Fulgusorii de nov.dec2009 in luna lui Gustar (80*)
Raspunsuri - Pagina 18
vias spune:
'neata
dau din nou ...facuta tot de Pustache
cat despre Flavius...din pacate el nu se uita deloc ce face si cam care sunt consecintele..se arunca cu capu'inainte si asta nu e bine deloc...
Si da...chiar se urca in pat singur..si stie sa se si dea jos singur...FARA AJUTOR!! se pune pe burtica si se lasa sa se prelinga pe marginea patului in jos
LauraB ce fete mari ai tu ...i-auzi deja intalniri..pana si Sophia...
eu mi-am dat seama ca Flavius in afara de Filip, baietelul prietenei mele, nu se mai joaca cu nimeni........si mi-am dat seama si ca mamicile din parc...nu sunt atat de sociale...meg in parc insotite de bone, perietene, bunici...si nu am u cine sa intru niciodata in vorba cu careva din parc ...la voi tot asa este????????
azi ar trebui sa fac curatenie...dar nu stiu daca voi avea chef
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
busymummy spune:
Neatza, si eu tot la
Camy, din pacate cam asa sunt mamicile din Ro... rar vezi mame sociabile... Noi ne-am imprietenit cu cateva cand era Andi mic si acum tot cu ele stam... doar ca Vlad nu are copii de varsta lui, pentru ca prietenii lui Andi nu au frati. Are insa 2 fetite (a nasei lui Andi si a unei colege de-a mea) care sunt cu 6 luni mai mari si cu care probabil se va juca dupa ce o sa mearga si el.
In rest, ne bazam pe Andi cu socializarea... ca el se improieteneste cu 1/2 de parc in primele 5 minute dupa ce a ajuns acolo
Restul fetelor... TREZIREAAAAAAA!!!!
de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
Laura B spune:
Buna dimineata fetele!
Camy, aici lumea e foarte sociabila. Te "agata" pe strada ca sa complimenteze copilul, de multe ori se intind la vorba de nu mai stii pe unde sa scapi
Nu prea am insa multe cunostinte cu copii de varsta Sophiei; exceptii sunt fetele de la bazin cu care ne-am mai vazut o data cand ne-a invitat una din ele la ea (bine, de fapt pretext ca sa ne prezinte si niste produse pentru copii pe care ea le promoveaza, insa mi-a placut ca a facut-o discret, fara sa ni se bage in suflet cu ele), iar acum cealalta mamica de la inot ne-a invitat la petrecerea zilei de nastere a fetitei ei.
In alta odine de idei, dupa ce mi-am terminat programul de seara cu Diana am aflat de ce Sophia a fost in timpul asta cuminte si tacuta in tarculetul ei: a descoperit crema cu Oxid de Zinc cu care tocmai o dadusem la fundulet, uitata langa ea! Nu va spun cum arata fata mea! Plina pe maini si in jurul guritei de crema alba Am sters-o, spalat-o, apoi pentru ca al mei sotz era panicat, am sunat la centrul de Poison control. Aparent nu e cazul sa mergem la urgente. Cica daca a inghitit mai multa crema, in cel mai rau caz ar putea sa vomite si sa faca diaree, dar cam asta ar fi tot. Eu cred ca (,) crema asta are in ea ceva cofeina si praf de ras, ca Dolo e plina de verva si raaade, rade cu gura pana la urechi de noi
_
Bucataria lui mami
A_driana spune:
'neata mamici si pitici
camy cam asa sunt mamicile si aici...si eu sunt mai retrasa, mi rusine sa merg sa intreb de copil si sa intru in vorba, ma gandesc ca mamica respectiva poate n-are chef de vorbe cu mine...sau poate da ...oricum si eu as vrea sa vorbesc tot timpul cu cineva, nu sa stau sg cu David....sunt cateva cu care m-a imprietenit, dar nu toate imi plac ...
lady sper sa nu te superi ca te-am intrebat, doar ca m-am uitat la pozele voastre si Becca mi se pare de-o ,marime' cu David....adica n-am vazut pe ea bulane si cute una peste alta...desi mi se pare ca papa f mult...eram doar curioasa...fara intentii rele sau altceva...sa stii ca si David ii ff greu...tot ii zic la sotu...cum poate fi asa greu si cand mergem la cantarit are asa putine kg...in fine...cred ca le ,ascunde' inainte sa il pun pe cantar
lauraB se gandea Sophia...hmmm, ce-o fi asta, de-asta n-am mai mancat pana acuma .....uf, cred ca ma speriam si eu...sper sa nu aiba nimic...
