Bazar umanitar ***cap 38***
Raspunsuri - Pagina 50
ramona_patra spune:
mamicutzelor de fetite, chiar nici una dintre voi nu are prin casa un boleras pentru 1-1,5 ani, fie cu maneca scurta fie lunga.
Ramona de Diana (20.07.2009)
madyrizi spune:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1879&n=Sacou asta nu e bun?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
cris_82 spune:
ramona chiar nu am ,si eu caut..sper sa am noroc
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
Alex@Sara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramona_patra mamicutzelor de fetite, chiar nici una dintre voi nu are prin casa un boleras pentru 1-1,5 ani, fie cu maneca scurta fie lunga. Ramona de Diana (20.07.2009) |
eu am prin casa chiar mai multe,dar inca sunt in folosinta printeselor mele.Daca vrei,iti iau maine unul de unde le-am luat pe ultimile...sunt ff finute,de la Mamas&papas,albe si cu niste "stelute" mici mici argintii...ff elegante.Eu am dat 36 ron pe bucata dar isi merita banutii.Sara a fost ff admirata la gradinita cand i l-am dat intr-o dimineata peste rochita ca era racoare
Eu intrasem sa zic ca am fost la Posta...si nu am avut loc sa stau la coada,cred ca erau 30 de persoane la un singur ghiseu ca sunt in concediu fetele ,asa ca am zis pas,si poate fug deseara inainte de ora inchiderii.
Am trimis si banutii pt Alexia,sper sa ajunga azi Mihaela sa plateasca,sa scap si eu de restante
si nu in ultimul rand
Dodo-pui,mami,La mmmuuulti multi ani cu sanatate si numai bucurii alaturi de toti cei dragi!
eu licitasem si pt niste cercelasi ,nu stiu daca i-am castigat si unde ii gasec ca nu pot sta prea mult la calculici ca e taraboi la mine ,teroristii mari au fost in vacanta de la 1 august si mi-au mancat zilele,mai ales ca nu prea am putut iesi decat seara tarziu,in rest in piscinuta si in casa...uofff,greu cu ei la gradinita,dar greu cu ei si acasa.
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
madyrizi spune:
cred ca ma duc cu sacul la posta. am primit aviz de la luy, honeybaby, carmina (de ieri) si inca de la cineva dar nu-i recunosc numele desi imi suna cunoscut.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Laura25 spune:
Alex@Sara, intri la bazar, te logezi, intri la "Contul meu", acolo in stanga alegi din meniu-Ofertate->Castigate si apare lista cu ce ai castigat si asa vezi ce e cu cerceii aia.
Bafta, rabdare, rezistenta si imaginatie iti doresc dinsuflet, sa faci fatza la 3 vizigoti o zi intreaga
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ramona_patra spune:
Mady, sarumana, dar cel roz e mai mult sacou si am asa ceva.
Ramona de Diana (20.07.2009)
georgipuia spune:
Fetelor am si eu ceva pt "wish list"... pentru o fetita cu grave probleme de sanatate au nevoie parintii de o tricicleta cum vandurati voi lunile trecute.. din aceea cu bara de jur imprejurul copilului... mai are careva de donat? licitez si platesc eu si o expediati direct la mamica din Iasi...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Mercedes spune:
Am ridicat coletele azi de la carmina si ancadragoman, multummim mult.
ancadragoman-iti scriu acum un pm.
Am achitat azi pentru cartile de la luy:
28 de lei in contul letitiei
21 de lei pentruu siluan.
Astept confirmarile cand puteti:
Si cu asta sunt la zi cu platile
andreea2009-Am citit in careva zi ca mi ai trimis si tu coletul Acumn 10 minute am venit de la posta si nu a ajuns, probabil pe luni ..
Selene_Bunny spune:
boticelu', prefer sa fie puse DUPA ce ajung produsele la tine, ca sa stim ca au ajuns in regula si nu s-a spart/distrus niciunul. Sa nu liciteze lumea cu speranta si sa fie apoi dezamagita...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!