FIV DR. DRAGOS ALBU 7

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Salve, fete dragi...deci m-am intors de la eco si vreau sa va spun ca doctorita care a ramas in locul lui Albu e doar ginecolog, din pacate. Prima data a fost relativ bine, ca a zis ca nu-s chisturi, a numarat outele, mai fetelor, dar acum a fost total depasita. A scris "ceva ce n-ar fi trebuit" - asta a fost exprimarea ei, n-a vazut ovarul drept "din prima", ma intreba cati foliculi a vazut prima data pe fiecare ovar, ca "parca" vede pe stangu, dar pe dreptul nu vedea nici ovarul, d-apai foliculii, a scris ca vede tot 5 foliclui pe ovarul stang, si pe dreptul a zis ca vede 2, dar "mai incearca", iar in final a zis ca vede 5...cica au crescut, apoi s-a uitat p-acolo si dupa ce acum 7 zile aveam un endometru "frumos", azi era de 3,3 mm. O.K., sa zicem ca e adevarata faza cu endometrul, ca de obicei il aveam mai mic, dar am luat cate doua pastile de Maca/zi si sincer, nu cred ca l-a masurat bine...oricum, in afara de maca, vin rosu si aspenter, cu ce cresc si eu andometru? Tre' sa intreb la toate topicurile asta acum si ma enerveaza atat de tare, ca nici macar nu stiu daca doctorita "a citit" bine....Abia astept ziua de marti, sa se intoarca doctorasul, cum o fi el, Negru de bronz, numai sa vina odata...

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ari cine e doftorita aia chioara???

+18 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Mersi Aristica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

artistica, dar ce spui ca la mine o doctorita de la medlife imi vedea ovarul stang, chiar si 2 foliculi pe el, numai ca din nefericire eu l-am extirpat chirurgicam acum 5 ani...deci? la mine vedea in plus, la tine in minus...asa ca e f clar ca si ecografiile astea nu-s f certe si nici cei care le interpreteaza nu-s toti asi la asa ceva.

zic eu, sa nu ne panicam!

cat despre vinul rosu, eu zic ca e bun la mai multe, nu doar pt endometru..mai ne ia din griji, nu? ca atare, inainte de fiv propun o betie din aia crasa, ca sa fie totul clar!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

aristica eu sunt uimita de cea ce ai povestit
oare mai exista si astfel de dr. la clinici particulare, mai ales?

eu zic sa stai linistita pana marti cand vine dr. Albu si te lamureste cum sta treaba

nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Sar-mana, pentru incurajari. M-a lamurit o fata draga mie de aici, pe privat ( virtuali). Mai nu stiu cum o cheama pe aceasta doamna doctor, este blonda, are parul lungut, prins in coada de cal si are in jur de 50-55 ani....oricum, macar mi-a spus ca ea este ginecolog si "nu stie" ce inseamna ceea ce vede. Doamne...cred ca-l iau in brate pe Albu cand il vad, mancal-ar mama, ca bine mai citeste el in vagine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

aristica esti f tare

ne distrezi de fiecare data cu perlele tale, ma bucur pt tine ca intotdeauna iei partea buna

nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ari
cred c o stiu, am vazut o pe acolo
vine el doftorasul nostru si te lamureste

+18 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Aristica endomentrul ala de 3 si ceva nu era a 8 zi , era a 2 sau a 3 zile de stimulare, deci ca valoare nu este asa mic . E cam a 2-3 zi dupa cm cind el este micut tare. Are timp sa creasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Aristica ce figura esti! M-ai facut sa rad.

Mergi la inceput