Dovlecei in sarbatoare *178* La multi ani TECHILA!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Alex

Cristina sa va fie de bine concediul. cum a fost la nunta????? apropo de renuntarea totala/partiala la carne e chiar indicat sa se faca cate o cura de dezintoxicare din cand in cand



Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Astazi m-am enervat de numa'! Mi-am facut si eu programare la coafor, ca duamnele, si cand sa plec de acasa nu mi-a pornit masina. Am bateria uzata rau si cum nu am mai miscat-o de pe loc o saptamana cat am fost la munte, s-a dus de tot! Si uite asa am ramas eu necoafata. Poate am maine mai mult noroc.
Hai ca nu mai stiu ce sa va mai povestesc. Oricum nu am nimic interesant de zis, dar aveam chef de vorba. Ma relaxez si eu cat doarme Emma, ca pe urma nu mai pup laptop, ca nu ma lasa sefa cea mica.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Ioana, la nunta a fost SUPERB!!! Initial ma gandeam ca o sa stau doar pana pe la 12, asa, dar nu stiu cum a trecut timpul si s-a facut dimineata! Am ajuns la 5.30 acasa. (si ca sa fie totul perfect, ambii copii s-au trezit definitiv la 6 dimineata, cred ca m-a injurat cineva, adica sotul, probabil ). Sotul a ramas cu copiii si s-a descurcat de minune cu asta mica. A alaptat-o in timpul noptii (cu bibi, bineinteles), asa ca o sa il mai las si altadata, ca se descurca bine! (mai am o nunta peste 3 saptamani, tot singura ma duc ) Rochia Fragutzei mi-a venit perfect, am fost o diva, ce mai! (doar parul mi s-a pleostit, dar na, nu putea sa fie totul perfect)

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Cristina te pup, mami!
-sa nu-ti para rau pentru poze, caci nu am mai pus de vreo luna buna nimic in albumul de pe Picassa si cand o voi face, trimit invitatie pe mailul comun;
-tind sa cred ca vei fi placut surprinsa sa descoperi lintea si nautul;
uite eu tocmai prestez reteta aceasta:
http://floridecires7.blogspot.com/2010/08/tocanita-de-naut-la-cuptor.html
nu am cuptor, asa ca o voi face in craticioara, pe plita..mie imi place nautul! adesea fierb boabele si le mananc asa, simplu..la fel fac si cu lintea! tu esti mai pasionata decat mine, sunt convinsa ca ai putea face niste sosuri minunate care sa mearga cu boabele astea!
-barbatul meu s-a acomodat cu serviciul! atat de bine incat nu-l mai satisface linistea unui spital micut! vrea ceva mai hard core! sa fie macar centru universitar! hai ca fac haz de necaz!
ne vom muta din Roanne si suntem uosr catraniti si morcoviti din cauza acestui lucru..nu vreau sa detaliez, dar sunt convinsa ca undeva, in alta parte, ne va fi mult mai bine!


Si pe mine ma intristeaza situatia cu cele doua topicuri..imi dau seama ca eu nu pot jongla cu amandoua; "stau" pe canapea dincolo si desi nu sunt suficient de pontoasa pentru a intra in hazul lor, ma rad si eu cu ele si imi fac ziua mai buna; insa, imi sta gandul si la fetele de aici care stiu ca sufera pentru situatia aceasta..asa ca nu pot sa nu-mi pun intrebarea...nu veniti si voi dincolo? macar astazi de ziua Techilei..sunt convinsa ca face cinste si ne invita ea pe toate

eu nu am citit toata "discutia", dar din cea am inteles Lali si Daciana nu ar fi bine primite acolo...dati cu bolovani daca ma insel!

peace and love!

