Bazar umanitar ***cap 38***
Raspunsuri - Pagina 5
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Unde trimit dovada platii?tot pe mailul de bazar ? Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
Da
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Laura25 spune:
citat din mesajul lui adablackcat Intrebare: se poate renunta la o licitatie? Am licitat o pereche de blugi inainte sa stiu cat au in talie... Imi sunt mici, e vreo sansa sa renunt la licitatie? Daca nu se poate asta e, 'oi mai slabi eu candva, la batranete! Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri Bazar umanitar DC |
Inca nu am aflat cum se poate, tehnic. Doar daca te pui de acord cu vanzatorul sa sterga anuntul si sa il repuna. (despre care blugi e vorba? Zi aici, poate ii vrea altcineva si te supraliciteaza)
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
diannaalex spune:
confirm plata lui alex-Andra 10 lei si dioxinu. Imi cer scuze daca nu am scris foarte repede dar nici nu stiu toate numele inca. Daca mai e ceva va rog sa ma trageti de maneca si sa imi spuneti. Multumim tutror de ajutor. Maine trimit coletele.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
alex_andra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
Da Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
mersi, Laura, o sa trimit maine, de la servici
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Lumi_Nag spune:
Buna seara! Multumesc de sfat.I-am dat PM lui natynic pentru confirmare
Am supralicitat doamna Te mai joci?
madyrizi spune:
am bazdaci si va anunt oficial ca RENUNT la:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/CastigatePentruAlex#5460027246362493138 de la gabi25 care citeste PM-urile dar...
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/CastigatePentruMariusAndrei#5463680250753432018 de la olishka care citeste PM-ul dar...
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/CastigatePentruDavid#5493122282232786450 de la matilda33 nu mai am nevoie ca intre timp am luat canitza noua ca pana venea asta invata copilul sa bea din sticla.
m-am saturat sa le tot astept.
toata ziua am evitat sa intru la bazar/subiect ca sa nu-mi vars necazul dar ma roade si nu pot dormi.
Editat: am mai sters din mesaj. o sa-l scriu cand o sa fiu mai calma.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
natynic spune:
citat din mesajul lui Lumi_Nag Buna seara! Multumesc de sfat.I-am dat PM lui natynic pentru confirmare |
Confirmat! Extrasul de cont va fi pus mai tarziu la dispozitia tuturor.
cris_82 spune:
anca am primit coletul azimultam fain pentru bonus
cu sincera parere de rau azi nu am mai ajuns la banca,dar maine indiferent pe cine trimit din familie si tot achit ca nu-mi place sa ma stiu datoare
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
cris_82 spune:
uitasem lumi nag azi am pus coletul la posta
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
ana l spune:
Mady, vezi ca Matilda33 a anuntat pe mail ca a fost inundata rau de tot in luna iulie si si-a cerut scuze ca nu va reusi sa trimita coletele.
Referitor la celelalte produse, daca sunt platite, nu poti alege altele in loc?
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)