Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!(441)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

fetelor, stiti vreun program de lipit filmulete, mai maricele?... in afara de onetruemedia, care nu cred ca mi le ia..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Luny incearca cu Windows Movie Maker. Le deschizi in programul ala (orice OS windows il are by default), si apoi poti sa le editezi, lipesti, scurtezi, cum vrei tu. Are destul de multe optiuni faine.

Puppa foarte urat... nu stiu ce sa spun. In momente d-astea singurul meu scop este sa-mi protejez copilul si nu prea mai am nervi pentru educarea/protejarea/grija sentimentelor celuilalt copil. In fine...

Ari si eu cu mineralele la fel, nu le pune la posta. Trec eu sa le iau.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Va multumesc din suflet pentru urarile venite "pe toate partile" E atat de minunat sa ai prieteni multi si buni si ma bucur ca alaturi de cei de-o viata, mi-ati umplut si voi inima de bucurie facandu-mi surpriza peste surpriza pana seara tarziu. Va imbratisez strans si va pup pe toate toate toate cu mult drag, chiar daca ocupata cu telefoanele , cu beile si totu n-am mai revenit pe crenguta cu bautura promisa .
Spicuiri din ziua de ieri:
1) Bietul muni(adica propriul meu tata ) a uitat ca e ziua mea si saracul , cand i-am zis, avea lacrimi in ochi de ciuda si suparare. Mie mi s-a parut nostim dar mi-a fost si mila de el. Mi-a adus ardei copti cadou
2) Aduc tortul , infig o lumanare acolo sa fie ca sa se distreze Dudu si sa cante la multi ani, il strig: dudu, dudu, vino ca sufla mami in lumanari, hai sa cantam, vino sa ma ajuti , moment in care el a fugit repede dupa draperie si mi-a taiat-o fara drept de apel " CACA!" Doamnee, cum puteam sa-i stric eu momentul de glorie? L-am lasat , l-am asteptat dar n-a fost chip sani se alature decat cand l-am poftit la beie Imediat a venit, a ciocnit (FARA ALCOOL si f putina, da?) si dupa ce a dat paharul peste cap, a trosnit cu el de masa si a zis hotarat "ALTA!" De tort n-a vrut sa se atinga neam, un barbat adevarat
Cam atat despre ziua mea, fuse si se duse Greu nene sa te serbezi pe caldurile astea , toate cele se inmoaie si se scurg
------------
Am citit vestile despre Siluan, sper ca deja au ajuns cu bine si pregatirile au inceput.Doamne ajuta sa se termine cu bine! Redirectionarea site-ului a fost cea mai buna idee ever iar in rest nu pot spune decat ca fiecare are un destin de urmat si ne place sau nu, in final se face tot voia SA!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Oooo, sa nu uit!
Vazt ca o doamna s-a dezmatat la malul marii, alta a avut fluturi in stomac, un pui mic a invatat sa-i spuna mamei pa! si sa dea pupic dimineata ...vazt si ca Teoboy a avut febra mare, se pare ca au intrat si ei in hora cu infectii bacteriene ca nu-i primul de care aud ...vazt si moldovencele cum se pupa intre ele ca sectantii si olteanca, calatoare (daca ajungi acasa cu nisipul incearca sa nu-l speli , aduce noroc ) si mai vazui eu multe dar nu ma ajuta neuronul ca uite cum trecura anii si efectele nu intarziara sa apara
N-ati uitat ca de maine plec in vacanta, da? Deci nu ma puneti nemotivat,nu ma dati disparuta, nu nimic...ca revin Sau...cine stie? Ca doar cand vin, incep serviciul cel multinational si acaparator , daca ma inghite cu totul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo, unde pleci pana la urma ?

Olgacu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Plecam la Bran, Club Vila Bran...5 zile! Si apoi la marea noastra draga si frumos mirositoare, in hotelul cu gresie pe jos Anul acesta suntem patrioti, ne-am decis sa sprijinim frunza lu' Udrea Siiigur ma intorc plina de povesti, n-am niciun dubiu De aceea , cum necum, trebuie sa-mi fac timp sa va povestesc !

Mergi la inceput

Mimo deci voi sunteti cu muni. La noi s-au definitivat mica si micu.

Si cand plecam undeva incepe sa urle prin toata casa mica cuie, micu cuie... mica cuie, micu cuie. Intr-un final mi-am dat seama ca ne imita pe noi (cand cineva pleaca de acasa, se striga sa auda careva "am plecat, hai sa incui! da' vino dom'le odata sa incui (usa)!" Asa ca si copilul... ce sa zica

Ieri eram cu ea in masina, ascultam Itsy Bitsy. Era o emisiune cand se contraziceau ei cu Ba Da, Ba Nu, Ba Da, Ba Nu... Si incepe si Sanziana cu ce-i ramasese ei pe scoarta Ba da papucii; ba da papucii!!! Va dati seama cat am stressat-o cu pastratul papucilor in picioare, daca imediat a facut conexiunea...

Mami si Sanziana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Plecam la Bran, Club Vila Bran...5 zile! Si apoi la marea noastra draga si frumos mirositoare, in hotelul cu gresie pe jos Anul acesta suntem patrioti, ne-am decis sa sprijinim frunza lu' Udrea Siiigur ma intorc plina de povesti, n-am niciun dubiu De aceea , cum necum, trebuie sa-mi fac timp sa va povestesc !

Adicatelea sunteti la mare pe 19-20? Noi atunci avem treaba in Cta, si poate vrea Dudelul sa invete Zana sa bea beie Vai de ochiu' vigilent a lu' tac-su!

Mami si Sanziana

Mergi la inceput

Oh, dar la noi Dudu e stapanul "papacilor". Cand se trezeste, pentru ca nu stie sa se incalte singur, vine cu papacii in mana Si sa te fereasca Sfantul sa n-ai papaci, ca striga cat il tin puterile "papaciii" pana te incalti
Din ciclul "ce a mai vorbit Dudu" , intr-o seara statea in carca la ta'su si eu am zis " ce-ti pasa, stai acolo sus, CA PASHA!" la care el , f mandru, zice : PA CASHA!
Deci s-au distribuit onorurile in familie, am doi copii : Printesa si CASHA! :)))))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Adicatelea sunteti la mare pe 19-20? Noi atunci avem treaba in Cta, si poate vrea Dudelul sa invete Zana sa bea beie Vai de ochiu' vigilent a lu' tac-su!

Mami si Sanziana

YES Ce beie dom'le, dam sampanie PA CASHA !

Mergi la inceput