Bazar umanitar ***cap 38***
Raspunsuri - Pagina 33
madyrizi spune:
neatza!!!
eu vreau sa-mi cer scuze oficial si cu toata rusinea la arcadia pe care am confundat-o cu andata . abia azi m-am trezit din cand am citit din urma.
arcadia, te rog sa accepti scuzele mele si iti promit sa te tin minte mai ceva decat pe oricare amica de aici .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
pooh spune:
Fetelor,multumesc!Hih,de plicuri cu protectie am si uitat....sa vad ce si cum gasesc la postaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Selene_Bunny spune:
Fetelor, ce marime trebuie sa aiba pozele pentru noul Bazar? Care este marimea oficiala?
900 x 675 e bine?
Ziceti-mi repede, plz...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
boticelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Fetelor, ce marime trebuie sa aiba pozele pentru noul Bazar? Care este marimea oficiala? 900 x 675 e bine? Ziceti-mi repede, plz... |
daca nu-s nesimtit de mari, aplicatia de bazar le redimensioneaza singura, deci nu prea conteaza.
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
carminabulina spune:
Stiu sunt enervanta si ..enervata, dar ma suna si pe mine cineva pana-i raspund. Iar nu-mi gasesc telefonul.
Multumrsc!
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui carminabulina Stiu sunt enervanta si ..enervata, dar ma suna si pe mine cineva pana-i raspund. Iar nu-mi gasesc telefonul. Multumrsc! Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
TE SUN?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
carminabulina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
TE SUN? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
Daaaaa, te rog!
Laura25 spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny Fetelor, ce marime trebuie sa aiba pozele pentru noul Bazar? Care este marimea oficiala? 900 x 675 e bine? Ziceti-mi repede, plz... Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta! Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati! |
eu pe ale mele le fac 1000 x ...
Din pacate nu le redimensioneaza singur, ci da eroare daca sunt prea mari.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
luy spune:
dicirstea, cum vrei sa facem cu cartea, poti sa ne intalnim azi pana in ora 17 undeva ?
Maine am o zi f.plina, de sambata imi vin musafiri si nu mai pot pleca de acasa, iar saptamana viitoare nu sunt in Bucuresti si probabil nici n-o sa mai am acces la net ( trebuie sa duc laptopul la service, dar nu ma indur sa raman fara el, mai ales ca nu stiu cat dureaza pana il recuperez ).
Hai mai bine ca-ti trimit PM cu nr meu de telefon si stabilim asa.
Boticelina, eu saptamana viitoare nu-s in Bucuresti, mai amana te rog trimisul helancii pt mine
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 32+ cu la purtator