FIV DR. DRAGOS ALBU 7

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

infoFIV,imi pare rau pentru nereusita voastra.
stiu ca e greu sa accepti infrangerea...si eu am fost nevoita s-o accept de 2 ori pana acum...insa nu am pierdut razboiul...asa trebuie sa gandesti.
acum acorda-ti ceva timp sa te linistesti si ai sa vezi ca o sa-ti spuna sufletul tau cand e gata pentru o noua batalie.
e fireasca tristetea acum...nu ti-o reprima...las-o sa iasa afara din tine...cu cat reusesti sa te eliberezi mai repede de toate sentimentele negative ce te incearca,cu atat te "vindeci" mai repede.
poti vorbi cu noi...te intelegem atat de bine ca nici nu e nevoie de prea multe cuvinte...o sa-ti faca bine ,oricum, sa vezi ca nu esti singura in situatia asta...suntem multe si mergem inainte cu incredere si curaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

merci Gabi
Lumi ce faceti acum? Pana la urma sotul tau are sau nu e-coli? Ati repetat analiza? Cum e cumnata ta?
infoFIV imi pare rau pentru nereusita ta. Si eu am doua rezultate negative la activ. Trebuie sa gasesti putere sa mergi mai departe!
mirelush cum esti? Cum iti este baiatul cel mare? I-ai spus ca va avea 2 fratiori?

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Aristica,eu nu am vesti prea bune
Cumnatei mele nu i s-au prins bebeii ,a avut beta 0,137,asta este ,cuvintele sunt de prisos,durerea este imensa,insa incet incet va trece peste perioada asta si o va lua de la capat
Noi nu am ajuns inca la Bucuresti la Cantacuzino dupa rezultate,la telefon nu raspunde nimeni,deci nu stim inca ce vom face
Pupici,

Mutatia MTHFR C677T genotip heterozigot+mutatia A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Imi pare foarte rau pentru cumnata ta...din pacate, stiu foarte bine ce inseamna sa vezi rezultatul negativ de la beta. Dar valoare ei este foarte mica, adica nici macar n-au incercat sa se prinda. Ce-a zis Dr. Albu? Parca ei erau un cuplu cu foarte putine probleme, adica erau un caz foarte usor de fiv, ea este micuta ca ani...
Sper sa aveti si voi noroc, sa nu-i mai iasa nimic sotului in spermocultura. V-ati potrivi si de minune cu intoarcerea doctorului din concediu.

Eu am inceput stimularea: azi am facut a doua injectie de diphereline si am stat atat de calmaaaa, lucru pe care, din pacate, nu-l pot spune despre sotul meu care era transpirat tot, ii tremurau mainile.....acum eu sunt cea fara emotii, iar el e fleoscait tot Spermocultura lui n-a iesit, spermograma are ceva mai multi gigei cu forme normale, dar nu exagerat de multe, insa oricum faceam fiv cu icsi, deci nu-i capat de lume. Astept inca spermocultura si pe la sfarsitul saptamanii sper sa-mi iasa si mie rezultatele de la secretii, si sa fie toate bune, ca altfel, ma injectez degeaba. De fapt, nu e chiar degeaba, ca ma injectez cu diphereline, care ma ajuta in lupta cu endometrioza asta nesuferita. Am inceput sa beau ceai de cretisoara - 500 ml/zi, ca pe pachet scrie sa beau maxim 3 cani/zi, iar cum o cana are intre 150 si 200 ml, am zis sa nu exagerez. Cu vinul rosu n-am avut succes, ca nu prea ma lasa sufletul sa consum alcool...adica mi-e putin teama sa nu anuleze din efectul pastilelor/injectiilor. Am sa intreb vineri, la eco, iar pana atunci ma abtin.
Am vorbit cu seful meu, am o.k-ul de a sta acasa din ziua punctiei pana la et, iar, daca sunt graviduta, am sa stau in concediu medical 90 de zile, sa trec de perioada critica. Cam atat despre mine...oricum am impresia ca ceea ce fac eu aici e un monolog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

buna fetelor

aristica ma bucur ca te-am gasit si aici

ma bucur ca am descoperit acest forum, va citesc in fiecare zi ma intereseaza acest subiect pt ca in octombrie o sa fac si eu FIV cu dr. Dragos Albu. eu sunt la prima fertilizare si am emotii pe 25 august incep si eu protocolul lung.

