Mamici de sept-oct'10- hai Clary!!! (128)
Raspunsuri - Pagina 14
magdyi2001 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Magdy la mai multe! A mea ma apasa in jos spre iesire! Uneori am burta tare grea! Abia astept sa vad cat cantareste, luni! Alina-Mirela 36+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |

.Eu merg joi la eco. Ma cheama de acu la 2 sapt... Iar pe 17sept mi-a programat ceza, asta in cazul in care nu intervine ceva.
La Gabriel eram deja in spital in sapt 30 cu perfuzii...
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.Acum
30+ cu
MARIADoamne ajuta
inca 6 sapt!!!Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
magdyi2001 spune:
| citat din mesajul lui ana_25 MAGDY in caz ca nu ai observat si eu am o mandrete de gusaaaa!! ![]() Ana 31+ Maia Elena lu' mama |
Lasa, cu gusa, fara gusa sa fim noi si bbii sanatosi...
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.Acum
30+ cu
MARIADoamne ajuta
botosel452 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui magdyi2001
![]() ![]() .Eu merg joi la eco. Ma cheama de acu la 2 sapt... Iar pe 17sept mi-a programat ceza, asta in cazul in care nu intervine ceva. La Gabriel eram deja in spital in sapt 30 cu perfuzii... Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.Acum 30+ cu MARIADoamne ajuta inca 6 sapt!!!Cei trei Palmieri Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... |
Pe prima pagina am vazut ca ai DPN 13.10. Nu ca m-as pricepe, dar nu este prea devreme 17.09?
Valentina
31+
magdyi2001 spune:
| citat din mesajul lui Andreea82 Eu nu mai pot cu arsurile astea ![]() ![]() ![]() 32+ cu un carucior .... sau ![]() |
Incearca cu Maalox, iti trece in 10 min si ai voie...
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.Acum
30+ cu
MARIADoamne ajuta
fulguta28 spune:
Ceva ciudat se intampla in casa mea. Am aruncat 5-6 saci cu haine, jumatate din mobila, am facut curat la hartoage si casa arata mai plina decat acu o saptamana. Nu mai stiu pe unde sa le dosesc.
Am obosit ca naiba sa le mut de colo-colo.

uta28 este
31+
cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro
Andreea82 spune:
| citat din mesajul lui ana_25 ANDREEA,CAMI acu ca suntem "de fata" trei burtici din Timisoara reusim sa stabilim si noi pan'la urma ceva concret???? Ana 31+ Maia Elena lu' mama |
Cami, tu mai mergi la lucru?
Ce ziceti de o intalneala in Unirii la o limo rece?
32+ cu un carucior
.... sau
magdyi2001 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui botosel452
Pe prima pagina am vazut ca ai DPN 13.10. Nu ca m-as pricepe, dar nu este prea devreme 17.09? Valentina 31+ ![]() |
Si pe Gabriel l-au scos cu o luna mai devreme...
La mine e probl cu rinichii si le este frica de un blocaj, in ultima luna nu-mi mai functioneaza si pot pati ca la prima sarcina...
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.Acum
30+ cu
MARIADoamne ajuta
tanamera spune:
Crina
burtica frumoasa.
Ieri mi-am luat si eu rezultatul analizelor,din cate vad eu sunt ok.Joi am programare la echo,abia astept la ce dor mi sa imi vad bebelusul.
29+ cu 
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andreea82
Cami, tu mai mergi la lucru? Ce ziceti de o intalneala in Unirii la o limo rece? 32+ cu un carucior .... sau ![]() |
Cand??si la ce ora???

Ana
31+
Maia Elena
lu' mama
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)