Alice Florescu-Bleotu SA NU VREI SA NASTI CU EA!
Salut, numele meu este Danila Cristian si am avut oroarea de a o cunoaste pe doctora Alice Florescu-Bleotu. Trebuia sa nasca cu dansa sotia mea. Dupa 3 luni de intrebari cat ne costa spaga ca sa'si faca meseria asta in care se depune juramant,intrebari cu eternul raspuns: "vaai dar va intelegeti cu doamna doctor. Doamna doctor e un om deosebit. A ajutat o gramada de oameni! Nici nu se pune problema de bani! O sa vedeti ca o sa va intelegeti cu dumneaiei!" ETC!!! cand ne'a programat sa mergem de dimineata la spitalul Caritas la ora 8h, ne suna cu o seara inainte la ora 21h!!! Si ne transmite asistenta ca ne costa (atentie) 6.000 lei!!! (sase mii lei, sau saizeci milioane in bani vechi) Asta in conditiile in care MedLife cere 6.300 lei cu all inclus (incluziv toate vaccinurile pt. copil)!!! Am pus mana pe telefon si am sunat'o iar dansa a fost total ofuscata si dupa ce a facut pe mironosita, m'a intrebat daca mai vrea sotia sa mearga totusi a doua zi ca ea propune sa vada daca naste natural!!! Dupa ce fusese vorba de cezariana initial! Deci trageti concluzia si singuri...
Mi'a explicat ca unii doctori fac sacrificii enorme pentru unii pacienti, amanandu'si delegatii de specializare in strainatate chiar!! Chestie pe care o fi auzito probabil alt undeva deoarece dansa urma sa plece in CONCEDIU in urmatoarele 3 zile. Pentru toti doctorii care fac front comun in mentinerea unor spagi astronomice intr'o Romanie in care sunt oameni care mor de foame ca in secolul 14 inca, si care speculeaza la fel ca bisnitarii din Obor sa forteze pretul produselor de care nu te poti lipsi, le doresc eu si toti romanii ca mine un calduros MURITI!!!
De precizat faptul ca, nu am spus ca nu merita spaga doctorii. Este o ARTA de meserie incredibil de prost platita de statul roman. Unii chiar merita recunostinta pacientilor dupa posibilitatile lor.
Am crezut ca daca este femeie si echipa este formata tot din femei este intelegatoare si miloasa fata de semenele ei mai ales cand e vorba de nastre! Lacomia si nesimtirea nu au sex, varsta, nationalitate etc. Si mai ziceti de noi ca suntem misogini...
Asa sa'i ajute Dumnezeu doamnei doctor Florescu Alice!
Raspunsuri
mariana_flo spune:
Daca nu este prea tarziu, va recomand sa mergeti la Caritas la dr Sorin Ionescu sau la Dr Cristian Popescu. Sunt niste oameni extraordinari si nu cer spaga. La prima sarcina am nascut cu dr Ionescu iar luna trecuta, pe 19 iulie am nascut cu dr Cristian Popescu prin cezariana, la urgenta, copil prematur. Acesti medici s-au purtat cu mine exemplar, cu o blandete pe care n-am mai intalnit-o la nici un medic in cei 34 ani cati am.
In privinta sumei... tind sa cred ca asistenta v-a cerut 600 ron nu 6000 ron. Ptr o nastere normala tarifele in Caritas variaza intre 600 si 800 ron. Pentru cezariana intre 800-1500 ron.
Nastere usoara si lipsita de peripetii ii doresc sotiei dvs.
Motantull spune:
Buna Mariana Flo. Iti multumesc de sfat. Dar:
1. Am spus ca sotia mea a nascut. Deci sfatul vine prea tarziu dar asta nu inseamna ca nu'l apreciez. Sarutmana. :)
2. Nu ai inteles deloc gresit referitot la suma. La 6000 lei se ridica intreaga poveste dupa cum ne'a anuntat cu o seara inainte asistenta (ca doara nu era sa sune ea ;) ) doctorei Alice Florescu-Bleotu. Sase mii lei, adica saizeci de milioane in lei vechi. Asta repet, cand la particular la MedLife tariful etse de 6300 lei cu toate vaccinurile pt. copil incluse. Si mai pe larg, ca sa ma intelegeti, ne'a spus la telefon ca 4000lei ron sunt pt. doctora si mana sa dreapta, vreo 500lei anestezistul, vreo 400-500lei neonatologul, 300lei asistenta sefa care are grija de copii 500lei rezerva (camera), si sa mai avem vreo 400-500 la noi schimbat, "asaa ca nu se stie..." ca sa o citez.
Iti multumesc de urari si cele mai bune ganduri de la noi catre voi, cei ce sunteti pacienti. Gasesc normal sa facem front comun si noi pacientii. Nu e normal sa mergem ca oile la taiat si sa dansam dupa cum ne canta unii doctori.
Tu spui ca m'ar fi costat 1500 lei cezariana la Caritas.
Eu iti spun ca a nascut sotia mea la Giulesti, am dat 2500lei, lucru pe care l'am facut cu inima deschisa si total multumit de serviciile de'acolo.
Am facut aceste doua posturi pt. ca mi'ar fi placut sa gasesc ceva scris despre aceasta doctorita inainte sa fac o alegere.
Gasesc de datoria mea de cetatean, sa'mi pun in garda semenii.
Bafta si multa sanatate!
alinushca spune:
sunt si oameni care dau mai mult decat "pretul pietii" pentru un serviciu anume. pe undeva si din cauza lor unii doctori care vad ca se poate sa primeasca si mai mult incep sa ceara acolo unde miros ei ca ar fi bani disponibili.... pacat pentru ea ca doctora respectiva nu s-a gandit si ea sa ceara 2500. ca 6000 era intr-adevar aberant.
Motantull spune:
Da Alinushca, "pacat pentru ea"... mare pacat...
Imi vine sa'i plang de mila deja...
Si va mai precizez ceva! Ca sa vedeti ce diferenta de la cer la pamant!
Doctorul cu care a nascut sotia la Giulesti, fusese de garda toata noaptea. Am facut cunostinta de dimineata inainte sa plece acasa. Ne'a programat peste 3 zile. Am ajuns acasa si bebelusul a dat semne ca vrea sa iasa!!
L'am sunat pe doctor si s'a intors de'acasa si a facut operatia si a plecat si fara sa pretinda vreun ban!!!! Puteti intelege chestia asta!?!?!? ;)
Ceva ma face sa cred ca nici daca ar fi urmat sa plece in concediu dupa 3 zile, nu l'ar fi determinat sa incerce sa ma jecmaneasca.
Asta este diferenta intre oameni si oameni.
Sau mai precis, intre OAMENIdoctori si doctori.
Androix spune:
Hai ca v-ati scos de la 6000 la 2500 e ceva
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
marius spune:
Cristian - in locul tau faceam plangere penala si organizam un flagrant. Asa se procedeaza cu astfel de cazuri. Simplu si punctual.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Lillo spune:
Marius plangerea penala nu este suficienta.
Un caz: dr. cere bani ptr a acorda asistenta medicala unui copil, parintii fac plangere, se organizeaza flagrant, cazul se judeca. Acelasi dr de garda. Ajung cu copilul bolnav la spital, duminica seara, dr. consulta copilul si cere spaga!!!!
E drept ca am nascut 2 copii si nimeni nu mi-a cerut un leu si si-au facut treaba ca la carte insa exista si medici care conditioneaza acutul medical de spaga si acestora li se cuvine si ceva publicitate negativa, bonus pe langa plangerea penala .
marius spune:
Daca este organizat flagrant delict nu mai scapi.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Androix spune:
Marius, n-ai fost atent: pe domnul nu spaga l-a deranjat ci tariful prea mare.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!