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Danuto, mersi mult de reteta, am salvat-o si o sa o execut cu drag zilele acestea!
In legatura cu mutarea intr-un nou oras, eu va tin pumnii sa va mearga totul din plin, meritati cu siguranta o viata buna si frumoasa! Cred ca va e tare greu din cauza lipsei prietenilor si a familiei, eu sigur nu as rezista la o asemenea shimbare. A zis Luci bine odata, nu sunt toti facuti pentru emigrare.
Astept cu nerabdare poze cu Ana, dar neaparat sa anunti si pe forum, ca eu altfel nu intru pe mail.
Sa stii ca si eu am vrut sa scriu in partea cealalta, mai ales acum ca am putin timp liber, dar nici eu nu mi-am gasit poantele! Nu as reusi sa le egalez nici pe departe pe Uka @ Hepilica si parca imi e jena asa, sa intru acolo in plina veselie sa povestesc de mancarurile mele sau alte chestii neinteresante. Dar poate gasesc momentul sa o fac. Eu nu am nimic cu fetele care au hotarat sa plece, imi sunt dragi, dar e adevarat ca imi pare rau tare, tare de tot de aceasta situatie.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Doamnelor, va salut!

Am intrat special sa va imbatisez tare, tare, cu drag.

Alex, te pup, draga mea. Te rog frumos sa nu te mai consumi pentru ceea ce s-a intamplat aici pe forum. Iti spun cu mana pe inima ca eu am fost marcata, intr-un fel. Dupa cum ati vazut, se rarisera mesajele mele pe forum (nu ca acum ar fi mai dese...). Pur si simplu m-am intristat, toata situatia in sine... Si, mai mult decat atat, ma gandeam la conflictul creat si il suceam pe toate fetele... Pana cand au venit peste mine altele care m-au adus cu picioarele pe pamant! Mai, noi sa fim sanatosi! Restul, se rezolva!

Dana, te imbratisez, draga mea. Ma bucur sa te vad, ca de obicei. O lectura asa de placuta, sa citesc despre Ana si progresele ei. Sunteti un cuplu tare frumos, tanar, unit! Mi-e tare drag de voi.

Cristina, te pup. Esti tare draguta, ca de obicei. Ce ma bucur ca te-ai distrat la nunta! Super, super! Eu am iesit azi cu Sorin sa vedem un prieten bun care ne viziteaza de fiecare data cand e in HK. Eo placere sa te vezi cu el! Parca am fi prins pe dumnezeu de un picior, desi eu sunt foarte norocoasa ca o am pe Buni si ne ajuta foarte mult... si tot m-am bucurat! Imi inchipui cum a fost pentru tine iesitul la nunta!
Poze cu Anuska nu am mai facut asa de multe saptamana aceasta pentru ca a avut o infectie destul de urata la ochisor, acum este spre vindecare, insa tot se vede tare urat. Mai un pic si scapam.
O sa iti trimit pozici de saptamana trecuta, daca vrei.
Si ce ma bucur ca te odihnesti mai bine, la noi tzitzi rulz! Ana mananca numai san si iaurt! In care mai incerc sa ii mai pun una, alta...

Diamar, te pup! Mai, ai niste copii tare frumosi! Am asteptat eu indelung sa vad poze cu ei, dar a meritat! Sa iti traiasca, sunt tare frumosi!

Ioanna, am urmarit cu sufletul la gura toata patania ta, cu febra si alte cele. Ma bucur din suflet ca e bine Carol!

Cecilia, te pup, draga mea. Cum mai sunteti, tot cu tzispe treziri pe noapte?

Sunt atat de obosita.. si nu fac mare lucru...Ma oboseste drumul asta la birou dimineata. Ana parca doarme mai bine. Doamne ajuta!


Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Asaaa, mancarica mea e aproape gata si miroase demential, lesin de pofta.
Apropo de mancare, eu ma tot gandesc sa renunt la carne, nu chiar de tot pentru inceput, dar sa o mai reduc. Nu stiu de ce, dar nu ma mai atrage deloc carnea. M-am hotarat sa incerc legume noi, pe care nu le-am mai mancat pana acum, de genul linte, naut, cus-cus si mai vad eu. Mai aveti ceva idei? Raluk, Bia, voi de unde va inspirati cu retetele? Aveti carti sau ceva site-uri cu papica din asta buna si sanatoasa? Astazi am cautat retete de mancare cu linte si de-abia astept sa le prestez. Oricum, trebuie sa ma documentez cam ce ar inlocui proteinele din carne, dar nu am avut timp pana acum. Si am zis si sa termin mai intai cu alaptatul
Imi amintesc ca anul trecut, asa, pe vremea asta, vorbeam cu Dana de cus-cus, si cat m-am chinuit sa gasesc in Cora si nimic! Nici pana astazi nu am gasit sa cumpar.


Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI



Scuze, fetelor, azi nu prea am timp de scris, dar am zis sa nu raman datoare, mai ales tie, Cristina. Asa ca uite: asta este ultima mea achizitie in materie de retete. Imi place tare mult.

Pupam fetita cuminte care si-a lasat mamica sirena frumoasa sa petreaca.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Nela, o pup pe Ana scumpa si sper sa ii treaca repede ochisorul. Sper ca nu o doare, mititica! Bineinteles ca vreau sa vad poze cu papusica, de-abia astept!
Ce noroc aveti voi cu Buni! La munte am gasit si eu o buni care s-a indragostit de Emma, era o doamna mai in varsta venita si ea la pensiune cu sotul. Am avut noroc ca in fiecare seara o lua si se juca cu ea cat mancam eu, asa ca am mai putut respra cat de cat. Mi-a dat chiar si numarul de telefon si m-a rugat sa o mai aduc pe asta mica la ea acasa, ca ii e tare draga. Asa ca m-am scos, tot vroiam si eu o bunica in Bucuresti, uite ca am facut rost de una! (dar din pacate sta tare departe de mine)

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mersi mult de tot, Bia!!!! Am sa o cumpar si eu. Daca zici tu ca esti multumita de retetele de acolo, nici nu mai stau pe ganduri!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Ola fetili,

Nu stau mult,ca e tarziu dar am intrat special sa le pup pe Cristina si pe Dana,tare imi pare bine sa va vad Si pe Nela,of corz,si pe Ana draga sa-i treaca infectia la ochisor
Dana tin si eu pumnii cu mutatul,Doamne ajuta!

Ioanna nasoala faza cu doctorii.Bine ca sunteti ok

Alex hai nu te mai necaji,hai sa ne focalizam pe altceva si poate cu timpul se va reveni la vechea formula

Va multumim tuturor pentru urari(si fetelor de pe celalalt topic) Dam o feliuta de tort si un suculet/cola la toata lumea.
Mai,eu de vreo cateva zile zici c-am dat in mintea copiilor,numai la cake designs,marzipan,culori pentru icing si alte minunatii din astea ma gandesc.In Japonia se gasesc cu greu culori si ma oftic de nu mai pot ca trebuie sa le comand de la mama naibii..macar de as gasi tot ce vreau dar se importa tot felul de prostii doar..deh,cererea si oferta.Deci,mi s-a pus pata sa-i fac un tort din ala colorat,meserias.Cu figurine si tot felul.Si cum la cofetarie nu poti comanda asa ceva ca nu ti-l face nimeni o sa trebuiasca sa-l fac eu.Nu va zic ca sunt un dezastru la gatit,am stat duminica toata ziua in bucatarie si am facut doua blaturi de tort de-ti raman dintii in ele Date la repezeala cu niste crema de banane cu branza dulce(va rog sa nu radeti) si insiropate tot la repezeala cu niste sirop caramel.initial am vrut sa fac o cifra 1 dar azi m-am razgandit,le-am pus unul peste altul si a iesit ditai masina Acoperita cu niste mrzipan rosu-pruna(ca n-am gasit alta culoare) si cu niste faruri albe.Nu mai am rabdare sa ii pun si geamuri,ma duc sa ma bag in ea Asta ca tot slabisem pana la 72kg,sa nu cumva sa ajung vreo trestiuta,Doamne feri!

No,c-am zis ca nu stau si am scris placinta.Unde gasesc si eu poze de Diamar,ca pe mailul comun nu-s..?

A,am uitat sa va spun ca am fost sambata intr-un safari park,super super a fost.Am dat Joshulinul jos din carseat si l-a pus tati la fereastra sa vada mai bine.M-am bucurat si eu pt a nu stiu cata oara sa vad girafele,sunt absolut indragostita de ele

Va pup,nu mai stiu ce mai voiam sa zic.Maine iar trag o tura de Ikea in Yokohama ca aici la tara nici n-am unde sa duc copilul sa se joace



Mihaela,mami de Joshua scump si drag 09.09.'09

Mergi la inceput