Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (45)
Raspunsuri - Pagina 5
bebelu86 spune:
am citit-o mai devreme
am ras cu lacrimi
i-am trimis-o si lu mama care tine cu base si lu al meu care nu il inghite pe base ![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
shubulina spune:
Ce faceti mai harnicutelor?Va era dor de mine,a?
Nu mi-a fost mai bine la curte,tot caldura mare,da macar pe seara era mai bine,azi chiar a batut vantu.N-a plouat,da a fost racoare.Pe zi am murit de cald,noroc cu dusu din curte ca ne mai racoream.
Acu am aterizat,ma duc sa ma spal un pic.
15+ 
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
bebelu86 spune:
Ana 

chiar intrebasem de tine. nu am stiut p unde te-ai pierdut.
Simo le-am terminat 
imi trimiti maine altele . k dc imi dai acu..numai pe ele stau
si mai bine stau cu voi la palavre![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
18+
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 Ana ![]() ![]() ![]() chiar intrebasem de tine. nu am stiut p unde te-ai pierdut.Simo le-am terminat ![]() imi trimiti maine altele . k dc imi dai acu..numai pe ele stau si mai bine stau cu voi la palavre Ralu si buburuza va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+ SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
le-ai terminat pe toate ???
Simo
19 +
Shines spune:
Ana .. 

eu acu am terminat cu baitza..cu epilatu peste tot
greu frate greu..acu ma creia o pauzasc..da tot greu e..abia ma misc
m-am facut cu lama ca nu mai suport aparatul..am un mach3 numa pt mine..si e super bun
Simo
19 +
bebelu86 spune:
da simo p toate![]()
![]()
![]()
dc de acu ti-e greu, mai incolo ce faci???
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
18+
Shines spune:
..acu ma creia o pauzasc..
[/quote]
creia o pauzasc am vrut sa scriu da nu stiu ce naiba a iesit 

Simo
19 +
Shines spune:
bai..ce naiba se intampla ????
nu vrea sa imi scrie c-r-e-m-u-i-e-s-c
ioi..suna a prostie ??
Simo
19 +
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 da simo p toate dc de acu ti-e greu, mai incolo ce faci??? Ralu si buburuza va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+ SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
ee..asta e
l-am anuntat pe sot ca are prog de cosmetica o data pe saptamana..si de masaj in fiecare seara..deocamdata pare incantat de ideea epilarii si masarii..da stai sa-l vezi mai incolo
Simo
19 +