Alice Florescu-Bleotu SA NU VREI SA NASTI CU EA!
Raspunsuri - Pagina 3
Motantull spune:
Am fost scos din sarite si m'am exprimat mai direct Arla.
Si consider ca am raspuns nu mai putin violent decat am fost luat la misto. Sau luat peste picior, daca pentru tine "la misto" e prea dur...
Am dedus din primul mesaj al Otiliav ca are o problema cu cezariana si vad ca a recunoscut. Desii am spus ca nu face subiectul conversatiei.
Deci m'a atacat degeaba. In loc sa fie suparata pe sistemul asta romanesc de alocare a resurselor si echipamentelor total eronat fata de cererea de pe piata ea, s'a suparat pe mine.
La spital este o camera, CAMERA DE TRAVALIU, se numeste.
ACOLO SUNT LASATE SA SE CHINUIE FEMEILE CARE NU AU BANI SAU PILE!!!
Cam la asta se rezuma sistemul mostru sanitar/medical doamnelor si domnilor!
Suntem intr'un secol in care japonezii au ca animale de casa roboti pe cand romanii mor imbolnaviti/ucisi de medici.
Asta este realitatea!
Obisnuiti'va cu ea si acceptati'o, daca nu iesiti peste hotare!
Am spus'o si o repet, statul roman isi bate joc de medici prin felul in care ii plateste. Dar cu cate categorii de meserii nu face acelasi lucru??
Important este ca atunci cand e vorba de nastere, cand iti arde buza ca trebuie cat mai repede sa se intample, numai la flagrant nu te gandesti frate! Vrei sa faci cumva sa iasa bine!
Poate ca ma intelegi Marius... pana sa ajungi in locul meu... ;)
Doctorul care mi'a ajutat familia nu a pretins bani. Mi'a fdacut placere in semn de recunostinta, sa'l ajut la randul meu.
Bafta all.
marius spune:
Da, ai dreptate.
Citat: |
Poate ca ma intelegi Marius... pana sa ajungi in locul meu... ;) |
La faza asta m-ai facut sa zambesc.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Androix spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marius Da, ai dreptate.
La faza asta m-ai facut sa zambesc. Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Eu rad in hohote chiar. Cam toti am venit cu pluta pe teava si ne bagam in seama pe-aici. Absolut intamplator mai si facem copii si povestim fiecare prin ce-am trecut. Nu ne dam seama ca semnele de recunostinta nu se deosebesc cu nimic de spaga ceruta la telefon inainte si data negresit si intr-o oarecare masura si din cauza asta femeile care nu au pile sau bani sunt lasate sa se chinuie in sala de travaliu, nu intelegem ca cezariana la cerere pentru care voi ati platit 2500 de lei a costat o suma pe care a platit-o statul adica eu si restul de idioti care platesc asigurari, iar banii vostri au intrat in buzunarul medicului care si-a acoperit urmele scriind in fisa un motiv oarecare pentru care se impune cezariana.
Eu n-am nimic cu tine, iar pe doctorita de care spui n-am auzit in viata mea, dar esti ridicol sa spui ca ai vrut sa-ti faci datoria de cetatean sa-ti pui semenii in garda. Cu privire la ce? La spaga imensa care ti-a fost pretinsa? Sau cu privire la faptul ca ti s-a cerut spaga? Si esti atat de inflacarat (chiar recalcitrant) si patruns de ce ti s-a intamplat incat nici nu realizezi ridicolul si cat de anapoda e de fapt situatia. Pari genul care daca nu ti-ar fi stat in gat pretul unei nasteri la privat erai in stare sa dai spaga si pe-acolo...
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Fomalhauti spune:
Motantull, inteleg prin ce ai trecut tu. Dar eu am mai scris si voi mai scrie: dracul nu e chiar asa de negru. Tu stii prin ce ai trecut tu, dar prin povestea cu "sala de travaliu" chiar nu ai trecut. Travaliul nu este ceva asa oribil si nu sunt "lasate femeile sa se chinuie". Adica multe femei doresc sa nasca natural si asta dureaza un pic. Nu e nevoie de pile ca sa nasti...Multe femei nu doresc sa li se grabeasca nasterea si nu doresc nici peridurala. Poate nu crezi asta...Uite, eu am 6 nasteri naturale si o cezariana. In cele un pic peste 48 de ore pe care le-am petrecut in spital dupa cezariana, exasperasem personalul medical cu o intrebare al carei raspuns il stiam foarte bine dar care pur si simplu ma obseda "Chiar sunt femei care vor sa nasca prin cezariana?"
In legatura cu spaga...Am mai scris si voi mai scrie (cred ca sunt prea veche pe forum, am inceput sa repet aceleasi idei): Cei mai multi dau spaga pentru ceva in plus, nu pentru ceea ce le ofera statul (putin, ce-i drept...). Asistenta medicala a gravidei este gratuita. Asta inseamna ca gravida are dreptul la niste consultatii si niste investigatii. Dar nu la spital...Da, medicul de garda din spital consulta urgentele iar ceilalti consulta pacientii internati. Dar eu vreau sa ma consulte medicul MEU. Asa ca merg la spital si il chem pe om la camera de garda. El lasa treburile pe care le are si ma consulta pe mine. Dar isi va face treburile dupa aceea si va sta mai mult in spital. Din cauza mea. Mie mi se pare ca e firesc sa platesc asta. La nastere am dreptul la asistenta medicala din partea medicului de garda. Nu am dreptul sa chem de acasa medicul MEU. Poate ar trebui sa ne gandim cum ar fi sa fim sotii/soti de medici si respectivul sa fie chemat cand tocmai plecam la o petrecere sau cand eu vreau sa ma duc la cosmetica, m-am programat si am vorbit cu sotul sa stea el cu copilul. Sincer, eu chiar azi m-am enervat cand eram la cumparaturi si sotul meu a primit vreo trei telefoane de la servici (sambata fiind) si tot dadea indicatii ce e de facut si eu doream sa discut cu el despre cumparaturi...Cum ar fi fost sa ma lase la magazin cu copii si cumparaturi si sa plece? Mie mi se pare ca asemenea servicii trebuie platite. Si, daca ma gandesc bine, nu mi se pare gresit ca un medic sa aiba un tarif pentru aceste servicii suplimentare. Adica, poate unul nu are familie, nu are hobby-uri si vine la spital la orice ora din zi si din noapte pentru 200 de euro, dar altul considera ca nu merita sa faca asta decat pentru 1000...
Bine, acum sariti-mi in cap....
Motantull spune:
Dragii mei, va focalizati pe gandire cand subiectul este subiectiv/sentimental.
Eu vorbesc despre caii mei si voi....
Fiecare vorbeste despre ce il doare, si tocmai asta este farmecul...
D'aia nu sparge/rupe subiectul deschis de mine Marius... Ca nu cititi tot ce am de spus/exprimat...
Este atat de usor sa faci plangeri si sa te superi...
Controlul asupra tinerilor se rezuma la abuz sexual in ziua de azi...
V'a salut din suflet, si va doresc tot binele care m'il doresc si mie.,
Nu va plangeti de modul meu de exprimare!!!
Este dur, cum este dura viata.
Motantull spune:
Va rog sa ma scuzati de dublu post.
Oricum... in fata dublublui, post bunul simt nu exista...
Este de'a dreptul amuzant pt. mine sa vad cate pareri contractictorii iau nastere intr'o simpla relatare deschisa de mine, referitoare la un SOI de medic.
Am sa'l sustin pe doctorul care mi'a ajutat familia de la spitalul Giulesti.
Asa cum poate pe buna dreptate, o sustin pe doctorita Florescu oamenii astia de posteaza aici...
Atata timp cat nu ati trait experienta mea, nu mai fiti recalcitranti, sau recalcitrante.!
Tratati semenii pacienti cu egalitate mama/frate...
Sarutmana all.
P.S. Androix , razi mama razi... pana o sa te prinzi tu in ce lume traim si cum sta treaba aici in Romanica, vei fi trecut. Cu tot cu ras. Noi trecem, sistemul ramane.
Si'ti doresc, "absolut intamplator" sa faci si tu copii. Este o experienta unica pe care ar fi pacat sa o ratezi. Viata asta.
BraveGirl spune:
eu am nascut la privat si, tineti-va bine, am fost tot in CAMERA DE TRAVALIU. si am dat bani pt asta pe factura, nu spaga...sadica de mine Si a fost cea mai fericita experienta din viata mea si vreau sa o repet acum.
Si daca as vrea eu cezariana, fara motiv medical, nu m-as duce la stat, as plati tot la privat. Sistemul nostru medical e la pamant, nu sunt bani pt operatiile NECESARE, nu vad de ce trebuie contribuabilii, care si asa sunt putini, sa-mi plateasca mie un 'moft'
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 28+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
XIO spune:
citat din mesajul lui Motantull Am fost scos din sarite si m'am exprimat mai direct Arla. Si consider ca am raspuns nu mai putin violent decat am fost luat la misto. Sau luat peste picior, daca pentru tine "la misto" e prea dur... Am dedus din primul mesaj al Otiliav ca are o problema cu cezariana si vad ca a recunoscut. Desii am spus ca nu face subiectul conversatiei. Deci m'a atacat degeaba. In loc sa fie suparata pe sistemul asta romanesc de alocare a resurselor si echipamentelor total eronat fata de cererea de pe piata ea, s'a suparat pe mine. La spital este o camera, CAMERA DE TRAVALIU, se numeste. ACOLO SUNT LASATE SA SE CHINUIE FEMEILE CARE NU AU BANI SAU PILE!!! Cam la asta se rezuma sistemul mostru sanitar/medical doamnelor si domnilor! Suntem intr'un secol in care japonezii au ca animale de casa roboti pe cand romanii mor imbolnaviti/ucisi de medici. Asta este realitatea! Obisnuiti'va cu ea si acceptati'o, daca nu iesiti peste hotare! Am spus'o si o repet, statul roman isi bate joc de medici prin felul in care ii plateste. Dar cu cate categorii de meserii nu face acelasi lucru?? Important este ca atunci cand e vorba de nastere, cand iti arde buza ca trebuie cat mai repede sa se intample, numai la flagrant nu te gandesti frate! Vrei sa faci cumva sa iasa bine! Poate ca ma intelegi Marius... pana sa ajungi in locul meu... ;) Doctorul care mi'a ajutat familia nu a pretins bani. Mi'a fdacut placere in semn de recunostinta, sa'l ajut la randul meu. Bafta all. |
Domnule Motant, camera aceea "de travaliu" este camera situata langa sala de nasteri unde sunt duse femeile care trebuie sa nasca pt. a fi aproape de sala de nasteri.
Indiferent de cati bani au.
Dar asa e romanul, le stie pe toate Eu ma intreb de ce sunt atatia oameni care inainte sa se creada smecheri, tari samd nu se gandesc putin sa vada daca spun o aberatie sau nu.
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
Motantull spune:
Alice Florescu-Bleot este subiectuil pe care l'am deschis!
Imi cer scuze fata de toate femile care s'au simtit jicnite in vreun fel de posturile mele. Nu acesta a fost scopul!
Sunt trairile voastre si alegerile voastre. Pe care eu le respect.
Caci despre ce am trait si am ales vorbeam si eu. Din pacate mi'ati demonstrat ca respectul nu poate fi reciproc.
Daca mai aveti ceva de raspuns la subiect, multumesc.
XIO spune:
citat din mesajul lui Motantull Din pacate mi'ati demonstrat ca respectul nu poate fi reciproc. |
mai degraba e viceversa, ca pana acum pe tine nu te-a acuzat nimeni ca esti asistentul doctorului concurent si ai venit aici sa faci antireclama
Subiectul a deviat in momentul in care tu ai spus inptia cu travaliul.
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com