Fluturasi de martie-aprilie 2011 (11)
Raspunsuri - Pagina 4
madutza_bra spune:
struphitza, ce mai faci? pe unde te-ai mai plimbat?
si eu stiu ca nu e bun pateul de ficat in sarcina, cu toate astea am gustat putin in sarcina cu Cristi si voi gusta si acum daca imi va fi pofta. Eu merg pe principiul ca ce mult stica, dar sa gusti putin de pofta nu are cum sa dauneze.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 12+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
si eu mai mananc pateu de ficat dimi pe paine cu branzica si rosii de casa....dar oricum eu nu sunt un exemplu de urmat la capitolul alimente permise/interzise in sarcina.
mamica fericita de 2+ si 11 +
antguess spune:
fetele, ne puneti si pe noi pe listuta? ca eu habar nu am cum sa o fac
DN: 28.02.1983
UM: 30.06.2010
DPN: 04.04.2010 + MIHAI DANIEL 24.01.2003
MUTLUMESC
Mamica mandra a lui Dani si cu bebe in burtica
antguess spune:
HMMM...ce pofta mi-ati facut de pate de ficat.
cumparasem ieri pt al meu viitor sot si....acu mi-am facut si eu un sandwich cu pate......doar unu nu strica....
6+
Mamica mandra a lui Dani si cu bebe in burtica
anamira spune:
Da si eu stiu ca nu e recomandat in sarcina da nu mananc decat maxim o felie de paine cu pateu pe saptamana si crede-ma ca pateul de la noi nu vede asa mult ficat. Si eu sunt pe principiul ca poti sa papi orice dar sa nu faci excese. Multumesc oricu de sfat!
_
Graviduta fericita cu o minune in burtica 6+
copiloi spune:
Hop si eu!
Intai sa ma plang : nu mai suport starea asta de sfarseala...nu-mi dau seama daca e de la gravidenie sau de la caldura, dar oricum, pe la 12-13 ziua, pic de somn . Nu mai spun ca noaptea am insomnii, ma trezesc, ma uit pe tavan sau ma uit la sotz cum doarme si ma apuca invidia
Cu mancarea, nu ma recunosc Poftesc numai la carne, eu care nu eram deloc fan carne, mai ales vara. Totusi kg nu am pus, decat cel mult 1 kg.
In rest, nu am greturi, decat uneori dimineata, cand musai trebuie sa mananc ceva, dar mai mult e rau de la stomac, nu greturi cu adevarat
Vad ca vorbiti de Papanicolau...eu l-am facut in aprilie, cand am fost la un control preconceptie, sa vad daca totul e ok si pot da drumu la bebe.
9+
copiloi spune:
Am trimis mesajul anterior inainte de a-l termina...
Urez si eu bun venit noilor gravidute! Sarcini usoare si bebei sanatosi si frumosi sa avem cu toate!
dyadyazuza, m.ai intrebat unde stau in Iasi. Stau in Pacurari.
strumphiza, si tu esti ieseanca? Sau ai facut facultatea la Iasi? Dna Jaba e conducatorul mee de doctorat (ma rog, unul din ei, ca-s 2).
Vroiam sa va intreb daca e prea devreme daca ecografia de la 12-14 saptamani, o fac la 11 s 4z? Taman cand intru in saptamana 12, doctora mea pleaca in concediu. M-am programat mai devreme la ea. Oare e ok?
Si in ce consta dublu test? Trebuie facuta analiza de sange in aceeasi zi cu ecografia? Am inteles bine? Eu am programare la doctor la eco intr-o sambata, cand nu pot sa-mi ia si sange
Daca mi-ati raspunde, v-as fi recunoscatoare!
Alina
9+
copiloi spune:
Tot io! Parca-s tanti Roza Scleroza
Imi da si mie cineva datele pt. contul de pe picasa? Merci!
Alina
10 +
strumphitza spune:
Am ajuns si eu acasa, a 2-a oara si uda leoarca
Am fost pe la magazinele turcesti,grecesti si cipriote din zona sa imi reinnoiesc proviziile cu de-ale gurii care nu se gasesc normal in supermarket
Langa magazinul unde am facut eu cumparaturile e o patiserie turceasca mi-am cumparat niste baclava...am mancat 2 bucatele mici si sunt dulceeeeee....nah ca acuma nu mai puteti spune ca-s poama acra
Alina, am fost studenta in Iasi, eu sunt un pic mai di la nord di Ieshi, di pi la Botshani dar plecata de mult tare din orasul natal... de pe la 18 ani.... ohoo..peste 11 ani
Ma duc sa pregatesc ceva bun pentru cina , nu spun ce sa nu fac pofta
BB on board 7+
madutza_bra spune:
strumphi, spor la treaba!
copiloi, e ok programarea facuta. eco de trim I se face intre 11 sapt si 13 sapt si 6 zile. Pentru dublu test se recolteaza si sange, iar eu stiam ca nu tb sa fie mai mult de 24 de ore intre eco si sange. Nu mai stiu cine zicea ca face un altfel de test la care e ok si diferenta mai mare.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 12+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png