Bazar umanitar ***cap 38***

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

multumesc, laura, acum am zarit!
cel mov este mic.
cel gri, din ce material este?
bluza poate fi modificata? ce zici?
cred ca e cam mica la bust....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

multumesc, laura, acum am zarit!
cel mov este mic.
cel gri, din ce material este?
bluza poate fi modificata? ce zici?
cred ca e cam mica la bust....

ASPIRANTA PANA IN MADUVA OASELOR!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Cel cu fermoar e mai mult albastru decat mov la culoare
Cel negru cu gri este dintr-un fel de piersica, cred. Nu ma prea pricep la materiale. E facut de soacra mea si are la fiecare cusatura rezerva de material in interior. Cred ca mai poate fi largit putin.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Am castigat si licitatiile pentru minerale. O sa depun azi in contul lui Siluan 72 RON (80 de fapt, sa fie rotund si sa acopere si comisioane).

Deasemenea m-am intalnit ieri cu Olinska si am preluat de la ea lucrusoarele. Urmeaza sa le fac poze si sa le postez. Cat de curand.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Buna dimineata fetele iubitele!

Am pus ieri la posta coletele pentru Kid si Pooh. Am mai pregatit inca 15 (cincisprezece ! ) colete, pentru toata lumea care a platit (chiar daca inca nu au toate confirmarile) si va rog din suflet:

completati corect si complet adresa postala in aplicatia de bazar ! ca sa nu fiu eu (si alte fete, of course) puse in situatia de a face anchete si a scrie PMuri in care sa cer io adrese, desi interesul de a primi repede si sigur pachetele este al destinatarului nu al meu ca donator.

Deci, astept adrese corecte/complete de la CristinaT, diana2242 si arcadia pour le moment

Mai3 pleaca azi spre voi si mama lu' Bambi - tu nu ai numele de familie pus in adresa de pe factura de la bazar, ai noroc ca te cunosc

Cornelia ca si tine si io umblu de 2 saptamani cu hainutele in portbagaj, imi programasem sa vin duminica trecuta dar am fost la mama si am copt 2 saci de vinete deci miroseam ca un carnat si nu ma puteam prezenta asa. Abia acum mi-a iesit negreala de sub unghii si smellu' din plete. Da' vin uichendu asta daca sunteti acasa duminica dimineata sau dupa amiaza.

Cris_82 am vazut ca esti din Cumpana, daca nu poti sa ne intalnim la Far dupa ora 18 in fiecare zi, duminica dimineata te lovesc cu o vizita si pe tine (daca puteti si voi) pt ca am drum incolo, ma duc la ai mei la tara, directia Topraisar...

E cineva care are hainute/jucarii de la mine, platite si care urmeaza sa fie expediate, care nu e acasa saptamana viitoare? ca eu as vrea sa expediez toate coletele azi si maine ca mai am si eu niste bunuri, mai am si de la Ducky cateva perechi de incaltari de pus si astept si hainutele de la Selene, deci tre' sa fac loc...

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

laura, din intamplar, mai ai bucatele de material??
ar treb largit cu destul de mult.....
la piersica raman urme de cusatura, daca nu ma insel....
as fi vrut sa il fac cadou sora-mii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Fetelor,care at mai trimis bijuterii prin posta,cum le-ati impachetat?Tot in cutii/cutiute? Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui pooh

Fetelor,care at mai trimis bijuterii prin posta,cum le-ati impachetat?Tot in cutii/cutiute?

Pooh, eu am primit ieri un colier de la Alexandra care a ajuns f bine. Ea l-a pus intr-o punguta si punguta intr-un plic mare A4 pe care a scris adresa ei si a mea si alea-alea. Deci plic mare cu continut mic, macar nu se pierde....

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pooh

Fetelor,care at mai trimis bijuterii prin posta,cum le-ati impachetat?Tot in cutii/cutiute?

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Sunt plicuri cu protectie, bule de alea cu aer. Cred ca ar merge sa le pui in asa ceva. Sau bagate in pungute, apoi in cutiute mai mici.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

laura, din intamplar, mai ai bucatele de material??
ar treb largit cu destul de mult.....
la piersica raman urme de cusatura, daca nu ma insel....
as fi vrut sa il fac cadou sora-mii....

ASPIRANTA PANA IN MADUVA OASELOR!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Nu, nu mai am material din ala. Daca spui ca trebuie modificat mult, nu stiu ce sa zic, decat sa se strice si sa iti para rau ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna dimineata!

Multumesc pentru urari!

Am o rugaminte mare mare mare. Va rog frumos la descrieri treceti acolo un minimum de detaliu cum ar fi materialul din care e facut un produs si o marime cat de cat nu "masor la cerere". Adica sa-mi fie si mie usor la o selectie. Daca-mi plac 15 produse cer detalii la toate ca sa aflu ca sunt pt copii de 12 ani sau pt femei mai plinute? Pierdere de timp. Asa cand stiu ca-i un 36 ceva, cer si detalii.

Eu am licitat o geanta crezand ca-i din piele sau ma rog imitatie. Dar ea este din blug. Nu mai renunt la licitatie ca nu-mi sta in fire dar nici nu am nevoie de acel produs. Noroc ca-i ffrumoasa geanta si o sa gasesc eu o purtatoare.

Mergi la inceput