Fulgusorii de nov.dec2009 in luna lui Gustar (80*)
Raspunsuri - Pagina 3
busymummy spune:
Camy, FELICITARI pentru Flavius!
A_driana, ma bucur ca v-a placut reteta... nu e luata de nicaieri, e "furata" ochiometric de la bunica mea si testata pe copil
Multumesc mult de urari pentru Vlad
Noi ne-am hotarat sa "fugim" de copii 4 zile - ii lasam cu bunicii si fugim la munte singurei... sper sa fie bine picii fara noi... pe Andi l-am lasat prima oara fara noi la 2 ani, dar nu vreau sa mai repet greseala, ca acumulasem la oboseala... Plus ca... cu 2 copii in casa... nu prea mai avem nici timp, nici loc de...
de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.
POZE NOI
allexa06 spune:
Salutare !
Vai , fetelor ce m-ati facut sa rad ,intradevar am disparut ca magarul in ceata ,am uitat total de calculator ...dar vad ca am avut" absenta motivata "
Da, a venit tati, e totul, totul bine,am fost impreuna la cumparaturi,la plimbare,la restaurant...peste tot,seara intram in casa pe la ora 21,30 caci atunci este ora de somn a lui Stefanut si o respectam totusi . Razvan nu este acasa de cateva zile,asa ca am fost doar cu Stefanut...in casa am avut timp si pt noi caci Stefanut e micsi nu vine dupa noi prin casa .
Camy - ai baiat mare de acum felicitari strumfului pentru primii pasi !
A_driana - pana la un an , fara sare in mancare - e bine ca nu-i pui.
O seara buna tuturor
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
sunshine2009 spune:
Allexa: Aha, aha, asa deci, am fost bune de surogat cand sotul nu a fost acasa si apoi...am inteles ca nu pui sare in macare, dar niste detalii picante????
harnici la de 35 de saptamani
vias spune:
buan dimineata dragalaselor...dau o bunaaaaaaaaaaaa....buna...
Sunshine...asta am observat si eu la Allexa...ca se cam fofileaza..si nici un detaliu picant.....poate azi da mai mult din casa...
A_driana cu sarea la bebei...ieri am fost la dr cu copilul..ca are mucisorii galbui asa...si am vrut sa-l vada medicul, sa nu aie ceva rosu in gat sau ceva pe la plamani...si am discutat despre sare... Mi-a spus ca pana la un an s nu le dam absolut deloc, pt ca le forteaza foarte tare rinichii, iar dupa 1 an...sa le dam f putina sare...
Sanatate multa va doresc!
LauraB ce zici????? venim si noi cu facaletul la sotul tau???? stii tu...unde-s multi... ???
Aseara am fost cu Pustache la cumparaturi prin Carrefour...au inceput reducerile de 75%... am cumparat cu 20 ron... 16 tricouri..maieuri pt la anu' lui Flavius!!
Va pup....ne "auzim" putintel mai tz!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
Mummy... asa pofta de o iesire doar eu cu Pustache mi-ai facut.... Sincer mi-as mai dori vreo 2 zile asa doar pt noi...sa ne mai destrabalam si noi putin....
Distractie placuta!
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
A_driana spune:
'neata
wow ce vesti fumoase pe aici
camy FELICITARI ...mami, ai baiat mare
cu sarea am inteles, si asa stiam si eu, si asa mi-a zis si pediatra.....dar toata lumea se uita ciudat la mine cand ii spuneam ca nu-i pun sare, si aveam impresia ca eu exagerez....
mummy LA MULTI ANI pt Vlad......si cand mai ,furi' ceva buna, spune si aici
vai fetelor ce vb voi aici...eu nu intru in discutie .....
eu ma simt mai bine, dar David aseara iar a facut 39,1...i-am dat nurofen, cartofi in ciorapi, baita....si i-a scazut.....oare sa fie de la dinti???....ii periculos sa tot faca febra?
fetelor, voi cum faceti spanac la copii, sa fie gustos si acceptat de copii?....ca eu doar il fierbeam, il manca el saracu...dar nu cu mare pofta
va pup, o zi faina
A_driana , de minunea mea David-Andrei
My_Lady0091 spune:
neatza cucoane...
am intrat sa va salut,in caz ca nu ati uitat de mine...sa il felicit pe FLAVIUS...baiat harnic
noi suntem bine..am fost in concediu la Vatra Dornei acum vreo 2 saptamani..un W-E...mai mult nu mi-am permis...e solicitant cu bebe mic si energic ca BBK mea..si am vizitat deasemenea si hotel castel Dracula din B-ta Nasaud...si o manastire de acolo...M-stirea Putna, Moldovitza, Sucevitza, am urcat pe Rarau, am fost aprope de Chilia lui Daniel Sihastru, dar nu am putut trece ca era podul subred..si am ajuns si in Suceava la ruine...la cetate...si la muzeul satului bucovinean..
avem 2 dinti..ultimul a iesit ieri.dupa 2 zile de diaree si nervi..
mergem din ce in ce mai bine in picioare..sustinuta...
am coborat patutul alaltaieri..ca de orice prinde se ridica in picioare hop-tzop
am fost si d-soara de onoare la nunta lui matusica..poze pe facebook
ieri i-am dat pentru prima oara ciorba(de perisoare vita)..cu painitza, a linchit tot
ma bucur ca sunteti ok in grenere..si ca avem mamici noi printre noi si de asemenea imi pare rau ca multe dintre fete nu mai activeaza..
am intrat numai asa de buna ziua si ca imi era dor de voi..eu va mai citesc cand timpul imi permite...nu promit nimic cand si cum mai revin...
LMA Vlad Stefan de Busydoc si LMA Justin Damian de Romanitza_31!!!sa va dea DD sanatate!
va pupic pe toate...de la A..la Z..........
numai bine!
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
busymummy spune:
Lady, ce bine ca nu ne-ai uitat... ne e dor de tine... sa stii ca oricand vei vrea sa revii vom fi tot aici.
Pentru curiosii de retete am piure de spanac cu galbenus de ou:
1. se taie un catel de usturoi feliute si se pune cu o lingurita de ulei vreo 1/2 de minut la calit, sa isi lase gustul
2. se adauga spanacul si apa cat sa-l cuprinda, impreuna cu o rosie decojita si taiata cubulete
3. dupa ce s-a fiert se scurge de apa
4. se face un sos alb cu faina si lapte formula (gen ciulama) - f. bun si pt. perisoare acest sos
5. se amesteca sosul cu spanacul stors si se da prin blender
6. se adauga un galbenus de ou fiert tare
POFTA BUNA LA PITICI
de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.
POZE NOI
vias spune:
buna fetili mele...
Lady..ce dor imi e de tine..de o poezie..sper din suflet sa revii repede..repede...
Vad ca ati avut o vacanta scurta, dar frumoasa..ma bucur pentru voi!
Sper sa mai scrii..si azi...si maine..si poimaine...si tit asa...
A_driana sa stii ca in ultimele 2 zile..scapase si Flavius la putina sare (ca daca eu am umblat prin spitale, a avut soacre grija de Flavius ) si ieri cand i-am zis medicului..mia zis "treaba ta....faci cum consideri...dar mai tarziu..el va avea probleme"
Asa ca prefer sa se uite lumea la mine, sa ma faca nebuna, crizata..si mai cum vrea ea..dar baiatul sa fie bine!
Mummy..gata..ma duc sa-i fac si eu azi...dovlecel umplut..ca al meu nu mananca spanac
va pup!!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
A_driana spune:
lady ...ma bucur tare sa te ,vad'....mi asa dor de mesajele tale interogatorii....sper sa revii repede....te simti mai bine?
mummy multam de reteta...doar ca eu voi lasa usturoiul afara ....deci se face cu lapte formula? ca si eu ma tot gandeam cum sa fac....
camy sa faci ,borcanele' umplute ca-s f gustoase...
da, evident copilu si sanatatea lui ma intereseaza...da stii, cateodata ma simt asa ciudat cand vad cum reactioneaza unii si altii....in fine....oricum nu pierde nimic, sarea nu aduce nimic bun.....
si atunci nici un fel de condimente nu-i voie? boia, piper? da ulei de masline le puneti in mancare....eu de cateva zile ii pun....
A_driana , de minunea mea David-Andrei