va pup si va tin pumii la cele care faceti FIV
Doamne ajuta sa fie cat mai multe reusite

nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infoFIV spune:

Tuturor, va multumesc tare mult ptr incurajari!
Intr-adevar, trebuie sa-mi eliberez intai toata frustrarea si gandurile "negre" si...sa merg mai departe.Prin noiembrie o sa mai merg la dr sa vedem cum stau lucrurile si...sa speram ca va fi bine de data asta....la mine BHCG in ziua 14 iesise 5.92 deci..dragii de ei au incercat sa se prinda pe-acolo dar nu stiu de ce nu au reusit...de multe ori imi fac procese de constiinta si ma simt extrem de vinovata ca am si fumat cam 5 tig pe zi...ma simt extrem de vinovata ptr asta!!! Sper sa avem resursele necesare ptr un nou FIV si SPER SA IMI SCOT ODATA DIN VIATA ACEASTA DEPENDENTA DE TIGARA! Fetelor, merit sa ma judecati ptr asta si e inutil sa va mai spun ca printre altele, asta ar fi una din primele mele recomandari......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

lasa infofiv, ca am o amica care a fumat toata sarcina si n-a mai avut nimic.
prb e voia lui Dzeu la mijloc. cred ca dc lupti, mai devreme sau mai tarziu vei reusi si tu, ca multe alte fete de aici.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infoFIV spune:

multumesc babyblue, sper sa reusim si noi.....
nu prea am vut timp sa citesc pe-aici cazul fiecareia, pana ma pun la punct, daca nu te deranjeaza, imi poti spune care este situatia la tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Asa este Aristica,ei sunt un cuplu cu foarte putine probleme medicale si totusi nu a fost sa fie,eu sincera sa fiu nici nu ma asteptam la un asa rezultat,iar ceea ce este ciudat ca nici nu au incercat sa se prinda.Cred ca si durerile care le-a avut din ziua punctiei pana in ziua et-ului i-au afectat pe micuti.Parerea doctorului inca nu o are,asteptam sa vedem ce zice si dansul
Maria,bafta la fiv ,sa fie cu noroc din prima si sa treci repede la gravidutze
Aristica,cu rabdare si speranta se rezolva totul,tine-o tot asa si va fii bine de data asta
Pup fetele

Mutatia MTHFR C677T genotip heterozigot+mutatia A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

ce ma bucur ca nu mai sunt singura pe aici
am primit rezultatul de la spermocultura si e o.k

info din pacate toate femeile care au factu fiv si au fumat au pierdut sarcina. Toate femeile despre care stiu eu, caci iti dai seama ca nu ma apuc acum sa generalizez. Eu stiu 4....cum aceasta sarcina nu este una obtinuta natural, sunt convinsa ca riscurile de a o pierde sunt mai mari, iar nicotina, cu siguranta nu a ajutat. Si eu am fost fumatoare aproape 10 ani, dar am renuntat in urma cu 1 an si 13 zile. Stiu ca e greu, iti spun ca si acum ma mai tenteaza sa trag cate-un fum, dar imi doresc prea mult un copil pentru a ma reapuca. Ai sa vezi ca dorinta aceasta va triumfa si la tine si vei reusi sa te lasi. Eu mi-am pus deoparte in fiecare zi banutii pe care i-as fi dat pe tigari si mi-am deschis un cont de economii...incearca sa faci ceva asemanator, care sa te motiveze "fizic" sa lasi tutunul. Si stai linistita, ca toti suntem oameni, intelegem viciile si nu da nimeni cu pietre.
lumi
maria nu stiu daca te-am mai intrebat si la mutante... Pe 25 august incepi AC sau incepi, propriu-zis sa te injectezi? Uite de ce te intreb: eu am tot protocol lung si, de la prima injectie, pana la et, sunt exact 22 de zile. Daca tu incepi sa te injectezi pe 25 august, vei face et in septembrie, nu in octombrie...si voi avea si eu o coleguta pe prima pagina, la aspirante, ca prea-s singurica acolo. Daca incepi AC pe 25 august, atunci da, vei avea et in octombrie, deci eu voi naste berbeci, iar tu vei naste taurasi

Mergi la inceput