Mamici de sept-oct'10- hai Clary!!! (128)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

burticile si ,careia ii urez si bine ai revenit
Eu abia acum am ajuns la zi si credeti-ma ca m-a apucat si emotiile cand am vazut ca s-a dat starutul la deci:
Felicitari mamicilor Nike si Andreflo!!!bine ati venit Sebastian si Diana, sa fiti sanatosi, mancaciosi si sa va bucurati familiile toata viata!!!
Si9 am vazut ca trebuie sa facem si galerieHaide Clary, curaj mamico inca putin si iti vei tine printesa in brate....

32+

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

ANDREEA,CAMI acu ca suntem "de fata" trei burtici din Timisoara reusim sa stabilim si noi pan'la urma ceva concret????

Ana31+ Maia Elena lu' mama

Cami, tu mai mergi la lucru?
Ce ziceti de o intalneala in Unirii la o limo rece?

32+ cu un carucior .... sau

Cand??si la ce ora???

Pai cand va e si voua mai convenabil.. In principiu mie mi-ar fi bine pana in ora 6 in orice zi... acum, cum ziceti si voi si cum va e bine si voua.
Tie cand ti-ar fi bine?
Cami?

32+ cu un carucior .... sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Vai, cate se intampla daca nu intri pe aici juma de zi!
Clary, Doamne ajuta sa fie totul bine! Poate esti deja mamica.Asteptam vesti, sa te putem felicita.
Mai3 ti-a spus Lora inaintea mea la ce dr merg. Il stii, nu? Mie nu mi-a promis nimic deocamdata, ca o sa incercam asa cum vreu eu, a spus mai degraba ca nu putem vb decat mai aproape. Eu m-am documentat un pic pe tema asta, dar ii inteleg si retinerile lui pt ca n-ar avea sustinere in spital pt asa experimente, ca ar tb sa aiba si sala de operatii la dispozitie in caz de urgenta. Ce ma tem eu e ca aici nu prea au mijloace, tehnice ma gandesc, ca sa-si dea seama daca e urgenta sau nu.

Oana 32+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Crina ai o burtica tare frumoasa si tu arati foarte bine.

Klarisse graviduta 31+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

si noi am fost la eco de control si suntem bine crestem si ecografic suntem mai mari cu o saptamana, si ma mai duc pe 18....deci si eu tot din 2 in 2 saptamani sunt chemata.la capitolul kg ce sa zic am mai pus 1.5(si asta in 2 saptamani)

ce fain de voi ca va puteti intalni

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

ANDREEA eu pot maine sau poimaine,ca vineri,sambata si duminica isi i-a sotul liber si plecam la sat!! Dar daca voi nu puteti maine sau poimaine atunci saptamana viitoare in orice zi vreti voi!!!
Deci?? Cum va e mai bine!!

Mergi la inceput

aaaaa si vroiam sa va felicit pt ca sunteti asa unite....m-am bucurat tare cand am citit cum ati pus-o la punct pe acea maimuta

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Valeleu ce zarva e aici astazi! Abia acum am ajuns acasa si-am reusit sa intru!

Clary tinem pumnii stransi!hai bebe Bianca Gabriela!

Crinuta uitasem de semnaturica! O s-o schimb imediat! Felicitari tuturor pt semnaturici!

Azi avem si noi vesti, am fost la eco, bebe e bine, a recuperat, are 1860g si totul arata normal! Se preconizeaza ca va avea in jur de 3000g la nastere!

Cristina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Alexuza la ce probleme ai avut cu sarcina ai ajuns la o varsta venerabila! felicitari!

Alina-Mirela 36+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Nici nu m-am gandit ca o sa ajung pana aici , dar cu ajutorul lui DD si cu noua dr care mi-a zis sa nu ma misc din pat ( ca cealalta ma chema din 2 in 2 sapt la control si imi zicea sa nu stau numai in pat sa mai ies si pe afara ) ne-am facut mari

Burtica de 36 + EMMA ANTONIA
IN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Alynta, vezi ca daca tot ne-ai invitat poate te trezesti cu noi la ziua ta!
Tie in maternitate cine ti-a facut eco? Ai vb cu dr ta sau te-ai programat tu? Ca eu am fost aseara la eco de 32 de sapt si as vrea sa mai fac una mai incolo, dar in alta parte. Eu m-am dus tot la Iliev ca aveam o fixatie sa-l masoare cu acelasi aparat, dar am fost f dezamagita de prestatia lui. Mai ales ca l-am intrebat ceva si mi-a raspuns ca "asta nu face obiectul protocolului pt eco de 32 sapt"!!??
Despre puiul mic, e bine, nu am poze, lichidul amniotic nu mai este in exces, ci acum e in cantitate redusa si are circulara simpla de cordon. Sunt un pic necajita de circulara asta si de faptul ca e tot mic - are 1,800 kg si nu inteleg de ce, ca eu mananc si iau si vitamine, sper sa nu fie vreo problema. Eu fac comparatie cu eco de la Dimitrie, care era mult mai mare.
Puiutza, daca am retinut bine bebele tau are 3 kg la 35 sapt? Ca asa avea si piticul meu cel mare. Sa stii la ce sa te astepti daca mai sta mult la caldurica!

Oana 32+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput