Fulgusorii de nov.dec2009 in luna lui Gustar (80*)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

sclavia mea tocmai s-a terminat, am:
-
-
-
-
-sters praful
-spalat aragazul...
-dat cu aspiratorul
-calcat rufe
-mai am de facut smotru..dar n-am chef...
-o voi spala pe Becca...
-si eu...
..o hranesc...
siiiiiii...afara zburam pe la 18.00...si ne mai introarcem pe la 22.00-23.00...
v-am pupat.
ne mai citim!!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

mamaaaaaaaa ce mult stati afara...

noi stam foarte putin...ma rog...comparativ cu voi...noi mereu iesim la 18:45 si ne intoarcem la 20:30..sau ceva de genul asta...
ca al meu doarme devreme...asta asa ca sa ma trezeasca pe mine si pe taicaso maine dimineata la prima ora...la 6:00 in picioare!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

cred ca fetele petrec azi..au intrat in we si nu mai zic nimic...

o duminica placuta tuturor!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

paiiii...e bine..profitam de ultimele zile de vara...
si mai trage Rebecca un somn de la 09.00 pana pe la 10.00...de asta o si spal ziua....ca sa nu mai efectuez "manevra" asta seara. acum doar am schimbat-o..i-am dat laptele si somn pana pe la 08.30...
o duminica placuta tuturor!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

camy..pui tu pe prima pagina schema de diversificare a dr Culcer, uite link-ul:
http://www.reteteculinare.ro/forum/discutii/reguli_de_baza_in_diversificarea_alimentatiei_sugarului-534/
sau lauriciu daca ai timp

Citat:

Mergi la inceput

LMA Ariana Ioana de Getik1

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

LA MULTI ANI ARIANA

fetelor, copilasii vostri de cate ori au scaun pe zi?
David are cam de 2-3 ori, si cantitate destul de mare de fiecare data...nu-i diareic, ii asa cum face de fiecare data...sotul zice ca-i dau prea mult sa pape, de aia face atata...de ce nu ramane si pe el ceva, tot da afara?

si...cand mananca, ai vostri stau cuminti si deschid frumos gurita sa le bagati in gurita? sau mai aveti nevoie de jucarie sau ceva sa le mai distraga atentia? isi baga mainile in mancare?
la David cateodata ii nevoie de ceva jucarie sa fie ,ocupat' sa-i dau sa pape, mai ales la laptele de seara .....ii ceva vicios in chestia asta?

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Am ajuns si noi acasa, caci niste examene de-ale mele ne-au intrerupt concediul.Am avut doua saptamani super,am umblat peste tot,Stefanut a reactionat tare binela nebunia si umblatura noastra .Si ...nu se termina aici ...dupa ce termin cu examenele o luam de la capat...daca tot este tati in concediu...6 luni ...dar , pana la urma tot raul spre bine, caci altfel nu aveam cum merge asa mult peste tot.

Da, asa este...am fost si la Brasov si acolo am cunoscut-o pe Camy si zambaretul Flavius .Si Camy este super draguta .Sper sa revenim cat mai repede, caci mi-a placut tare mult in Brasov, am vizitat locuri supeeeeer ! .
Camy , apropo , am fost la Panoramic , pe Tampa, inainte de plecare - a fost super Ne-am plimbat si pe sub Tampa, nu ma mai dadeam dusului de acolo,este foarte frumos ...deja suspin dupa Brasov

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaflor03 spune:

LA MULTI ANI ARIANA

A driana: Matei in principiu e cuminte cand mananca , deschide frumos gura asta pana se satura putin, dupa aia incepe distractia cu intorsul dupa o parte pe alta, apuca de tot ce gaseste in cale, trage de bavetica. Eu de obicei cand vad ca incepe sa faca asa il mai las 5 min plec de langa el iar cand ma intorc sa continui masa mananca frumos pana la sfarsit.

Noi azi am fost la plimbare prin Ikea si Carrefour( a fost tare aglomerat) si am inceput sa facem cumparaturile de toamna. Imi pare tare rau ca se termina vara mai ales ca Matei este obisnuit sa stea in mare parte a zilei afara in curte. Poate pana vine vremea urata o sa-si faca s el curaj sa faca mai mult decat sa stea in fundulet. Este un mic puturos

http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/matei-6040

Mam fericta de Matei Ioan - 17.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaflor03 spune:

si acum poze ca sa ne cunoastem

http://community.webshots.com/user/danaflor03

Mami fericita de Matei Ioan - 17.12.2009

Mergi la inceput