FIV DR. DRAGOS ALBU 7
Raspunsuri - Pagina 20

lumimar spune:
Maria,eu inca nu am o data stabilita pt fiv.Noi nu reusim inca sa depistam natura bacteriilor care sunt gazde in corpul nostru si nu ne lasa sa ne facem treaba.Marti vom avea rezultatele,sper cele corecte,de la Cantacuzino la spermograma si spermocultura si in functie de rezultat stabilim ce va urma
Pupici
Mutatia MTHFR C677T genotip heterozigot+mutatia A1298C genotip heterozigot

lumimar spune:
Ari,mult a fost putin a mai ramas pana marti cand vine doftorasul grizonat si te va lamuri cum sta treaba cu outzele tale
Mutatia MTHFR C677T genotip heterozigot+mutatia A1298C genotip heterozigot

elenus26 spune:
Buna fetele!
Eu nu stiu incotro o sa merg... Dupa tratamentul de la Sovata zici ca au luat-o toate razna in corpul meu...simt parca fiecare particica cum vibreaza. Ma inteapa ovarele intr-un mare fel. Mi-am facut ieri progesteronul (z22) a iesit 3.5 Mai am de facut estradiolul si FSH in Z3, dupa recomandarea doctorei de la Sovata pentru a vedea daca s-au imbunatatit valorile comparativ cu cele vechi. De abia astept sa vad rezultatele. Treaba e ca uratii dau semne ca vor sa vina, desi azi e ziua 23...in fine...astept!!
Cand ziceati ca vine doctorasul? Ca as vrea sa ma programez si eu pentru o eco sa vedem ce mai e pe acolo :)
Babyblue nu dispera cu valoarea AMH-ului. Eu am 0.29. Intradevar am 2 IA-uri fara rezultat(la una se pare ca a incercat sa se prinda dar...), o punctie cu foliculi goi, dar o sarcina pe natural oprita in evolutie. Si inca sper sa am intr-o buna zi, bebeul meu, cu ovocitele mele :) Te pup si curaj sa mergi mai departe!
Mirelus pup mami si bebeii!
Bafta multa la stimulari...sa faceti outze mari, grase, frumoase si pline!!! Va tin punmii la toate si va pup!

simonia spune:
aristica, la mine creste endometrul f. mult, 2-3mm cu l'arginina si royal jelly. dar si ovulatia are loc mai devreme cu 2 zile. nu stiu daca te ajuta.

adipapazi spune:
ma aristica, cand ai inceput stimularea? in a cata zi de stimulare esti? aia e ziua de CM pe care tre s-o iei in calcul. te stimulezi de 8 z cu menopur? sau 8 z in total cu tot ci inhibare?
Adi +24 cu
si

maria81 spune:
am inteles lumimar
din cate retin sotului tau i-a iesit e. coli in spermocultura?
pt ca si sotului meu i-a iesit in iunie la medlife e. coli, apoi a facut un tratament naturist si cand a refacut spermocultura la synevo si la o clinica din Pitesti nu i-a mai iesit nimic siel nu a mai luat antibiotic.
Cred ca normal era sa o mai refaca si la medlife, dar nu mai vreau mi s-a luat mie decate ori a recoltat
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

inna08 spune:
Buna fetelor.
Ce credeti, mi-a venit al II-lea rezultat la amh!
Valoarea amh ( ziua 3 a CM) = 1,10 ( valori perioada fertila intre 1-8), dupa ce prima data mi-a iesit 0,68(ziua 32 a CM- in mod normal CM vine la 27-28,dar luna trecuta mi-a venit la 34 zile).
Amandoua rezultatele sunt de la Synevo.

adipapazi spune:
inna, ai un singur ovar si amh de peste 1, cu valori normale de referinta 1-8? pai daca esti asa, esti sexy mother fucker! e foooooooarte bine! o sa fi closca de closca!
Adi +25 cu
si