FIV DR. DRAGOS ALBU 7
Raspunsuri - Pagina 5
elenus26 spune:
Buna fetele mele dragi!
Au inceput focurile vad pentru unele dintre voi.
Arti bafta multa si sa fie cu noroc de data asta!
Lumi sper ca esti bine si sper sa va iasa rezultatele bune de la Cantacuzino.
Mirelus cum merge sarcina? Sunteti bine toti trei?
Bafta multa si celor nou venite si curaj sa mergeti mai departe!
Gabitzule ce mai faci?
Eu sunt super bine. Ma balacesc, ma namolesc si ma rasfat la Sovata de mai bine de o sapytamana si mai am de stat pana sambata. Cu ocazia asta am scapt si de caldurile din Bucuresti. E super fain aici! Poate da roade si tratamentul :)
Va pup si va imbratisez pe toate,
Elenus.
mirela2 spune:
buna fetelor
noi suntem la herculane pt cateva zile
ne am cam pacalit e cald si aici, am zis ca poate o sa scapam de caldura
nu i ca in bucu, dar e cald
noroc cu aerul conditionat si cu ploaia de aseara
la umbra e bine
bebei sunt miscaciosi, inca sunt micuti si se misca incet
dar o sa se miste si mai tare, sa mai creasca
fiulica cel mare e tare incantat si de bebei
si de piscina pensiunii
pupi fetelor si bafta celor ce sunt in focuri
ps: azi e ziua taticului bebelusilor
+16 si mami de Vlad (12.12.1999)
elenus26 spune:
La multi ani!
Sa traiasca si sa fie sanatos!
Hai la Sovata Mire. Aici e racoare si e bine! :)
Va pup.
lumimar spune:
La multi ani ,distractie placuta,ai grija de tatal bebelusilor ca mai tarziu o sa-ti trebuiasca...la schimbat pampersi,la baitza, la plimbarica de seara....
Pupici
Mutatia MTHFR C677T genotip heterozigot+mutatia A1298C genotip heterozigot
lumimar spune:
Fetelor,este incredibil asa ceva,eu nu stiu ce sa cred,ori eu m-am dilit de tot sau astia de la Cantacuzino vin la serviciu doar de dragul de a pleca de acasa si de a nu-si face treaba cum trebuie...
Azi am sunat dupa spermocultura sotului si nu i-a mai iesit nici un enterococus spp.Oare ce s-a imtamplat cu el s-o fi evaporat de la caldura?
Eu nu mai inteleg nimic?
Pup fetele
lumimar spune:
Aveti idee de un laborator de analize in Bucuresti mai performant decat cel de la Medlife,ca as vrea totusi sa mai repete analiza asta sa vedem ce este cu enterococul acela, ca mi-a dat de cap nu stiu ce sa mai facem?
anna_ivan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lumimar Aveti idee de un laborator de analize in Bucuresti mai performant decat cel de la Medlife,ca as vrea totusi sa mai repete analiza asta sa vedem ce este cu enterococul acela, ca mi-a dat de cap nu stiu ce sa mai facem? Mutatia MTHFR C677T genotip heterozigot+mutatia A1298C genotip heterozigot |
poate la synevo ca pe mine albu aproape pt toate analizele ma trimitea acolo
30+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
maria81 spune:
buna fetelor
aristica ma bucur ca rezultatul la spermocultura este bun, Doamne ajuta sa fie cu NOROC
eu o sa am emotii la spermocultura deoarece la spermocultura facuta in iunie la medlife a iesit e. coli si dr. ne-a dat antibiotic la amandoi, bineinteles ca sotul meu s-a incapatanat sa refaca spermocultura si SURPRIZA a iesit bine. A refacut-o prima data in pitesti a iesit ok, apoi am fost si la Synevo in Bucuresti si a iesit ok. Asa ca nu am facut tratamentul. Sper sa iasa bine si pe 30 august cand trebuie sa o refaca inainte de FIV.
pe 25 august incep cu AC (microginon), pe 13 septembrie diphereline, pe 22 septembrie menopur 2x75 + puregon 150 si clexane 0,2 ml, iar pe 4 oct. punctia si pe 6 oct et.
Doamne ajuta sa nasti tu berbeci si eu taurasi(ca si mine).
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA
lumimar spune:
Maria,Doamne ajuta sa fie bine,sa iasa din prima si sa fie cu sanatosi
elenus26 spune:
Incearca si la Synevo Lumi. Mie mi se pare ca prea la toata lumea iese E-coli asta la Medlife.
Pupici.