Alice Florescu-Bleotu SA NU VREI SA NASTI CU EA!
Raspunsuri - Pagina 4
Junona13 spune:
Chiar s-o ajute Dumnezeu pe dna doctor Alice Florescu! O cunosc de peste 30 de ani, am nascut cu dansa si multe prietene si rude au nascut cu dansa.
In ceea ce va priveste pe dvs dle Danila, din nefericire pentru dvs, cativa dintre noi de pe aici stim de cazul dvs, intrucat ati jignit mai multi medici si ati mintit despre multi dintre ei. Sotia dvs, avocat de profesie, la inceputurile profesiei, a fost lasata balta de medicul ginecolog in luna a 7-a, de fapt nimeni nu a vrut sa va ia sotia sa o monitorizeze, acum se intelege de ce. Doamna dr, desi v-a spus ca nu se baga peste sarcinile supervizate de alti medici, v-a luat sub obladuirea dansei pentru ca ati vrut sa ajungeti la dansa si ati pus pe cineva apropiat de dansa sa vorbeasca ca sa va primeasca. Cu cine ati vorbit, nu se stie, pentru ca dna doctor nu v-a cerut niciodata nimic, cum nu a cerut nimanui niciodata nimic. Sa va fie rusine dle Danila, nimic din ce ati scris acolo nu este adevarat, si grupul nostru este oripilat de cuvintele mediocre care va caracterizeaza, de fapt, si de minciunile pe care le-ati scris acolo. Daca 6000 lei este enorm chiar si pentru o clinica particulara, 2500 lei sunt enormi pentru un medic de la stat........ Dumnezeule....nu va e rusine, toti medicii de aici stiu ca nu exista astfel de preturi, altfel ar avea toti ultimul tip de mercedes.
Ne-am interesat la personalul medical si ne-au spus ca ati facut scandal, ca ati jignit pe toata lumea, si ati strigat in gura mare ca sunteti saraci si ca nu aveti de dat mai mult de 2500 lei, ca atata aveti deoparte. S-au speriat toate asistentele de dvs si infirmierele si medicii, pentru ca nimeni, absolut nimeni, nu v-a cerut nimic si nimeni nu a vrut sa mai vorbeasca cu dvs.
Nu va e rusine sa va fie, dupa ce ca nici limba romana nu stiti sa o vorbiti corect sa mintiti in halul acesta si sa aduceti acuze unui OM adevarat care a salvat mii de vieti, care a operat fara sa ceara nimic niciodata, care are un CARACTER EXTRAORDINAR, un medic de un profesionalism de inalta calitate, cu specializari in strainatate, care a refuzat sa lucreze peste hotare, asa cum fac altii, ca sa aiba si Romania medici buni, pentru ca dansa considera ca romanii merita mult mai mult decat suferinta prin care trec.
Noi cei care o cunoastem pe dna dr Alice Florescu va spunem SA VA FIE RUSINE SI SA VA DEA DUMNEZEU SA VI SE INTAMPLE TOT CEEA CE I-ATI URAT DANSEI, INTREIT....MINCIUNA, INSTIGAREA SI ATACURILE FARA SUPORT SUNT PEDEPSITE NU NUMAI DE CODUL PENAL, CI MAI ALES DE DUMNEZEU. Aveti un copil, din cate am inteles, nou-nascut, nu va e frica de Dumnezeu si de mania lui cand vorbiti asa de un OM minunat, care a facut numai bine, si din cate am aflat v-a facut bine si dvs?
Nu dle Danila, doctorii nu merita spaga, MERITA TOT CE E MAI BUN PE LUMEA ASTA, SI MAI ALES RESPECT, PENTRU CA INGRIJESC SI CONSULTA SI TRATEAZA MINCINOSI SI NIMICURI CA DUMNEATA!
Junona13 spune:
Domnule, esti sub orice critica. Oare nu stii ca si darea de mita se pedepseste? Din cate spui dumneata aici, ai intrebat 3 luni de zile cat va costa "spaga"? Pentru o meserie care se depune juramant? Pai draga motantule, te acuzi singur si cineva ar trebui sa se sesizeze... nu doctorita ti-a cerut ceva ci dumneata ai tot intrebat? Vroiai sa o provoci sau ce? Ea nici nu ti-a raspuns, dupa cum spui , este evident, pentru ca este un om cu capul pe umeri. Dar sa ne mai faci sa credem ca te-a sunat o asistenta sa-ti spuna cat costa??????????????? Hai domle sa fim seriosi, nu suntem de ieri de azi pe lumea asta! Esti vindicativ pentru ca medicul care a ingrijit-o pe sotia dumitale vreo 7 luni te-a lasat balta, acum se vede de ce.
Si dupa ce perorezi nervos ca ti s-a cerut nu stiu ce spaga, pe care dumneata o tot oferi pe tava, il mai dai in gat si pe medicul minunat care ti-a nascut copilul? SAa spui asa linistit ca i-ai dat 2500 lei la Giulesti? Dumnezeule, chiar nu-si da nimeni seama de inventiile dumitale? De fapt, cateva persoane si-au dat seama, iar dumneata, un om corect dealtfel, n-ai facut altceva decat sa jignesti respectivele persoane, pentru ca evident, nu-i asa, numai dumneata detii adevarul absolut!
Sincer, dormi linistit noaptea? Sau te gandesti cum sa distrugi reputatia de o viata a unor oameni?
Sa-ti fie rusine domnule oricum te-ai numi, numele dumitale nu poate fi pronuntat, minciuna dumitale reiese clar din ce ai scris. Nu te-a conditionat nimeni ca la obor, dar probabil ca atata ai trait prin "oborime" ca nu mai faci diferenta.Ca doar ai zis ca ai tot intrebat si nu ti s-a raspuns, deci unde e conditionarea? Apropos, inainte de a te gandi la flagrant, te-ai gandit la ce infractiune sau concurs de infractiuni te incadrezi?
Si e normal ca omul ala a venit dimineata din nou, daca tot i-ai dat 2500 lei. Este bine ca te-a costat asa "ieftin". Hahahahaha
Doamne, cat rau poti sa-i faci unui om care ti-a facut binele de a-ti naste copilul. Chiar nu realizezi ca medicul ala ti-a nascut copilul si dumneata afirmi aici ca i-ai dat spaga?
Esti malefic intern si extern! Asa sa-ti ajute Dumnezeu....ai grija ca de multe ori pacatul nu-l plateste faptuitorul, ci cei din jurul lui! Ceea ce ar fi nedrept! Sa-ti dea Dumnezeu dupa gand si fapta!
Noroc ca mai sunt oameni care stiu Adevarul! Ce cumplita viata poti sa ai domnule!
Fomalhauti spune:
O, un user nou care s-a ostenit sa-si faca un cont ca sa blesteme un alt user....
Mie una asa ceva nu mi se pare credibil...Adica nu e un user oarecare...D-na doctor?
Ilinca_M. spune:
Io cand aud expresii de genul "medicul care ti-a nascut copilul"... Bai, o fi asistand medicul la nastere, o fi punand si el mana, o fi performand chiar o cezariana, dar asta nu inseamna "ca-ti naste copilul" Nasoala expresie!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
paulush spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Io cand aud expresii de genul "medicul care ti-a nascut copilul"... Bai, o fi asistand medicul la nastere, o fi punand si el mana, o fi performand chiar o cezariana, dar asta nu inseamna "ca-ti naste copilul" Nasoala expresie! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 1 AN! Manole forever |
+1!
oribila expresie!
Am scris si eu despre asta in nu mai stiu ce post pe aici.
E ca si cum tu mergi ca pardon aia la ginecolog (cand "iti arde buza", vorba autorului postului astuia, si ai de gand sa se rezolve "repejor" treaba) si noroc ca-ti naste obstetrul copchilu, ca altfel ar ramane pachetul nelivrat.
Pestele de la cap se-mpute, pe baza de formulari din astea isi cauta unele solutii alternative.
Ca poate am dreptul sa nasc eu, si nu neaparat repede (oricat de tare ar vrea asta barbatul), ca de-aia l-am facut eu, nu ca sa "ma faca" un ginecolog, cu sau fara mita.
asa a fost
mes p’tits riens
Junona13 spune:
Nu sunt un user nou, faptul ca nu am scris pana acum, nu inseamna ca nu am fost pe aici. Nu sunt nici medic, desi mi-ar fi placut sa fiu, dar nu a fost sa fie, asta e!
Cat despre expresie, este obisnuita in spitale si intrata in uzul maternitatilor!
Quod erat demonstrandum! Expresia asta era cel mai important lucru!
Mi s-a parut important sa intervin, avand in vedere ca primul mesaj pe care l-am postat este un copy paste dupa mesajul unei persoane care i-a raspuns respectivului pe un alt site.... Al doilea mesaj este al meu. Am analizat cam ceea ce a scris si cum s-a contrazis.
In alta ordine de idei chiar cunosc cazul, din nefericire pentru aceasta persoana, sora mea era internata in ziua in care acesta a facut scandalul de rigoare, asa ca sunt persoane care stiu foarte bine adevarul si este foarte departe de ceea ce spune dansul.
In primul rand, nu medicul i-a conditionat cu cezariana. Medicul trebuia sa plece din tara, nu in concediu, dar nu mai conteaza, iar sotia dlui acuzator a rugat-o sa o nasca mai devreme, chiar cu cezariana, pentru ca vrea sa nasca numai cu dansa. Si plus de asta chiar o cunosc pe doctorita asta si sincera sa fiu, de cand o stiu si de cand aud de dansa, niciodata femeia asta nu a cerut nimanui nimic si stiu cazuri concrete cand aceasta a ajutat cazuri foarte problematice pe care colegii ei le-au refuzat, tocmai pentru ca nu se preconiza niciun castig.
Plus de asta trebuia sa observati ca a si recunoscut persoana ca doctorita nu i-a cerut nimic, si ca acesta a discutat strict cu asistenta, care asistenta, nu stiu, iar daca o asistenta are tot felul de idei nebunesti in cap, cum mai fac de obicei, nu inseamna ca acelea sunt si ale medicului. Iar medicul i-a spus la tel ca nu stie despre ce vorbeste.
De ce am intervenit? Pentru ca mi s-a parut oribil, sub orice critica sa intri pe toate siteurile posibile si imposibile si sa distrugi reputatia unui om extraordinar, care are o varsta si e de un profesionalism extraordinar si sa dai in el pe la spate cu un limbaj execrabil, nu mai vorbim de gramatica si ortografierea limbii romane, care deja e mult prea jignita de aceasta persoana.
Dar nu toti avem o conduita demna si verticalitate! De fapt uite asa ne dam seama cum "omul se afla sub vremi!"
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Junona13 Medicul trebuia sa plece din tara, nu in concediu, dar nu mai conteaza, iar sotia dlui acuzator a rugat-o sa o nasca mai devreme |
Aoleu, acum medicul nu-i mai "nashte copilul", acum i-a nascut de-a dreptu' nevasta, deci practic doctoritza asta e soacra lui, sau cum?
E clar ca esti o asistenta sau ceva pe la spital ca prea ti-au intrat in sange expresiile astea prostesti...Ca nu cred ca vreo gravida se exprima vreodata asa:"domnu' doctor, va rog sa ma nasteti mai devreme" si nici ca vreun tata asteapta doctorul sa-i spuna:"va multumesc ca mi-ati nascut copilul!"
1 AN+4 luni
Manole forever
Otiliav spune:
Junona eu ma bucur ca ai scris pentru ca s-a mai clarificat "cazul" in mintea mea.
Eu am fost ocupata cu nascutul, natural din fericire de data aceasta.
Mi-a trecut prin cap sa incerc un mail catre d-na doctor dar am zis ca poate mai bine sa nu stie ce s-a scris pe net.
In ceea ce priveste expresia folosita sau greselile de exprimare cred ca stiti si voi ce scrie in Regulament
"09. Comentariile la adresa gramaticii nu isi au rostul
Desi apreciem o limba de comunicare curata si corecta, comentariile privind gramatica folosita de ceilalti participanti sunt mai putin importante pentru bunul mers al acestui forum; le puteti face daca doriti - folosind mesageria privata. Nu uitati ca multi dintre membrii comunitatii sunt plecati din Romania iar evolutiile lor lor gramaticale nu fac obiectul acestui site. De asemeni, nu uitati ca de multe ori graba sau lipsa de timp este cauza greselilor de scriere si nu neaparat lipsa de la orele de gramatica. Femeile sunt persoane foarte ocupate si de aceea, unele scapari gramaticale pot trece cu vederea. Esenta conteaza, nu detaliile de decor."
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Ilinca_M. spune:
Unde dai si unde crapa! Otilia draga, foarte frumos ce ai scris tu in legatura cu regulamentul (pe care de altfel il cunosc si ma straduiesc sa il respect, chiar daca-mi crapa monitorul cateodata din cauza siluirii gramaticii romane) dar n-are nicio legatura cu cazul de fatza. Expresii gen "doctorul ti-a nascut copilul" sau "doctorul care ti-a nascut nevasta" nu sunt gresite neaparat din punct de vedere gramatical ci ascund un dispretz monstruos fatza de femei, care sunt desconsiderate sub aspectul capacitatii lor naturale de a aduce pe lume copii. Mie mi se par niste expresii jignitoare (si ridicole in acelasi timp) si mi-ar plaea sa nu mai dau de ele, mai ales pe un forum unde se presupune ca mamele sunt respectate!
1 AN+4 luni
Manole forever
XIO spune:
Ilinca, nu este nimic jignitor la adresa femeii, pur si simplu este expresia folosita in spitale de catre personal pt. a scuti timp.
Asa cum pe mine ma intreaba prietenul "ce faci?" si eu ii raspund " TBC". Nu , nu fac TBC , ci fac grile din TBC.
Limbajul din spital este jignitor pt. multi , de ce spui pacienta din 2/3 cand poti sa spui "doamna Georgescu, cea din patul 2, salonul 3 " , cand intrebi de un caz nu intrebi "si ce mai face Doamna Popescu, cea cu tumora la san de azi dimineata?" , intrebi "ce face doamna cu sanul sau pur si simplu spui patologia.
Doar nu credeti ca in spital doctorii se strofoaca sa submineze fiziologia si patologia si se chinuie sa jigneasca o femeie spunand ca "o nasc".
Astea sunt lucruri pe care un om din afara sistemului nu le va intelege, iar pt. cei din sistem sunt la miliarde de km departare de jignire, subminare sau mai stiu eu ce.
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com