Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!(441)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

cory
noi cand te (re)vedem?

va , noapte buna!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

am ajuns putin mai devreme acasa cu Teo...am fost la Grigore Alexandrescu, caci indiferent ce-i faceam , ce-i dadeam, nu scadea febra sub 39. M-am cam panicat cand a ajuns la aproape 41, l-am tinut in cada 2 ore, supozitoare... in fine. i-a scazut la 39, m-am uitat lung in gatul lui si am vazut niste amigdale rosii ca focul si parca niste puncte de puroi. l-am luat de-o aripa si printre urlete si gemete am mers la spital, unde mi-a confirmat dr-a ca posibil ca a fost viral, dar acum sigur s-a complicat bacterian...asa ca, antibiotic 7 zile, urmarit picea sa nu se bacterizeze si ea si sa ramana doar virala, adica sa termine, nu sa ramana....eu am tot felul de senzatii de dureri de articulatii, dar sper sa fie doar in mintea mea...
mai am si niste senzatii in capatana, de epuizare fizica si sufleteasca, imi vine sa-mi dau palme singura sa-mi revin mai repede. intre timp, incerc sa ma adun, sa nu mai fac tampenii cu comenzile mele, caci azi am facut niste gafe iar...si am intrat pe blog, fostul blog, pe care l-am redus azi la tacere...vad ca oamenii inca intra in el si imi venea sa-i trag de maneca sa le zic ca au gresit adresa, dar am vazut la "persoane interesate" ce are la profil o anumita andreea si am zis ca :
"Prietenul adevarat nu vrea sa porunceasca, nici sa conduca, ci are bucurie mai degraba daca este condus si i se porunceste.El vrea mai degrab sa daruiasca decat sa primeasca vreun dar. Caci el iubeste pe prieten si nu se mai satura de dorirea lui. Asa de mult il iubeste.Nu se desfata asa de mult cand i se face lui bine, ca atunci cand face el bine. Vrea mai degraba ca acela sa fie mai presus decat sa-i fie datornic.Vrea mai degraba ca el sa sa-i fie datornic aceluia decat sa-l aiba ca datornic. Si vrea sa daruiasca, dar nu vrea sa para ca daruieste, ci ca, de fapt, ii este dator celuilalt. Cu adevarat prietenul credincios este leacul vietii.Este scapare tare." (Sfantul Ioan Gura de Aur)

naty, prelucrez extrasele si le trimit pe contul de yahoo: bebesiluan. mi-a dat si nico o idee sa facem cont in webshots, punem acolo extrasele, cu datele tale sterse si cei care se vor anonimi la fel...in felul asta, mai transparent nici ca se poate.

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

La multi ani Mimo si Vali!
Sa va dea Dumnezeu sanatate, si multe bucurii alaturi de toti cei dragi!
Vali daca mai pui astfel de retete, io te dau in judecata pentru obstructionarea curei mele de slabire
daciana de ce palngi? Pun pariu ca ai burta mai mica decat a mea, si la mine nu-i cu ochi Io zic s-o plimbi cu mandrie pe plaja ca ai de ce. Vacanta placuta!
ariel un mare pentru Teo sa se faca bine repede repede
miha ai un baiat nota 10! Superba poza!
kya e minunat sa fii o viata intr-o continua luna de miere. Profita!
luny si noi trecem prin perioada asta. Crize de plans din te miri ce, mofturi si toane, insa ne-am dat seama ca e un mod de a atrage atentia celor care nu sunt langa el atat cat simte EL nevoia. Noi cu serviciul, cu plecarile de acasa si cu zilele cateodata il fac pe Alex sa aiba manifestari din astea. Va intelege cu timpul, insa explicatiile trebuie sa fie muuuuulte si dese Oricum v-a priit vacanta asta Oare sa se lase cu ochisori?

toata craca!

Siluan TREBUIE sa traiasca! AJUTATI-L!

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

cine ma ajuta sa testam Pay Pal-ul? Ei zic ca este eactiv deja...adresa pe care s-a facut este: bebesiluan@yahoo.com
Plsssss

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Ariel, sanatate multa lui Teo!!!
Voiam sa va spun ca plec pana vineri din Bucuresti, ce se intampla cu bazarul????? Voiam sa te rog, Ariel, ca pt mineralele pe care le-am licitat sa ne intalnim pe undeva, fara sa le mai punem prin posta..
dar o sa te sun..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

luny .......Oricum v-a priit vacanta asta Oare sa se lase cu ochisori?

toata craca!

Siluan TREBUIE sa traiasca! AJUTATI-L!

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

ptiu-ptiu!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutari.Sunt fara net de vineri,asa ca nu mai sunt la curent.Mi s-a virusat calc de serv in cel mai mare hal si acum se formateaza.
Zic repede:
LA MULTI ANI CU SANATATE, FERICIRE SI NUMAI BUCURII VALI SI MIMO!

Doamne,ai grija de Micu scump la Hanovra.Da-le intelepciune medicilor de acolo!
Pup toata lumea.Sa auzim de bine.Sanatate bolnaviorilor.

Kya,ce frumos cu fluturii in stomac si mersul la coafor..tot asa multi multi ani!Cum a fost la Paltinu?

PS.Zic si eu una "frumoasa" ca prea m-a bucurat Tea azi:
Azi, pentru prima data, m-a pupat pe obraz apasat si mi-a zis "pa" cand am plecat la serv..a crescut fata mea.
V-am pupat

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

buna randunici

ieri am fost cu ami in parc, unde era si o fetita de vreo 6 ani, care tot impingea copiii. adica, nu astepta sa se dea si ei pe tobogan, ii imbrancea. am rugat-o frumos sa aiba rabdare, ca sunt si copii mai mici care nu au asa viteza. o data, de doua ori, de trei ori....pana cand s-a dat imediat dupa ami, a impins-o cu picioarele si fi-mea a venit cu nasul direct in nisip. in acel moment am tras aer in piept sa nu tip prea tare si am intrebat-o unde e mama ei... cica, era singura....oare de ce unii parinti isi lasa copiii asa de mici singuri la joaca? mai ales ca fetita aceea, se vedea dupa mimica, ca avea si ceva probleme... m-am umplut de nervi, ami plangea si m-a intrebat "mama, de ce e fetita lea?"...ei, raspunde-i copilului la intrebare!

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Nu am inteles nik despre renuntarea la blog.DE CEEEEE?Daca am lupta cu totii in paralel pentru micul Siluan,ce ar fi gresit?In fine,eu nu o sa-mi retrag mail-ul trimis la toti cunoscutii mei care facea referire la blog...sau blogul nu mai exista deloc?Doamne ajuta micului!
Vali,ce minunat ai scris despre varsta de 30 ani!Si tu ai facut toate torturile alea?Cand??Wau,esti tare tare!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

fetelor, o solutie e redirectarea catre blogul celallalt. Linkuri peste linkuri.

edit: acum vad ca deja l-ati sters.

Mergi la inceput