Bazar umanitar ***cap 38***
Raspunsuri - Pagina 51
boticelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramona_patra mamicutzelor de fetite, chiar nici una dintre voi nu are prin casa un boleras pentru 1-1,5 ani, fie cu maneca scurta fie lunga. Ramona de Diana (20.07.2009) |
Ramona eu sigur am, daca nu acasa, la mama prin saci, da' tre sa-mi aduc aminte sa caut. Anunt daca gasesc
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
pooh spune:
Am achitat azi salopeta aceasta http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5493110344956346322Dodo,cand intra banutii,te rog sa confirmi,O.CS.,20 roniNoah,nu stiu de ce nu se vede linkul,este vorba de salopeta de la Nerantula!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
madyrizi spune:
ai pus punct dupa 2
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
ramona_patra spune:
Boty, sarumana mult, am sa astept si sper sa fiu pe faza cand o sa-l pui la bazar.Ii multumesc si lui Alex@sara si o anunt ca i-am trimis si pm.
Ramona de Diana (20.07.2009)
madyrizi spune:
ce-i aia de langa mesajul meu? vedeti si voi sau de la mi se trage? eu n-am pus nici un anunt, nici un link.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
ellinia spune:
Poate ai dat un copy-paste fara sa vrei... Sunt in licitatie acum zornaitorile?
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
Laura25 spune:
Cred ca e o tentativa a adminului de a face publicitate la bazar punand poze mai vizibile. Nu stiu daca intentia era sa fie poza in mijlocul mesajelor, sau printre ele. Ma duc acum sa il intreb.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
madyrizi spune:
n-am facut nimic, doar i-am raspuns lui pooh. fara sa adaug altceva, fara sa editez, fara...
nu ca nu mi-ar place, dar macar sa stiu cum se face pacatili meli.
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
madyrizi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Cred ca e o tentativa a adminului de a face publicitate la bazar punand poze mai vizibile. Nu stiu daca intentia era sa fie poza in mijlocul mesajelor, sau printre ele. Ma duc acum sa il intreb. |
daca ar fi asa as posta peste tot mesaje, chiar daca as scrie numai bazaconii
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro