Bazar umanitar ***cap 38***
Raspunsuri - Pagina 6
madyrizi spune:
ana, stiam ca matilda are probleme, tocmai de aceea nu m-am suparat prea tare pe ea dar ceea ce am cumparat de la ea imi folosea o perioada determinata de timp si era o urgenta.
cu gabi25 am schimbat cateva mesaje pana acum, in ultimul se mira cum de nu au ajuns ghetele ca le-a pus la posta. e, de cand a zis ca se intereseaza a trecut o saptamana si eu tot nu stiu nimic.
pe olishka o rugam sa se uite dupa bluzita platita ca eu nu o gasesc la mine si nici nu-mi amintesc s-o fi primit, a citit PM-ul dar n-a binevoit sa-mi raspunda. si a trecut mai mult de o luna de atunci.
sunt multe mamici cu care am stabilit pe PM ca nu sunt urgente lucrurile cumparate, ca nu am nevoie de ele acum, dar sunt si donatoare cu care am stabilit ca unele lucruri imi trebuie acum.
mai am cateva produse cu care nu mai am ce face si asta ar insemna ca trebuie sa renunt si la ele, dar cred ca le voi pune la bazar cand le primesc.
nu vreau nimic in schimbul celor platite, dar as vrea sa fie mai multa seriozitate atat in chestiunile stabilite pe PM cat si in calitatea versus descrierea produselor.
na ca m-am intins si nu era intentia mea, dar la dezbateri vad ca nu mai raspunde nimeni si nu prea se uita lumea.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
natynic spune:
Legat de cazul Siluan, pt toate PM-urile primite, dau copy-paste de la subiectul dedicat la Umanitare: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154832&whichpage=14
Cum explicam, azi am intrat doar in posesia unui mini-extras, fara detalii de nume ale persoanelor care au facut donatii. Sper, dupa activarea internet banking-ului, sa remediez tehnic problema.
Poate imi da cineva o sugestie cum ar fi cel mai bine sa fac publica situatia extraselor de cont, adica prin ce modalitate tehnica, pt a fi usor si comod tuturor sa urmareasca confirmarea platilor
Selene_Bunny spune:
Buna seara, fetelor!
Am lipsit de la Bazar ceva vreme, nici produsele nu mi le-am mutat...
In momentul de fata, sunt la mama acasa. Am de triat mai multe cutii cu lucruri, este foarte posibil sa gasesc lucrusoare pentru Bazar, deja am cateva hainute de la Daria, in stare excelenta, trebuie doar sa le reimprospatez, stiti voi.
Intrebare:
Avand in vedere ca aici stau doar doua saptamani, in concediu, cica, desi lucrez zilnic, se ofera cineva sa preia aceste lucruri? Adica sa fac un colet mai mare si sa trimit unei singure persoane, pentru a le distribui ea? Nu le pot lua cu mine la Braila, avem multe bagaje si sunt si grele, si, de trimis colet la Braila, plus de acolo alte colete si coletele, chiar nu pot acum...
Daca se ofera cineva, saru-mana!
Le pozez si le urc eu in Bazar.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
szivarvany spune:
Vin si eu cu o intrebare: CUM sterg un anunt de la bazarul nou ???
Mady, daca doresti, poti alege de la noi daca vezi ceva ce-ti place
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
kid spune:
Am ridicat si eu azi de la posta 2 colete cu hainute superbe de la ellinia si carminabulina. Multumesc foarte mult!
ellinia Multumesc pentru bonus, juniorul este foarte incantat de camasi.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
madyrizi spune:
mamagiuliei, dai "incheiere devreme". eu ca sa nu le mai vad le-am arhivat ca mi-a cerut sa fac factura si le-am ascuns .
mersi de oferta, dar acum nu-mi sta gandul decat la . intai sa-mi platesc datoriile si apoi poate... doar poate mai incerc o abordare... ultima.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
kid spune:
mamagiuliei Si eu am intrebat acelasi lucru cu 2 pagini in urma. M-am tot plimbat prin bazar, insa nu am reusit inca sa sterg un anunt. Si nu stiu daca se mai poate sterge un anunt, o data ce a fost licitat. Eu am dat 'incheiere devreme' insa nu reusesc deloc sa-l sterg.
Eu mai iau zilele astea cateva produse de la marybehappy; voi mai prelua cand mai dau din cele pe care deja le am.
madyrizi Se vor imbunatati pe parcurs regulile la bazar, din ce spunea Admin, in timp se vor face si liste negre, pe care vor fi trecute persoanele care nu respecta regulile bazarului.
Selene In noul format al bazarului, produsele se pun de catre persoanele care le distribuie, de pe contul lor.
Am pus si pachetul pentru rall azi la posta, am ceva emotii, sper sa ajunga intreg suportul de lumanare.
Maine sper sa trimit pentru _irina_ (astept confirmarea adresei) si Nerantula. Daca mai doreste cineva, sa-mi spuna pe PM.
Noapte buna!
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
arcadia spune:
Selene, ma intrebam astazi pe unde esti Sa ma anunti cand pot sa iti trimit cartile
Fetelor, am nevoie de o rochie de ocazie, intr-o luna imi trebuie, masura 40-42. Daca aveti si vreti, puneti la bazar eventual cu titlu de inchiriere
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
dicirstea spune:
Arcadia, ai vreo preferinta de model, lungime sau culoare?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
arcadia spune:
Daca tot ma intrebasi as vrea ceva model empire (cu talie inalta) ca sa-mi camufleze oaresicum burta de care ma "bucur" inca, lungime sub genunchi/jumatatea gambei (dar nu neaparat), eventual cu dantela, culori imi plac mai multe, depinde de nuanta (verde, albastru, mov inchis, roz-gri, bej, etc.)
Sa va arat www.kudika.ro/articol/Mirese~vestimentatie/1534/slideshow/9/Rochie-de-seara-eleganta.html" target="_blank">una ce-mi placu mult
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)