A_driana , de minunea mea David-Andrei
busymummy spune:
Azi nu lucrez... stau in curte la o cafea cu Vlad dormind langa mine... si astept sa vina mama pe la mine sa ma ajute ca vreau s bag o ordine generala in lucruri... sa scot tot ce le-a ramas mic baietilor... ce nu mai imi place/vine mie... si sa fac o lista de "ce ne trebuie din toamna"...
My_Lady0091 spune:
LMA Rares Cristian de LaviniaBlaga
LMA Filip Danut Constantin de RamonaD
LA MULTI ANI....RONY!!!!!!!
..."fetili"..eu am probleme cu luna plina si sunt insomniaca...azi noapte am adormit la 04.00...si pana atunci am avut vreo 3 ocazii de somn....
1-la ora 23.00..dar eram in plina "facere" a ciorbei de burta..
2.la ora 00.si ceva...dar era..
3. la ora 01.00...dar am bantuit pe
apoi m-am chinuit cu sa adorm...
"aseeee..."intrebati de socializare in parc..unde merg eu sunt multe mame cu copii in de varsta Rebeccai, mai mari, mai mici....eu socializez cu cine ma intalnesc in cale..mamici, bunici, tatici...daca vedeti seara...o sumedenie de landouri, caruturi...alalta aseara, spre exemplu, m-am asezat la rand pe o banca..la dat de iaurt...eram 3 mamici care dadeam iaurt la ora 07.00
camy..am gasit un iaurt BIO..de la voi de la Bv...PROLACTA se numeste..200 gr..1,6 lei aproape
lauriciu...ai scapat ieftin..mare grija ce lasi in jurul pruncilor..cand is mai tacuti, ingrijoreaza mai tare..Becca mea are afinitate la pungi de plastic si cutii de carton...cu derivatele lor..ziare, reviste,bidoane..
sa revin..apoi mai sunt mamici din Bc..cu care am vorbit aici pe DC..si ma mai vad prin parc..vb pe mess..
oricum prin parc(fiind unul in care vin multi copii deoarece e frumos amenajat si singurul care are 2 leagane pentru copii intre 1-3 ani din Bc) sunt mereu aceleasi persoane...mai ales cei cu copii de varsta Rebeccai..care au si ei program la fel ca si noi..
camy multumim de lui Pustache...apropo de el nu zici niciodata nik...cum e relatia dintre el si Flav...cum se joaca..ies in parc..ii face baie...CHIAR FETE..ia sa detaliem noi..cum ne ajuta efectiv tatii in cresterea mostenitorilor..(bine..luand in calcul...serviciu..)
v-am ..ne mai citim..
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui A_driana lady sper sa nu te superi ca te-am intrebat, doar ca m-am uitat la pozele voastre si Becca mi se pare de-o ,marime' cu David....adica n-am vazut pe ea bulane si cute una peste alta...desi mi se pare ca papa f mult...eram doar curioasa...fara intentii rele sau altceva...sa stii ca si David ii ff greu...tot ii zic la sotu...cum poate fi asa greu si cand mergem la cantarit are asa putine kg...in fine...cred ca le ,ascunde' inainte sa il pun pe cantar A_driana , de minunea mea David-Andrei |
ady...nu-i cu suparare..de ce sa fie...Rebecca e un copil dezvoltat foarte frumos...nu are grasime pe ea...ci doar "fibra"..este inalta cat un copil de un an si...are "cute"..cum spui tu la picioruse...burtica...(nu se vad coaste...oase..sira spinarii sau altele)...eu am hranit-o in asa fel incat sa nu o fac un "bonsai"..adica umflata cu pompa..urasc..si e foarte usor sa se indrapte catre obezitate...
ea mananca suficient..nu foarte mult...avand in vedere ca e foarte activa..adica nu sta intr-un loc nici 5 minute..se agita..rade...merge..se joaca, se suceste, se invarteste, se munceste sa se ridice in picioare, se impinge, tipa....etc...si e un gen ca si tatal ei(sotul meu mananca enorm..dar nu se vede nik..in afara de o burtica..si ca nu i se vad oasele..adica arata bine)..si mie imi pare bine..spre deosebire de mine..care nu prea mananc mai nimic..dar tot ma ingras orice as manca...
si mai e treaba cu "arderile" interne ale grasimilor...la unii sunt procesate mult mai rapid...eu stiu persoane efectiv piele si os..care mananca cat un cal, zilnic..si totusi nu se ingrasa...si nici nu au probleme cu tiroida...
sper ca te-am lamurit..
Blackmoon Lady&lipishtocul
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
busymummy spune:
La laudat taticii ma inscriu prima
Sa incepem cu tati vs. Andi : pana la 3 luni nu am stiut ca am copil, decat la supt... el il schimba, el ii facea baie, el dormea noaptea cu el (mi-l aducea doar sa-i dau sa pape)... apoi ne-am ocupat amandoi de el, insa pana la 1,2 ani sotul meu a fost in CCC, nu eu Si acum au momentele lor speciale (povestea de seara, fotbalul de dupa gradi...)
Tati vs. Vlad: deoarece se ocupa f.mult de Andi, nu mai e asa "prins" cu Vlad... insa ma ajuta la baie, iesim impreuna afara, il schimba... practic tot ce facem cu Vlad,facem ori impreuna, ori pe rand, nu doar unul... Iar de cand incercam sa-l mutam in camera lui, doarme tati noaptea cu el... ca sa nu obosesc eu prea tare
M-am laudat destul?
Pup
A_driana spune:
apoi la laudat tatici sunt prima...trebe sa va spun ca eu in afara de facut mancare, nimic nu fac in casa...aspirat, spalat pe jos, spalat geamuri, sters praful, spalat vase, dulapuri, spalat baie...adica tot ce tine de curatenie face sotu ....eu doar pt burtica...
despre realtia cu David...ii nebun dupa el, si observ ca si David dupa el...dupa ce vine de la servici, adica la 17, el ii schimba scutecul, il imbraca/dezbraca, ii face baie, dar sunt si eu pe acolo, ii taie unghiile, se joaca, ii da sa pape, iese la plimbare (si cu mine evident), dar si doar ei singuri, daca eu am treaba...se ocupa f mult de el...in afara de mancare, ca in asta nu prea se baga el, adica ce ii dau sa pape, in rest ii ffff grijuliu cu el.....
deci eu sunt o rasfatata...
la inceput cand ne-am casatorit, m-am gandit ,mama da harnic ii, o sa-i treaca lui, acuma face ca suntem proaspat casatoriti'....dar au trecut 2 ani de atunci si el tot asa ii....D-zeu sa-i tina naravul...ii un familist convins...pe primul loc familia lui, apoi altele, servici, parinti etc...
asa ca nu pot decat sa ma bucur ca am asa sot, si sa-i multumesc in fiecare zi ca exista in viata mea si mi-o face asa frumoasa.......
no hai ca acuma m-o apucat sentimentalismele
mummy cred ca te-am intrecut...
A_driana , de minunea mea David-Andrei
vias spune:
moaaaaaaaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaa
pai nu cred ca are rost sa zic ceva de Pustache...ca nu ajung nici la jumatate d'apai sa va intrec..DAR exista motivul maaaaaaaaaaaaaaaaare... FIRMA LUI!!!
Noi avem o firma, producem mobila din lemn masiv. Pustache e "the big boss" acolo...din pacate de dimineata pana seara este acolo...de luni pana sambata...
Asta este...ca sa avem masina buna...o casa spatioasa si frumoasa... concedii.. lucruri frumoase... cineva trebuie sa munceasca mai calumea asa.... ei... Pustache face bani ... dar cum termina servicul...este dedicat 100% noua...familiei lui..
Numai Cristi il spala pe Flavius..se joaca amandoi (Pustache nu stie povesti..dar ii pune cd cu povesti) ii face masaj....au ritualul lor de dragalit.
Si Pus este familist convins... niciodata nu l-am auzit ca merge la o bere cu baietii..sau la nu stiu ce meci..sau mai stiu eu ce...
...si ca sa ma ajute..acum am luat-o pe mama la noi...si ii dam ei bani..ca sa pot lucra eu..ca sa ma ajute la curatenie, mancare....
...de luni pana sambata Pus se trezeste primul,.si face el acfeaua...eu ma trezesc prima doar duminica..si atunci o fac eu...
...nu stiu...cam astia suntem...
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE