Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (45)
Raspunsuri - Pagina 4
Shines spune:
cand vreti sa va relaxati va trimit mailuri haioase si super-haioase
am sute de e-mailuri celebre ..cu ele ne distram la birou dimineata la cafea ![]()
Simo
19 +
bebelu86 spune:
Simo mie poti sa-mi trimiti. k mai am de ce sa rad. ![]()
bebelu86@yahoo.com 

super tari raspunsurile 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 Simo mie poti sa-mi trimiti. k mai am de ce sa rad. bebelu86@yahoo.com ![]() ![]() super tari raspunsurile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ralu si buburuza va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+ SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
oki..trimit acusi cateva
Simo
19 +
bebelu86 spune:
Simo bancurile sunt super tari
stu si rad singura in camera.. 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
18+
bebelu86 spune:
mi-ai dat de lucru in sear asta 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
18+
Shines spune:
iti trece timpul mai repede si te mai si distrezi
sunt si bancuri, glume..dar si cateva pps-uri interesante

Simo
19 +
bebelu86 spune:
da am vazut
saru'mana
k tot nu am somn..si dc nu enici al meu aksa..chiar k nu imi arde sa dorm 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
18+
Shines spune:
si mie imi e greu cand pleaca al meu la tara...in anii trecuti nu ne potriveam cu concediul deloc..si ii mai ziceam sa mai plece la tara o sapt sa isi mai ajute parintii
acu sa aibe si o luna libera ca nu il mai las nicaieri..mor fara el si doua zile, imi e urat si nu pot dormii deloc
si lui ii e rau la tara fara mine, nu mananca, nu doarme...il trimit aia fortat acasa![]()
Simo
19 +
bebelu86 spune:
e tare rau fara el..
aseara ma sunase k s-a plictisit si abia asteapta sa vina aksa
el care era mort sa mearga la tara
dar cum acu nu mai e nimeni pe acolo..ca bunicii din partea mamei au murit. si au ramas ceilalti care stau gard in gard.
dar nu prea au avut o rel ff buna pana de curand.
cand s-a insurat, l-a facut preot si acu se lauda in tot satu k nepotu e si el cine e
. nu au contribuit deloc la educatia lui, decat cei care au murit au avut grija de el de la 3 ani. si astialalti strang laudele...dar..asta e viata..
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
18+