Hai Dragaica,Laurika,Cristeo,pufescu! (178)
Raspunsuri - Pagina 7
paula_m spune:
Michelle, durerile de cap mi-au trecut in 6 zile. Bea cafea...pe mine m-a ajutat. Si algocalmin mi-au mai dat in spital.
Si eu am patit ca si tine.... Rupt membranele noaptea dinaintea zilei in care aveam programata cezariana si la fel, inainte de anestezie am avut o contractie lunga, am si o poza ( care mi-e tare draga, tb sa o descarc de pe telef...)in care asteptau dr anestezisti sa-mi treaca contractia, dar tot nu m-am dilatat...Dar ce repede ti-ai revenit dupa cezariana!!
Raul sughite cam 1,2 ori pe zi...mai ales dupa ce mananca, daca nu da tot aerul afara.
Buricutul l-am dat cu spirt tot timpul cand il schimbam inainte sa cada. Si acum inca il mai dau cu spirt.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
michelle1981 spune:
Paula, iau ceva calmante pe baza de cofeina (Quarelin) ca sa pot rezista insa eu vreau sa treaca de tot
De refacut, asa e, eu am suportat bine si durerile, nu mi s-au parut chiar groaznice. Mi s-au parut suportabile toate durerile cu exceptia celor de ceafa si cap
Fetelor voi spalati funduletul la chiuveta? Cum? Ca mie mi se pare ca imi mai trebuie o mana
Mami de Bianca Maria (04.08.2010)
adrianaBuc spune:
Salutari
georgia, pediatrul mi-a spus azi ca lipsa somnului peste zi poate fi o manifestare o colicilor. Antonia doarme macar noaptea? Daca nu, poate ar fi bine sa o vada un pediatru.
michelle, cu buricul eu nu am facut nimic special. A cazut in 10 zile.
Ce iti e si cu medicii astia! Eu ii zic ca fata mea nu mai mamanca asa bine ca nu poate respira si el imi zice sa ii pun in continuare ser in nas si sa astept sa se faca mai mare, ca sa i se mareasca si caile respiratorii. Pai pana atunci raman fara lapte; ce folos ca va putea sa suga bine!
racusor, am intrebat daca ACul da mucuti la bebe. A zis ca nu, doar ca usuca secretiile si d-aia ii auzi, ca ei sunt acolo oricum. Cica trebuie sa asteptam sa faca bebe 3 lunite sa ii creasca si caile respiratorii si o sa fie mai bine.
La multe lunite Andrei Ioan, Stefan Calin. Sa va faceti mari si sanatosi!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
larissa_79 spune:
belu, mie mi-a zis sa nu stau 2 saptamani pe fund. M-am conformat...insa de vineri stau ca au trecut si ma simt bine. MI-a zis doctorita sa ma dau cu Actovegin gel acolo pe buba. La mine e vindecata...dar tot a zis sa mai dau. La fel inainte de Actovegin am ingrijit cusatura cu betadina si pudra baneocin. Ar fi bine sa te vada un medic daca zici ca te doare. Eu la Ale am tras 3 luni cu cusatura....ufffff..nici nu vreau sa imi amintesc ce dureri aveam. De data asta insa a taiat mult mai putin ca e cusatura mai mica.
michelle, eu buricul l-am curatat cum m-au invatat la spital. Cu alchool de 70 grade ( preparat in farmacii) indepartat toate cojitele, apoi pudra baneocin. Eu faceam opreatiunea de 3-4 ori pe zi.
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
mirela2 spune:
buna
noi avem 2 brotacei, inca mai sper ca unul sa fie broscuta, caci pt bebe 2 nu ne a garantat ca e 100 la 100 baiat
pana pe 24 sept suntem in grafic cu 2 brotaci de 157 g si 149 g
dragaica au au ce noroc ai ca esti departe si ca maine nasti, numai tu ai avut gura aurita........ si maine sa fi tare
pupi fetelor
+16 si mami de Vlad (12.12.1999)
crispro spune:
Mirela, ma bucur ca totul e bine la eco.
Dragaica, ne gandim la tine maine, mai mult ca de obicei. Iti doresc nastere usoara, sa te refaci repede, si sa ai 2 ratoi cuminti si sanatosi!
Laurika, deci maine mergi la doctor. Poate vine bebelu... Daca e, atunci iti urez si tie nastere usoara, sa vina bebe cu bine in lume, sa fiti sanatosi!
Al meu bebel mai doarme un pic, s-a chinuit mama sa il adoarma o ora jumate, nici la san nu s-a linistit din cauza uratilor de colici... Mama are multa rabdare. Io ma speriu ca nu il pot linisti, incep sa plang... Sa treaca odata, ca nu mai pot!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
Ellenuta spune:
buna
imi cer scuze ca dau buzna aici.
am un leganus electronic de vanzare. este marca fisher price, model ocean wonders aquarium. este in stare buna, l-am folosit aprox 4 luni. doua dintre jucariile de la carusel nu sunt cele originale, ci doi ursuleti de plus (le-am schimbat ptr a diversifica orizontul vizual) si nu mai stiu ce am facut cu stelutele.
pretul este de 400 ron.
daca sunteti interesate, astept PM.
modelul este acesta
o zi buna!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
eladea2005 spune:
oana, rodi, aelita, lauria, pup...si multam de complimente... imi sunt tare dragi, amandoi, sper sa fie cei mai buni prieteni in scurt timp, in momentul in care Filip va putea interactiona cu Eric...ii iubesc enorm, si la fel...nu fac diferente intre ei...
oana, piscina e la frate-mio acasa, dar avem acces gratuit si nelimitat...Eric adora apa si jaoca in apa si cu apa...
aelita, asa mi s-a parut si mie, ca se potrivesc cele 2 prenume...de-asta am si ales cu grija si dupa ceva vreme de cautari...
am o intrebare... vaccinul facut lui Filip e putin rosu si copt, asa imi da impresia...asa trebuie sa fie? ca nu mai stiu?
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
crispro spune:
Eladea, da, imi zicea dr de familie ca la o luna de la administrarea vaccinului se va inrosi si poate va curge si ceva din el...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
adrianaBuc spune:
Salutari
georgia, pediatrul mi-a spus azi ca lipsa somnului peste zi poate fi o manifestare o colicilor. Antonia doarme macar noaptea? Daca nu, poate ar fi bine sa o vada un pediatru.
michelle, cu buricul eu nu am facut nimic special. A cazut in 10 zile.
Ce iti e si cu medicii astia! Eu ii zic ca fata mea nu mai mamanca asa bine ca nu poate respira si el imi zice sa ii pun in continuare ser in nas si sa astept sa se faca mai mare, ca sa i se mareasca si caile respiratorii. Pai pana atunci raman fara lapte; ce folos ca va putea sa suga bine!
racusor, am intrebat daca ACul da mucuti la bebe. A zis ca nu, doar ca usuca secretiile si d-aia ii auzi, ca ei sunt acolo oricum. Cica trebuie sa asteptam sa faca bebe 3 lunite sa ii creasca si caile respiratorii si o sa fie mai bine.
La multe lunite Andrei Ioan, Stefan Calin. Sa va faceti mari si sanatosi!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010