FIV DR. DRAGOS ALBU 7

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Si eu si eu vreau gemenasi ,asa ca pup si eu fetele cu gemenasi,si pe celelalte fete
Haideti ,fruntea sus sa fim optimiste,calme si rabdatoare pana la capat si totul se va rezolva

Mutatia MTHFR C677T genotip heterozigot+mutatia A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

Doamne ajuta lumimar

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput

Maria,pupici

Mergi la inceput

Fetelor,voua de ce v-a dat dr White aspenter inainte de punctie ,ca mie mi-a zis ca pot sa-l iau doar dupa embriotransfer?
Momentan iau acid folic 5gr/zi,medyn forte 1/zi,vitamina c 1gr/zi
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Buna,speranta.
Tu ai urmat protocolul scurt,nu?
Daca da,ce schema de stimulare ai avut?
Merci mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

mai fetelor...intr-un solvent se pot dizolva maxim 3 prafuri...scrie si pe prospectul Menopurului si mi-a confirmat si doftorasu meu cu ochi albastri-ca io-s mai Toma necrediciosu si pisaloaga pe deasupra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

sar'na samira. lumi nici eu nu iau inainte de punctie. Uscateasca da tratament cu aspenter, dar ea da tratament pentru mutante "normale", nu pentru "fivoase", ca Albu scoate aspenterul - cel putin la mine l-a scos sieu sper ca-n locul lui sa fac clexane dupa punctie, ca eu nu prea-s multumita ca iau doar aspenter, desi-s mutanta. Eu vreau sa ma injectez...sper sa fie de acord, cum a fost cu progesteronul injectabil

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amacuba spune:

buna fetelor, si eu sunt o pacienta de-a dr. Albu si urmeaza pe la mijlocul lui Septembrie sa inecp procedurile de FIV.Sunt pe protocol scurt, am amh 0.45 facut la synevo, o IA in iulie cu Dr Albu nereusita, urmeaza FIV doamne ajuta sper cu reusita cu gemenasi.
Va pup pe toate si sper sa ma primiti si pe mine la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amacuba spune:

Dr Albu v-a dat sa luati DHEA?eu am si endometrioza, am facut am 2 saptamani si histeroscopie si se pare ca am uter unicorn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Buna Inna,

eu nu am facut nici o procedura pana acum. Nu am apucat ca aveam fibrom si a trebuit sa il scot, pt ca riscam sa se mareasca si sa avem probleme. Din decembrie incep, dar nu stiu ce fel de protocol.

Mergi la inceput