FIV DR. DRAGOS ALBU 7

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

babyblue incearca sa te calmezi
samira are dreptate

o sa fie totul bine ai sa vezi

sunt sigura ca nu te va respinge pt fiv din cauza valoarii amh-ului
ca ai valoare mica nu inseamna ca de maine intri la menopauza,inseamna ca rezerva ovariana este mica

eu zic sa mergi pe mana d-lui dr. Albu el stie cel mai bine ce trebuie facut in cazul asta

unde ai facut amh-ul?

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Babyblue, stai linistita, n-o sa te respinga la FIv. Eu am AMH 0.22, deci mai mic ca al tau, si am 32 de ani. Sunt pacienta DR. Albu si nu m-a respins.
De incercat trebuie sa incercam, chiar daca avem AMH-ul mic. S-ar putea sa raspundem slab, sau nu la tratament, dar trebuie sa incercam, nu?! Eu am speranta ca acolo cateva ovule oi face si eu.
Intra-devar sansele sunt mai mici cu cat AMH-ul e mai mic.
Eu m-am operat acum cateva sapatamani de fibrom cu Dl. dr si sunt foarte multumita de el. In decembrie incepem si noi stimularile, dupa ce se mai reface uterul.
Eu zic sa nu ne panicam. Am auzit de cazuri reusite si cu AMH mai mic. Totul e la mana Domnului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

baby imi vine sa-ti trag o pereche de palme, sau sa te incing bine la poponet: Cum mai sa fi disperata? Tu n-o vezi pe adipapazi cu gemeni? Mai, si ai doar 29 de ani, deci chiar nu-i capat de lume. Vei avea protocol scurt, o medicamentatie mai puternica, ai sa faci cateva ovocite pline ochi, vor fi fertilizate cu spermatoizii sotului si gata: vei fi mamica! Ce-i cu disperarea asta? Tu nu vezi ca toate de aici facem fiv, deci toate suntem cu probleme, ba unele mai au si sotii cu probleme? Daca pleci de la premiza ca n-ai sa reusesti niciodata, pai chiar n-ai sa reusesti! Hai, da-ti singurica doua palme, altfel te altoiesc eu virtual, revino-ti si da-i sms lui Dr. White, ca el asa raspunde cu siguranta. Daca nu vrei sa-i dai sms, asteapta pana luni si infiinteaza-te la mmf, chiar daca n-ai programare. Acum tre' sa te dulce, sa nu faci "vanatai virtuale"
adi n-am tu ce raport sa dau: aseara m-a injectat sotul cu menopur. Am de facut 2 fiole, dar eu le dizolv pe fiecare cu solventul ei, ca n-am nevoie de concentratie mai puternica, adica asa am facut si la primul fiv si de ouat, eu ma ou....la noi beleaua cu valoarea embrionilor e de la sot. Asa ca-i dau inainte cu injectatul, cu ouatul si maine dimineata ma duc la eco sa vad cum mi-au evoluat ouale. Mai fetelor, ieri mi-o luase burta inainte pe partea stanga, azi, vad ca-s balonata uniform , in plus mi s-au umflat picioarele, mi-e foame intr-una si pe la 15:00 ma ia un sooooomn. Exact asa am facut si prima data. Iar eu oricum sunt mai dilie de fel, dar de la hormoni ma apuca uneori un ras de nedescris, zici ca-s beata crita non-stop.
marie mie mi-a scris doctorasul pe foaie de protocol exact asa: "Diphereline+Menopur la frigider"
diphereline - dimineata, la aceeasi ora (Elena de la mmf mi-a zis ca pot oscila cu o ora in + sau -)
menopur - seara dupa 18 (la fel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

baby cand pun mana pe tine sa vezi ce bataie ti iei
nu dispera

ari poti folosi o singura fiola de solvent, eu asa am procedat si asa am vazut ca se facea si in ungaria

+18 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Aristica indiferent cite doze de solvent folosesti, doza de hormoni e aceasi, stai linistita. Solventul ala nu are nici o importanta.Doza de hormoni se afla in menopur , substanta aia alba pe care o dizolvi. Nu exista nici un pericol de hiperstimulare. Poti folosi un singur solvent pt doua fiole de menopur pentru a injecta o singura data .
Baby nu e capat de tara, sunt solutii si pentru un amh mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

adi, mire, mai, va pup de 6 ori, ca vad ca amandoua aveti gemeni....Doamne, ce "risipa" de pupaturi pe forumul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

baby, vaz ca ma da lumea exemplu, asa ca sa le intaresc spusele: amh mic nu e fericirea sublima a femeii care se vrea mama, dar nici sfarsitul drumului. o sa ai ovocite putine, dar ai un mare avantaj: VARSTA. in sensul ca ele vor fi de calitate si se vor fertiliza. calma te, vei face protocolul scurt si, daca esti calma, totul va fi bine!

Adi +24 cu si

Mergi la inceput

aristica esti super tare

eu ma gandeam sa dizolv substanta alba cu soventul si sa trag intr-o seringa lichidul din cele 2 fiole si sa fac o singura injectie

nu ma gandeam ca pot folosi un singur solvent pt doua fiole de menopur pentru a injecta o singura data

oricum interesant

nici nu mai stiu cum sa fac

nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

baby blue te tzuc dulce!
am intrat si eu sa te incurajez... eu am 32 ani si un amh de 0.26
am 2 fiv-uri la activ si ma pregatesc de al treilea... e adevarat, primele 2 nu au reusit dar e foarte important ca am avut ce sa transfer, chiar daca am avut doar cate un embrion de fiecare data... e suficient pentru a face bebe si varsta te ajuta... la mine nu s-au prins si din alte motive (am descoperit ca am avut hidrosalpinx, acum am scos trompele)...
deci da-i inainte cu tupeu ca se poate...

poop

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

aristica daca prin pupat se i-au gemenii le pup si eu de 6 ori pe fete adi, mirela

nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput