Alice Florescu-Bleotu SA NU VREI SA NASTI CU EA!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu am nascut prima fetita cu d-na doctor si nu mi-a pretins nimic pentru dansa nici inainte de nastere si nici dupa nastere. Ba a mai stat dupa mine o gramada, a incercat 2 induceri usoare cand am depasit termenul, la a treia m-a internat. Eu doream sa nasc natural si dupa o zi de internare am ajuns la cezariana de urgenta facuta pe semnatura dansei ca intrase copilul in suferinta fetala. Si dupa ce ca operatia s-a lasat cu complicatii, a durat 2.5 ore, a mai stat cu mine si la reanimare pana mi-am revenit cat de cat.
Daca citeai unul din subiectele de pe aici ai fi descoperit postarea mea de atunci.
Mi-e greu sa cred ca asistenta v-a sunat sa va spuna o astfel de suma.
Care din asistente a sunat? asa de curiozitate.
Noua singurii bani de care ne-a zis au fost pentru anestezista, evident ca noi nu ne gandisem ca ajungem la operatie si a mai si fost chemata de la alta sectie fiind urgenta, ora 2:45 sambata inainte de Craciun.
Eu am impresia din ce scrii ca i-ati fortat mana cerand cezariana nemotivat. Si daca tot ati fost asa dornici de operatie de ce nu ati mers la Medlife unde platesti si nasti cum vrei.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 40+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motantull spune:

Eu nu am facut nimic decat sa spun ce mi s'a intamplat!
Mi'ar fo placut sa gasesc ceva scris despre ea inainte sa aleg sa nastem cu ea. Daca citeai cu atentie, intelegeai.
Si e aberanta exprimarea ta "i'ai fortat mana sa te opereze"!
Ce sa faca!?!? Sa'i fortez mana?? :))
Mai citeste odata ce am scris ca sa intelegi cine, cui a fortat mana.
Desii daca nu ai inteles nici atata lucru... nu stiu de ce iti mai raspund...
Daca gandeai un pic, vedeai ca mi'am mai dat si numele real ca sa nu se creada ca vreo inventie dsteapto. Dute si ia peste picior pe alticeva. Mai cauta forumuri ca sunt destule...

Eu nu am spus ca nu a facut fapte bune la viata ei. Din simplu motiv ca nu stiu. Eu stiu unde a fost marlana. Si de aceea ii pun in garda pe viitorii pacienti.
Dar tu de ce suferi atata?? De ce te certi cu mine??
Care din asistente esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Citat:
citat din mesajul lui Motantull

Daca gandeai un pic, vedeai ca mi'am mai dat si numele real ca sa nu se creada ca vreo inventie dsteapto. Dute si ia peste picior pe alticeva. Mai cauta forumuri ca sunt destule...

Cristian, te rog sa adopti o atitudine civilizata fata de opiniile celorlalti. Jignirile nu sunt tolerate pe forum! Multumesc!

MElise

Mergi la inceput

Citat:

Eu nu am facut nimic decat sa spun ce mi s'a intamplat!
Mi'ar fo placut sa gasesc ceva scris despre ea inainte sa aleg sa nastem cu ea. Daca citeai cu atentie, intelegeai.
Si e aberanta exprimarea ta "i'ai fortat mana sa te opereze"!
Ce sa faca!?!? Sa'i fortez mana?? :))
Mai citeste odata ce am scris ca sa intelegi cine, cui a fortat mana.
Desii daca nu ai inteles nici atata lucru... nu stiu de ce iti mai raspund...

Eu nu am spus ca nu a facut fapte bune la viata ei. Din simplu motiv ca nu stiu. Eu stiu unde a fost marlana. Si de aceea ii pun in garda pe viitorii pacienti.
Care din asistente esti?

Nu ma cert cu nimeni si nici nu am povestit decat experienta mea.
Si eu mi-am dat numele real, ai fi putut observa ca nici nu locuiesc in Bucuresti acum ca sa nu mai spun ca trebuie sa nasc azi si ca "asistenta" nu mi-as fi putut ascunde sarcina.

Citat:
Mai cauta forumuri ca sunt destule...

Acesta este singurul forum pe care activez de multi multi ani. Si mi-am facut destui prieteni pe aici incat un astfel de indem imi pare rau dar nu-l pot onora.

Citat:

N-am de ce sa sufar. Fiecare are experienta lui. Insa eu nici nu recomand si nici nu condamn pe cineva doar prin prisma experientei mele. Mesajul tau nu este deloc unul pasnic de vreme ce ii doresti moartea cuiva.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 40+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motantull spune:

Din primul tau mesaj, Otiliav, reiese ca ai ceva imopriva cezarianei.
Atata timp cat m'ai luat peste picior ca "sunteti dosrnici de operatie".
Chestie care nu face subiectul avertismentului/conversatiei pe care am deschis'o eu.
Si nu poti sa'mi spui mie ce sa fac cu banii mei, daca ii am sau nu.
Eu v'am informat ce preturi sunt la particulara, vis-avis de spaga asta astronomica. A fost un "sfat" urat tin partea ta. Pasnico!
Ti'am raspuns pe masura.
Daca poti sa privesti obiectiv subiectul fao! Daca esti in continuare subiectiva, te invit sa'ti deschizi un alt topic al tau in care sa o ridici in slavi (poate pe buna dreptate) pe doctorita Alice Florescu.
Mi se pare corect sa ne exprimam simplu si la obiect ce am patit fiecare referitor la DOCTORUL ASTA.
Eu nu neg ca pe tine te'a ajutat.
Eu nu am acuzat de malpraxis si nici macar ca mi'ar fi cerut ea direct aceasta spaga. Am specificat ca m'a sunat asistenta dansei.
Raman ferm convins ca totusi doctorita ii dictase ce sa spuna pt. ca atunci cand a auzit ca nu dispun de suma asta, s'a rasgandit in privinta modalitatii de nastere, dupa ce ne incurajase pana atunci sa facem cezariana. ;)
Sa'ti creasca bebelul sanatos si norocos! Multa bafta va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Acum ca s-au lamurit lucrurile, si sper sa se si fi calmat, eu sunt convins ca se intampla multe balacarii in lumea asta. Din punctul meu de vedere este foarte bine ca ti-ai spus opinia, ceva ma doare al naibii. De ce spaga? Eu nu reusesc sa intru in lumea asta. Ca vrei sa-i dai, Ok, dupa toate celea, daca TU consideri nici atunci nu spaga. Dar inainte? Nu reusesc sa pricep de ce alimentati acest sistem bolnav. Eu sincer daca cineva pretinde asa ceva ii spun Ok, dar deja in cap i-o coc pe partea LEGALA. Zambind il trimit in puscarie. Nu comentez ideea de act medical conditionat. Sau cu atat mai mult. Dar nu conteaza. Mai nene, asta ti-e meseria? Da. Eu ti-am ales-o? Nu. Poti sa renunti daca nu-ti convine? Da. estri platit pentru ea? Da. Nu-ti convine, cine te tine? Nimeni. Ramai? Da. Atunci ai doua optiuni
1. Astia-s banii - asta e munca - in aceste conditii si rezultate profesionale

sau

2. Renunti si faci altceva.

Spaga? Pentru mine mita,spaga, foloase necuvenite inseamna si va insemna un singur lucru:

INFRACTIUNE

adica INCHISOARE conform legii.

Pur si simplu nu pot sa ies din acest sistem de a gandi. Recunosc ca am aceeasi rezerva si fata de cei care cer si fata de cei care dau.
Regret.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Motantull, am ceva impotriva cezarianei la cerere in spitalele de stat cand nu este nevoie de operatie. Asta pentru ca uneori in spitale se duc banii pe cezariene nenecesare si cand e sfarsit de an, ups, nu mai au fonduri. Eu am fost in situatia aceasta nascand fetita la sfarsit de an, in ultimul ultimul moment am fost operata.

Si sustin ce zice Marius, puteati organiza un flagrant daca banii au fost ceruti inainte si o suma atat de mare. Si mai e ceva, eu am mers la ea la policlinica in sarcina, acolo nu se da nimic si nici nu mi s-a pretins. Ah, ca am dus flori e un nimic. Dar poate ca la nastere uneia ca mine nu i-a pretins nimic ca daduse cineva inainte peste asteptari. Cine stie, oricum nu aveam bani de aruncat la vremea aceea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

domnii de la moderare, pls, am vazut mesaje sterse si editate pentru mai putin decat mesajele de la topicul asta.

si pe tine madam ce te apuca, tii mortis sa iti ridici tensiunea ca sa nasti azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

alra - ai dreptate - dar hai sa incercam sa gasim o cale de mijloc - buna pentru fiecare. Nu tin neaparat "sa dau cu pumnul" cum se zice - cred ca mai degraba e o chestiune de comunicare. Hai sa fim calmi - sa citim si sa acceptam fiecare opinie, nu e necesar sa fim de acord cu ea, dar cred ca este important sa comunicam, sa gasim modalitati de a ne exprima opiniile si sa avem fiecare dintre noi de castigat.
Uite eu de exemplu am observat ca in viata reala se pare ca se intampla fapte grave - vezi subiectul de fata. Tot aici am citit ca altii au avut alte experiente - e posibil undeva sa se fi strecurat o greseala, sau poate ca nu, dar citind invatam si mai ales de "desteptam" - nu se stie cand tocmai noi vom fi pusi in situatii asemanatoare, si atunci poate ca vom fi mai pregatiti sa le facem fata cu succes, nu? Mai mult decat atat, citind si relationand aici poate ca invatam sa procedam mai corect in viitor, pentru mine acest forum de 10 ani incoace este o scoala continua. Aproape nu este zi sa nu mai invat cate ceva. M-a(ti) schimbat foarte mult si inca mai invat atatea si atatea. Uneori ma enervez, dar am invatat sa accept. Uite de'aia. Asa ca, desi nu imi place sa o spun prea des, in gandul meu le multumesc unora care m-au scos din sarite pentru ca m-au obligat in mod indirect sa imi restrang armele, adica am invatat ca toti sunt foarte importanti si ca fiecare este unic si trebuie respectat asa cum este. De aceea, cred ca fiecare are dreptul sa aiba dreptate, fiecare are dreptul sa-si spuna opinia, fiecare are dreptul sa creada in opinia lui si noi toti avem castigul enorm ca existam aici si putem sa ne spunem opinia, putem sa aflam alte opinii si avem sansa sa devenim mai bogati spiritual si informational.
Nu?

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

marius

varietatea de idei e una, modul de exprimare alta.

eu cu exprimarea ma certam aici :)

Mergi la inceput