Prietene la bine si la greu 41

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ohhooo,Smara,deci la voi treaba a fost si mai serioasa cu d-l `dragut`!!! Intamplarea sotului tau e si mai haioasa...si ce ma auza pe mine este ca,atunci cand un alt barbat le face avansuri sau ceva de genul,dragii de ei se panicheaza

Ralu,trebuie sa acceptam,cateodata,ca si ei sunt doriti de ....altii

Dankutza,Pinky e o finuta si o delicata,absolut adorabila!

Broscutza,mie mi-ar placea sa aud ca ai vizitat-o pe Andre fara sa te fi certat cu sotul
Pai nu se putea fara sa-l tachinez,cum sa scap astfel de ocazie?

Lauriciu,pun pozica acum,dar tot pe nov.dec,ca mi-am prins urechile ... pana ma dezmeticesc cum intru si fac album,mai arunc cate o poza pe-acolea
Arata bine nenea...si are o fetita frumusica foc....nevasta era machiata rau de tot(cred ca si-a pus toate fardurile care le avea pe-acasa).

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Iar apar complet nerecuperata, imi e mega-rusine, dar ce sa fac...
Daca reusesc, dupa ce postez mai citesc ceva din urma, daca nu, ramane pe maine cand sper sa fie o zi mai buna.

Sa va raspund la intrebarea cu rulatul hainelor, ca imi amintesc ca m-ati intrebat. La mine nu s-au sifonat aproape deloc hainele puse la inceput in bagaj, pe care am avut rabdare sa le rulez cu grija, pe pat. Apoi, am inceput sa ma grabesc, rulam in aer si destul de aproximativ, asa ca am ajuns cu ele acasa destul de botite...

Acum sa va zic despre noi. Au fost grele zilele astea, nu stiu de ce dar fetita a ajuns sa se trezeasca la 45min-1h pe noapte, sunt pe nicaieri cu somnul si energia. V-am zis ca deja de 1 luna si-a reintrodus masa de la 12 noaptea. Acum si-a mai reintrodus vreo 2-3 mese... Acum 2 nopti nu mai stiam ce sa fac cu ea, asa ca i-am dat lapte muls in timpul zilei si a ras 50ml, am tras concluzia ca de la un moment dat plansul devenise plans de foame. Noaptea urmatoare, am stat cu biberonul pregatit, dar nu a mai functionat, l-a respins. Asa ca ma intreb daca nu ar fi momentul sa ii dau si a treia masa, deocamdata are doar fructe (la 11-12) si legume (la 15-16). Ma gandeam la niste cereale cam pe la 18, in variantele propuse de Diana lui Andre, adica branza cu iaurt/cereale. Credeti ca ar fi o solutie?

Alta intrebare: maine am programat control oftalmologic, o sa imi puna atropina in ochi. Poate face rau la laptic atropina?

Coque, ai pus tu mai demult un link cu un tarc colorat, cu verde si rosu, parca din plastic facut. Mai ai link-ul? Ca sunt in cautari de tarc acum si nu mai tin minte cum era ala exact.

Dana, cum iti place tarcul cel mare, de lemn? E ok, ai descoperit minusuri la el? Nu e pericol sa se loveasca cu capul de stinghii? Multumesc!

Iar pt motivarea absentei : pe langa naucitorul program de noapte, azi dimineata am avut o criza de fiere/rinichi/apendicita de toata frumusetea, a fost oribil. Am stat la spital, la urgenta toata dimineata. Analizele au iesit destul de prost, asa ca medicii nu s-au lamurit asupra cauzei crizei si tb sa ma monitorizez si palpez singura pana maine dimineata, sa fiu atenta sa nu cumva sa fie totusi apendicita. Acum mi-e mai bine si ma rog sa fiu tot mai bine, numai de apendicita nu am nevoie acum...

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Pinky e o finuta si o frumusica foc!! vad ca i-ati luat si costum de baie pt prima ei vacanta la mare, hai ca v-ati distrat acolo

I-a luat tati costum de baie. Eu nu vroiam sa dau banii pe ceva care mi se parea cam inutil, dar tati, a insistat. De fapt, s-a intalnit cu niste prieteni la o bila in mall si a profitat de asta. S-a dus la Mothercare si i-a cumparat de acolo costumul. Noroc ca intrasera deja la reduceri. El e catolic si nu intelege de ce ortodocsii fac poze la copii dezbracati. De aceea nu a vrut sa fie fi-sa in funduletul gol. Nici eu nu l-am mai contracarat dupa ce am citit despre obsedatii astia care cauta poze cu copii. CA veni vorba, am gasit in favorite pe Crissa si pe Petro. Pe Petro l-am blocat pt ca nu stiu cine este. Am lasat-o pe Crissa. Nu vreau sa ajung in lista vreunui dement.

Dana, mami fericita de Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui broscuta_80
Dankutza sunt sigura ca Pinky e superba. Nu pot sa vad pozele ca nu am parola. Dupa ce ma mai acomodez pe aici o sa cer si eu parola

Nu iti trebuie parola. Pozele nu sunt pe contul comun, sunt pe contul meu.

Dana, mami fericita de Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Ma rugase Mihamora sa ii trimit paginile despre sold din cartea lui Jianu. Am pus scanurile facute de mitzi pe contul comun, in sectiunea "Documents".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Dozz Nu stiu sa-ti dau sfat cu introdusul unei mese noi, pot doar sa-ti spun ca am respectat cu sfintenie ce a zis Diana si merge bine. Ii dau cereale cu LP ca macar ala sa fie, ii bag cate o banana, un mar copt, ceva si rade tot, apoi o infometez seara pana nu mai poate, ajunge si la 5 ore, cand rade 230 de lapte si doarme dusa. Pentru ca inca am mici temeri ca o umflu aiurea doar pentru ca familia mea s-a panicat ca a luat doar 200 de grame, voi incerca o seara, 2 cereale si apoi una de lapte, ca mie nu mi-e frica de cat a luat, important e ca a luat.Imi pare rau pentru sanatatea ta, fa-te bine repede si hai cu noi. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

La ora asta, dupa recuperari intense, pot doar sa va mai spun

Noapte buna si linistita fulgusorilor si mamicilor de fulgusori.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Andre tare mi-as face un plan pe la anul, si un Capri cu voi chiar ar fi ceva de vis. Dar pt moment cu pruncul atarnat de tzitzi, mi-e destul de greu sa estimez ce am putea face vara viitoare. Insa ca idee, care e sezonul bun in Capri? Ca eu la copt nu vreau sa mai merg niciunde, mi-au ajuns cele 10 zile de anul asta la mare...

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Amr: aproape 3 ore Tati cred ca ajunge acum in Bc( de ce nu mi-o fi placand mie orasul asta???

Artificii.... hm... sunt tare curioasa cum or sa iasa. ( sa nu spuneti ca si voi, ca nu dau din casa) Important e ca buni e acasa.... si Mihnea troneaza in mijlocul patului conjugal.
Despre pregatit... da si nu prea... Ba m-am trezit dimineata cu o reactie alergica pe piele de nu prea suport nici textilele pe mine ( asta nu ar fi rau, in sine.... dar oare ce as putea suporta altceva decat textile?)
Nu m-am tuns cum imi promisesem, nu mi-am facut spancenele ( ca tot nu sunt inca un dezastru) ...
I-am luat lu tati cadou de 30 de ani.... un navigator( ca cel vechi e vechi... evident) si ma astept la o reactie amabila gen"multumesc" si atat... facand o medie intre:"uaaaau! super" ( ceea ce as vrea eu sa aud) si :"buei! da' tu nu stii ca-i criza... mai mergea cel vechi o vreme!" ( ceea ce va fi de fapt in gandul lui...
Acu... ma tenteaza sa recunosc faptul ca e cadou strategic.... ca doar vreau la plimbareala.

La plimbare vom merge olecuta la mare ( aci la noi) si apoi la munte. Nu ma intrebati unde.... nu stiu.... Sper sa fie ok plimbarea. Probabil ca voi da mai rar pe forumache... ca tre sa profitam la Maxim de tati. Cel mai probabil plecam sambata spre mare ( sau duminica dim)

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Andre tare mi-as face un plan pe la anul, si un Capri cu voi chiar ar fi ceva de vis. Dar pt moment cu pruncul atarnat de tzitzi, mi-e destul de greu sa estimez ce am putea face vara viitoare. Insa ca idee, care e sezonul bun in Capri? Ca eu la copt nu vreau sa mai merg niciunde, mi-au ajuns cele 10 zile de anul asta la mare...Nu-ti face griji, la fiecare colt de strada, pe fiecare banca e cate o mama cu copil atarnat de tzitzi, azi chiar m-a chemat una sa ma uit ca nu stiam cum e alaptarea. Sezonul bun e un mai, apoi septembrie, de evitat obligatoriu iulie si august, cand e nebunie de la candura si de la turisti. Pai daca iti zic ca in mod normal pana la mare merg 1 minut fix, azi am facut 40, ajunge? Inclusiv la preturile biletelor de avion asta e sezonul, iar de locuit nu trebuie locuit in Capri, ca nu il poti plati, ci undeva in Napoli (si acolo iti trebe cateva perechi de ochelari, pe testate). Bagam?Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput