Prietene la bine si la greu 41
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
Dozz spune:
Lumi, te incurajez, va trece repede luna si daddy va fi inapoi cu voi! Mult curaj si impune-ti sa ne scrii des, ai vazut ce bine face.
Smaranditza, asa cum zici tu de dilema canii cu cioc, asa zic si eu. Nici eu nu reusesc sa o invat sa bea din ea, prin urmare apa lipseste din meniul fetitei, ca si orice alta bautura (ceai, suc). Nu vrea decat lapte, de la sursa direct.
Andre, pufuleti pt tine! Capul sus, stii ca esti o mama minunata, o femeie deosebita. Te admir mult. Iar despre buni, ce sa spun, e tare greu, dar nu prea ai incotro deocamdata. Sper sa iti iasa figura in toamna, cu proiectul timp doar pt voi.
Smaranditza, ciushopek zici? Nu stii cum mi-ai ridicat moralul cu vestea ca exista asa aparat... De cand visez la el, si chiar se coc fara sa raspandeasca mirosul ala?
Dankutza, of, of si la voi. Sper sa isi revina Pinky cat mai repede. Despre statul in fundulet, eu refuz sa cred ca e o varsta la care musai tb sa stea, altfel e o problema. Daaaar, cu toate astea, medicii pe care i-am consultat eu, toti au zis ca n-ar fi o idee rea kinetoterapia in situatiile astea. Si fetita mea e la fel, nu reuseste sa stea in fund deocamdata (e mai mica decat Pinky cu 1 saptamana, parca).
Trimit ca nu cred ca mai am energie sa continui. AM vazut ca si Tina s-a simtit rau, eu o admir cum a facut fata o zi intreaga singura cu baietelul.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
Dozz imi pare rau de asa vesti ce ne dai. Tin pumnii sa nu fie nici o apendicita acolo .
La Iulian am inceput pe la cca 7 luni, 7 luni si ceva cu a3a masa. La inceput doar cate 1-2 cupe de cereale de orez bio, fara LP inclus, care se fac cu apa. Ii dadeam o zi da, una ba, depinde ce si cum. Pe la 8 luni incepea deja galagia spre seara daca nu primea a3a masa. Acum e exclus sa sarim peste ea. Desi si alaptatul e inca in mare forma.
Intre timp am evoluat de la cele 2 cupe de cereale, la branza de vaci, iaurt, cereale, combinate cand cum cu legume sau intre ele si mai rar cu fructe.
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult! |
of, tare as baga... pe noi ne bate tare gandul sa mergem la anul in State ca ne cheama acolo niste oameni dragi. Si am vrut sa mergem in 2009 dar in februarie ne-am apucat sa ne inmultim
![](olala.gif)
![](plang.gif)
Vedem.. vorbim...
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
Andrecluj spune:
Ionelo Am misscalculat si era sa scriu ca s-au vazut focurile de la Iasi pana aici. Inseamna ca ce am vazut eu era de la Reghin, da? Gata, azi am zis la prostii de ma doare capul. Maine cand merg din nou la plaja daca am parte de acceasi priveliste va voi spune aceleasi prostii, dar macar cu mintea dormita. Va pup, noapte buna. Dozz Multumesc. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
broscuta_80 spune:
Monis pt PM. Esti ZEN ca de obicei.Cu sotu'? Pai de cand s-a nascut copila asta ne-am certat ca nebunii... cum nu ne-am certat niciodata de cand ne cunoastem... Momentan sunt cu nervii, deci probabil din vina mea
Dankutza cand am incercat eu nu s-a incarcat, deci probabil ca netul meu da rateuri.
ionela heads up ( ca la poker ). Regasirea este cea mai dulce .Daca sunteti ...forever ca sa zic asa, atunci : CAinele gaseste intotdeauna drumul spre casa.
NB
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
smaranditza spune:
Wow, Ione, ce AMR-u ai! sa aveti un timp fain in vacanta!
Iti dam "scutire" de a forumeala doar daca lasi o alta ieseanca sa scrie in locul tau.
Ramonika, Lalu, care vrei tu, ca oricum n-au mai scris de multa vreme.
Dozz, sper sa nu fie ceva grav cu sanatatea ta, ca numa asta iti mai lipsea la atata oboseala adunata.
La baut de apa...cred ca suntem campionii fulgusorilor...sau poate Dragos al gabitzei ne mai intrece. Eu ii dai apa cu biberonul
, dar tocmai i-am luat cana cu pai, si de maine o punem in fucntiune, sa vedem ce succes are. Uneori mi se cam aduna shatra de pitici cand il vad cum bea la apa de zici ca a venit din Sahara...
Sa vedem din Septembrie cum va fi, pe cand mai trec caldurile.
Chiushkopek ii spune la aparatul ala, insa trebuie sa cauti cu chirilice pe google ca sa gasesti ceva. Daca te pot ajuta cu ceva, da-mi PM.
De mirosit tot miroase, insa pui capacul deasupra, si il iei doar cand scoti vanata/ardeii. Insa e fain ca il poti tine in balcon, si nu trebuie sa speli totul in casa ca sa iasa mirosul de vinete coapte.
Lumi, tare simpatici barbatii astia ai nostri.
Dankutza, vazut poze cu Pinky...ABSOLUT ADORABILA!!!! Cred ca ti-am mai zis ca ma topesc dupa ochisorii ei! O mandrete si o finete de papusa!
Monis, daca ii bag oare la masa de pranz, niste orez fiert si pasat printre legume, nu compenseaza lipsa cerealelor astora? Eu orez nu i-am dat inca pana acum, si tocmai citeam ca i-ai dat lui Santi sa-i repari burtica.
Ma gandeam initial sa schimb firma, sa incerc cu Topfer sau altele...dar imi e cam teama ca iar incep circurile nocturne ; oricum, de cateva nopti, de cand am ajuns acasa imi doarme cam rau, cu nshpe treziri si maraieli, si uneori tipete scurte
(cred ca de la dintzoci, ca 3 stau gata de atac in partea de sus
).
Ralu_seby, mersi de "complighionturi" , dar poza in format intreg nu stiu cand o sa trimit, pentru ca deocamdata sunt tot la dimensiuni de Fulga.
Am reusit sa ajung la 61 de kg in concediu, si in ultimele zile...mi-am dat cu firma-n cap...am dat iama in inghetata...de zici ca n-am mancat de cand sunt. Mananc in cantitati industriale, nu asa...
Licuriciul am vazut eu ca numa' se lamenteaza pe-acilea, dar de fapt e o gazeluta... .
Of, of....e grele rau... Si mai ales cand sotul imi spune sa nu ma mai agit, ca lui ii place cum arat asa mai rotunda....
(acum...nu stiu daca nu cumva zice asta numai ca sa aiba el companie la halit de inghetata)
Tina, ce fain papa Geo, si ce bine ca doarme asa mult! Si Timi al meu dormea neintors la munte, in cateva reprize bune ziua, iar noaptea - fara trezire decat pentru tzitzi, pe la 5 dimineata.
Ma bag si eu la somn, ca tocmai am gatat de halit niste porumb fiert.
Noapte buna!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionelamaria/ionelamaria.jpg)
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui smaranditza Wow, Ione, ce AMR-u ai! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eu m-as ruga de Dymomo sa scrie in locul meu... ca de ea chiar nu mai stiu nimic. Acu' si cuscrelu' ar fi bine sa mai bage un dejtel in tastatura sa zica de bine de ea si domnita Ruxi... ca eu cred ca de asta nu mai doarme bine Mihnea... nu mai stie nimic de iubitica lui.
Cuscrelu' Ramonikaaaaaaaaaaaaaaa!
Mami fericita de
![](copilas.gif)
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
Vai Andre ce-mi faci tu mie, cu plajele din Italia. Eu am avut, pot sa spun, cea mai frumoasa vacanta in Sicilia, in Taormina. Am fost in luna mai si nu am cuvinte sa descriu. Daca vrea cineva sa mearga este o alegere foarte buna, iar hotelul, chiar daca este de 4 stele este super. Noi am mers cu avionul pana in Catania apoi cu autocarul, un drum cu peisaje superbe, un drum ce serpuia pe langa munte si mare, cu Etna tot timpul dupa noi. Hotelul nu are plaja, este construit in stanca, dar are multe piscine, bazine cu apa de mare si are niste terase pe piloni super. Iar orasul, o alta poveste frumoasa, un oras incarcat de istorie in care fiecare civilizatie si-a lasat amprenta. Oricand m-as intoarce acolo.
Dozz imi pare tare rau ca nu esti ok, dar sper sa nu fie nimic grav.
Dancutza, printesa ta este o frumusete, sper ca sunteti mai bine acum.
Ionela, la mine este nor si nu se vad artificiile, dar te astept aici cu un cuvant, doua...
Gabitza vacanta placuta, eu cred ca o sa va descurcati cu ei,pana la urma unde mergeti?
Lavi, cum sunteti?
Lili_a, Lyly ?????????
La noi nu mai este asa cald, iar seara este chiar racoare, insa imi este groaza sa ma gandesc ca vom reveni in Buc.
Despre mese noapte? Vlad are nopti cand se trezeste si de 4 ori, dar niciodata mai putin de 2 ori, ma bucur ca mai am san si nu trebuie sa stau sa prepar LP, cand incepe sa maraie il mufez si dorm, el mananca cat ii trebuie apoi se intoarce cu spatele la mine si doarme. Insa cand revenim acasa vreau sa trecem iar la dormitul fiecare in patul lui si nu stiu cum va fi, daca va fi.
Ma bag si eu la
NB
mami de Vlad (29.10.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Dozz,nici eu nu stiu ce sa spun,cred ca va chinuiti ingrozitor...si crizele alea cum sa nu apara dupa atata oboseala si stres??? Nu ai pe nimeni care sa te ajute cateva zile-o saptamana,sa-ti mai revii?
Andre,te inteleg perfect,nici eu nu l-as da pe Richard nici pe 1000 de barbati(oricum ar arata ei),dar de clatit ochii....
Si tot , cu un an inainte sa raman insarcinata, am petrecut o luna in Tailanda,Phuket(Raway)-in sudul insulei,intr-un loc linistit,fara prea multi turisti. Am hotarat sa facem si o excursie in Bangkok,pt cateva zile,sa ne distram/vizitam etc.
Citisem pe net cat de aiurea sunt taxiurile acolo,dar alta posibilitate de a ne deplasa nu prea aveam...Asa ca,dupa ce ne-am `documentat` putin pe net,cules ceva informatii de la receptie(toate inutile in momentul in care ne-am urcat in taxi),am iesit din hotel cu gandul la o noapte de vis,intr-un club super....
Well,taximetristul a inceput sa-l imite pe Michael cand i-am spus ca vrem sa dansam. Richard tot insista in engleza(vorbind din ce in ce mai rar si mai tare
): stii unde sa ne duci,intelegi ce-ti spun? Si ala `yes,yes`,cantand si dansand Mary Jane...si intorcea catre noi o fata slabanoaga,cu un zambet larg ce ne oferea vedere perfecta la cei 3-4 dinti pe care ii avea...si ce mai mirosea a alcool
...incepusem sa ma rog sa nu faca accident,la cluburi si cocktail-uri nici nu mai indrazneam sa ma gandesc
Si cum stateam noi cu frica in san,observam ca strazile sunt tot mai luminate,animate bla bla bla...vedem cluburi,lume,viata...asta tot conducea...si ne opreste apoi in fata unei stardute(plina de baruri si cluburi),si ne zice: dans,dans!
Noi,bucurosi ca am scapat de `soferul iadului` si am ajuns,totusi,unde vroiam,iesim din masina,dam si bacsis....si mergem...erau cateva baruri cu terase,lume afara,muzica,voie buna.
Abia dupa ce ne-am asezat la o masa si am comandat de baut,am observat ca in jurul nostru erau NUMAI barbati! Doamne,cat l-am mai blestemat pe soferul ala de si-a batut joc de noi! Imaginati-va 4 terase de-o parte si de alta a stradutei,si eu SINGURA femeie!
Richard vroia sa plecam imediat,dar eu eram socata,fascinata,curioasa...sa vad cum un barbat sta in bratele altuia,se saruta,se ating,se imbratiseaza...ce mai,exact ca si un cuplu normal. Am plecat de acolo,gasit 2 cluburi...ambele de homosexuali,toata zona aia era numai de homosexuali!
Ce credeti ca am facut? Am baut si noi ceva,ne-am cascat gurile la tot ce vedeam in jur,si apoi ne-am intors la hotel,gandindu-ne ce fain am fi putut sa ne distram daca nimeream alt taxi
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi