Nu faceti ca ,noi!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Aura, pot sa-ti spun ca aici de exemplu nu sunt supravegheati in toate locurile de joaca de genul asta.
Mergi cu cupilu, te asezi la o masuta de pe langa locul de joaca si esti in priza pentru cand are nevoie de tine ...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Sa dau un raspuns nasol la subiect si sa devin nesuferita forumului?
hai sa-l dau... din punct de vedere legal nu le poti face absolut NIMIC, contractul cu ei nu era incheiat din moment ce nu platisei inca taxa si nu tineai in mana bonul, copilul, pana la incheierea contractului, este in grija ta EXCLUSIVA.
apoi, dupa plata, copilul poate ramane in grija lor (adica platesti contravaloarea folosintei locului de joaca si personalul care sa aiba grija de copil) sau ramane in grija ta (atunci cand platesti doar folosinta locului de joaca). Asta depinde de conditiile pe care le au afisate.
(sincer, imi pare extrem de rau de ceea ce i s-a intamplat copilului, dar mi se pare o aruncare convenabila a pisicii in ograda altuia)

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Corap vorbesti din carti...daca nu era "contractul" incheiat si suma aferenta platita atunci vina apartine exclusiv administratorilor locului de joaca, copilul nu avea ce sa caute acolo daca nu a platit pentru intrarea in locul de joaca...daca ei au acceptat sa intre fara sa plateasca si-au asumat intreaga responsabilitate atat pentru supravegherea si siguranta copilului cat si pentru faptul ca putea sa plece fara sa plateasca (ipotetic vorbind nu aveau cum sa ii impiedice sa plece)
Asa ca da...raspunsul tau este nasol dar si total neadevarat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ralukutzza, gresit! daca fi-mio iti apasa pe clanta si vede ca-i deschis si intra si-si da cu un borcan de la tine din camara peste picioare - cine-i responsabil, tu - ca-i casa ta si ca ai borcane in camara sau eu ca l-am lasat sa umble teleleu?

in plus, autoarea subiectului nu a precizat ce fel de loc de joaca era - din cel cu sau fara supraveghere.

PARINTII sunt responsabili pentru copiii lor, inclusiv prin alegerea locului de joaca - nu pot sa cred ca-ti lasi copilul orinde scrie "loc de joaca" fara sa stai sa vezi daca e ok, daca sunt supravegheati au ba, daca au un minim de conditii.

multa sanatate fetitei si refacere usoara! - ea chiar nu e vinovata cu nimic, mititica

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Draga gresit la tine...iar...
Exemplul tau este din cele mai nepotrivite si total pe dinafara, una este cand te duci in vizita la bunica, prietena etc si copilul tau isi scoate ochii cu furculita si alta este cand duci copilul la un loc de joaca special amenajat care conform legilor in vigoare trebuie sa fie sigur pentru copil si obligatoriu sa aiba supravegheto(numarul supraveghetorilor variaza in functie de capacitatea locului de joaca.De asemenea orice spatiu de joaca trebuie sa aiba obligatoriu un regulament, de respectarea acestui regulament se ocupa supraveghetorii si administratorii locului de joaca pe care ii platesti pentru asta, nu parintele care sta afara si priveste de la 5 metri.
Oricum nu despre asta era vorba in subiect si nu are rost sa mai dezvoltam ca probabil tu vei ramane tot la parerea ta ca la bunica acasa unde nu exista regulament si nu platesti pentru siguranta copilului este la fel ca la spatiul de joaca si este clar ca intentia ta este doar aceea de a o face pe mamica sa se simta vinovata chiar daca nu este cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G.AURA spune:

La magazinul respectiv platesti 10 ron ora locul de joaca plus supravegherea de catre personalul respectiv am vazut vreo 3 fete acuma ce sa zic nu am stat de vorba decat cu cea care am platit pot sa am incredere ,aveti grija de ea,binenteles raspunsul a fost da fiti fara grija ,fetita a intrat s-a descaltat i-am spus bianca sa fii cuminte,ai grija,eu eram si cu baietelul in brate deci a durat putin pana am dat datele ,pana am scos portofelul,am scos banii aveam o hartie de un milion i-i pun pe tejghea,intre timp vine una din fete cu bia in brate plangand spunand al cui e copilul asta"o aseaza pe un scaunel ,copilul plange si cere apa i-i aduce un pahar de apa dar ea nu vroia sa bea vroia sa ii puna pe manute ,tutele alea ca alfel nu poti sa le spui nu au inteles,intre timp vine si sotul de la masina i-i plasez baietelul si reusesc sa o scot de acolo,intre timp banii nu i-a mai luat si daca vroiam sa mai platesc nu i-i mai luau ce i-mi mai aduc aminte parca au intrebat daca o mai las si binenteles ca am zis nu,dar aveau asa o fata vezi doamne ca se preface copilul a cazut daca nu este cuminte,chiar asa a zis.Acuma sigur ca nu exista dovada ca si-a rupt mana acolo,nici nu mai recunosc ca am fost, vinovatii sunt am avut incredere in ei altfel nu o lasam,nu mai pun la socoteala ca nu exista un cadru medical in caz ca se poate intampla ceva,fetita spune ca a impins-o cineva de pe topogan,daca se intampla sa i-si fractureze coloana.Si ce credeti ca daca plecam de acolo in magazin si se intampla credeti ca ma mai sunau sa ma anunte sa vin ,eu nu cred o impaca cumva.Oricum daca se intampla sa asist la o scena din asta cum au asistat parinti care i-si luau copilul in timpul acela ,eu personal nu mai aveam incredere sa i-mi las copilul.

Mergi la inceput