Bazar umanitar ***cap 38***
Raspunsuri - Pagina 43
dandusa spune:
Laura,
am primit pachetul.multumim pt bonus.rochita este superba,imi place f mult!
maine trimit pachete spre Mady si Kid
mami de Crinuta si Raducu
doxinu spune:
Dianalaura teb rog rectifica la posta numele meu,caci mi-ai trimis pachetul pe numele de utilizator.Scriu aici in caz ca nu vezi si mail-ul,unde iti las numele!
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandusa Laura, am primit pachetul.multumim pt bonus.rochita este superba,imi place f mult! maine trimit pachete spre Mady si Kid mami de Crinuta si Raducu |
Ma bucur! Sa o poarte sanatoasa!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Nerantula spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui pooh
Ioi,ce am uitat de salopeta mii de scuze,pls. nu te supara Maine sau luni incerc s-o achit....e ok. asa? |
La mine nu-i nici o suparare, nu ai de ce sa iti ceri scuze.
Cand poti tu, e ok, nu-i nici graba ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia laura,eu am bifat in bazar facturile de la camy,ca+s platite.Vbisem cu ea la tel si stiam de pe ce nume pusese banutii si i+am confirmat practic prin bifarea facturilor ca platite.Deci ce confirmare mai fac_Ma scuzati dar mi+a umblat David la tastatura si iar is toate aiurite pe aici. POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!. |
te rog sa ma scuzi... acum ca-s noua pe aici..dar nu ma las pana nu prind ideea...
De fapt am prins-o..acum vreau sa pot ajuta...din ce in ce mai mult!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
ursuleata spune:
Am platit azi telefonul, imi cer mii de scuze pt intarziere.
Trimit dimineata poza la chitanta sau poate primesc confirmare.
Initiale RVA, 40 ron.
Am avut niste probleme, stiu ca asta nu este o scuza, ca toata lumea are, nu o sa mai incurc.
gudinde spune:
Am castigat licitatia si virat banii in contul pt Siluan:
- fard de pleoape mineral Hot Chocolate - 28 RON
- corector mineral nude - 42 RON
- 3 RON in plus, sa fie pt comisioane
Cand vor intra banii in cont, Naty va face confirmarea.
Nicoleta spune:
Salut.
Am scris si mail fetelor care au cumparat produse de la mine. Eu maine zbor de la Viena la Buc, cineva va prelua incaltarile si le va da lui Kokyi de luni incolo. Va rog mult luati legatura cu ea dupa ce faceti plata produselor in contul lui Siluan. Va multumesc!!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
aka spune:
`neata.
va rog mutati boleroul acesta http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5476426614391799666
la Robi. l-am platit si mi la trimis de mult.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
szivarvany spune:
SELENE,
da te rog frumos un semn cand urci produsele in bazar, ca am vazut ramele foto si eu am asa o pasiune pt ele
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"