" aia care se forma intr-o parte e tot de la contractii...

merg sa culc buburuza,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Nu sunt suparata madutza_bra...chiar nu am motiv, dar am vrut si eu sa specific acest aspect. Cand o sa vin in Romania o sa mananc tot ce sp voi...promit dar pana atunci pap doar ce este in Italia si inventii

Ally , 6+

Mergi la inceput

Am fugit si e in pat. Ma cam doare stomacul ca nu am avut chef de manacre azi si am bagat numai prostii sa fie acolo ceva sa-mi tina de foame. Mi-e cald de mooor!

Pentru ca eu maine sunt plecata am sa urez de acum:

Roxy_s, LA MULTI ANI!Sa fi fericita si sa ai cel mai frumos, cuminte si sanatos bebelus!

Somn usor, fetele!

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

yasmi, si eu am avut o per de contractii, incearca stai intinsa cand simti ca se intareste si ia un no-spa forte. La mine a functionat si cam in 2 sapt a trecut si nu am mai avut de atunci contractii.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput