Prietene la bine si la greu 41

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

salutari

Lavi...asteptam sa se vada artificiile si la noi la Craiova
Mai stam aici pana duminica sau luni (asta daca nu ne topim pana atunci) si apoi marti ar trebui sa plecam la mare, am schimbat rezervarea si inca nu am raspuns asa ca nu e sigura plecarea ... speram sa fie ok, sa ne descurcam doar noi doi cu mucosii.

Dankutza, sanatate multa lui Pinky, las' ca trece si incepe sa pape si sa creasca mare-mare

Ionela , la multi ani pt sot si revedere frumoasa
Tina, Monis, Many...fetele care au fugit de canicula...un strop de racoare si la noi, please

Dragos cred ca trece printr-un puseu de crestere, pentru ca, pe langa faptul ca si-a marit cantitatea de lapte pe care o bea la culcare si-a reintrodus si masa de la 4 noaptea; am incercat cu apa dar nu merge, nu adoarme si daca o face e pt maxim 30 min, daca ii dau lapte, doarme pana la 7 dimi ( cam 60 ml dar e posibil sa crestem cantitatea pt ca goleste bibe si nu adoarme imediat).
Ai vostri bebei hraniti cu LP si-au mai reintrodus masa de noapte eliminta de aprox 1 luna (Eva deocamdata nu da semne, dar nu se stie)?
In rest suntem tot fara dinti (mai e cineva?), decat Dragos busileaza si merge tinut de maini, incearca sa se ridice in picioare dar nu reuseste, se ridica si se aseaza singur in fundulet si vorbeste dar fara mama si tata, decat baba, papa, dada...
Eva e in continuare lenesa forumului, in afara de vorbaraie, tipete , chiuituri, tot ce tine de motricitate mai are de asteptat...decat in fundulet sta dar pusa, nu se ridica singura

Ma duc la niste cumparaturi...poate mai pe seara sa apuc sa intru sa citesc

pupici tuturor

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ionelaabia astept sa iesim la bere,dar mai intai astept sa treaca artificiile!

Monis,superbe pozcile! Doamne,ce scump e in nisip...
Deci a degustat si Santi pietroaie???
BTW,arati super! Cred ca Lauriciu tie ar trebui sa-ti spuna ca nu se cunoaste ca ai nascut

Andre,bine e sa-ti mai `clatesti` ochii savurand un frape rece ca gheata!!!

Eii,sa va spun ce aventura am avut noi in ultima zi in Grecia
Am plecat la o plimbare luuunga,lunga pe plaja,sa vedem cum este si in afara statiunii.
Si cum mergeam noi asa,printre peisaje de vis,plaja aproape pustie,ici-colo cate un grup sau un cuplu,complet dezbracati....Noi,bucurosi de marea descoperire,mergem in continuare(nu am fost niciodata pe o plaja de nudisti)...La un moment dat,vedem un cuplu in apa:
Ea pe saltea,el pe langa,impingand-o...mai,ce harjoneala,i-am si spus lui Richard `noi de ce nu putem fi asa?`....Din pacate,cad am ajuns mai aproape,am observat ca ea era un EL...
Incet-incet,am realizat ca erau numai cupluri....BARBATI! Mda,era o plaja de homosexuali...si numai eu stiu ce am vazut pe sub ochelari
Richard a avut si doi admiratori:unul deja `se plimba` in urma noastra,altul i-a spus `hello` din apa,cu un zambet de la o ureche la cealalta,si eu ma amuzam teribil- bineinteles ca `imi scapam` cate ceva jos,si il intrebam daca poate sa mi-l dea si tot felul de glume de genul.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Lumi, cat pe ce sa ti-l fure pe Richard, hah?

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Lumi Crap de ras in timp ce o hranesc pe asta mica si se uita cu niste ochi mirati la mine, eu ii povestesc ca tati de Annabelle a fost agatat pe plaja in Grecia si ea rade. Foarte tare! Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Eii,sa va spun ce aventura am avut noi in ultima zi in Grecia
Am plecat la o plimbare luuunga,lunga pe plaja,sa vedem cum este si in afara statiunii.
Si cum mergeam noi asa,printre peisaje de vis,plaja aproape pustie,ici-colo cate un grup sau un cuplu,complet dezbracati....Noi,bucurosi de marea descoperire,mergem in continuare(nu am fost niciodata pe o plaja de nudisti)...La un moment dat,vedem un cuplu in apa:
Ea pe saltea,el pe langa,impingand-o...mai,ce harjoneala,i-am si spus lui Richard `noi de ce nu putem fi asa?`....Din pacate,cad am ajuns mai aproape,am observat ca ea era un EL...
Incet-incet,am realizat ca erau numai cupluri....BARBATI! Mda,era o plaja de homosexuali...si numai eu stiu ce am vazut pe sub ochelari
Richard a avut si doi admiratori:unul deja `se plimba` in urma noastra,altul i-a spus `hello` din apa,cu un zambet de la o ureche la cealalta,si eu ma amuzam teribil- bineinteles ca `imi scapam` cate ceva jos,si il intrebam daca poate sa mi-l dea si tot felul de glume de genul.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Gabitza, noi suntem pe LP ca si voi. Si noi am patit la fel. Acum vreo luna Ema papa bibe la culcare (ora 21 sau 22, chiar 23) si se mai trezea la 5-6 dimineata pt papa. De vreo 2 saptamani se trezea si la 2-3 noaptea. Am incercat cu apa...nici gand...plangea pana primea lapte. Acum nu stiu daca se trezea de sete sau foame...Dar vad ca de vreo 2 nopti si-a scos masa asta de la 2-3 noaptea. Sper sa uite de ea.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Lumi, mor de ras. Si pe barbatu-meu l-a agatat o data un homo. Initial parea doar un tip deschis, dragut, iar barbatu-meu sociabil nevoie mare, s-a "impretenit" rapid, pentru ca au calatorit vreo jumate de ora impreuna. Au facut schimb de nr de telefon, si peste cateva zile...stupize...stupize...mesaje de iubire de la "pretenu" Ca nu-l poate uita, ca i-a ramas zambetul lui in minte, ca se gandeste la el in fiecare clipa, etc, etc. A inceput sa-l si sune, sa-l roage sa-i trimita o poza cu el si din alea...
Initial nu ne venea sa credem, ne mai amuzam de sms-urile lui si ne tot imaginam cat de "dus cu pluta" poate fi saracu om, dar cand a inceput sa-l si sune, s-a enervat al meu si i-a zis vreo doua de s-a potolit.

Andre, esti mortala cu "berbantii" de la malu marii.
Eu nu-l dau pe-al meu pentru nimic. Chiar mai inainte am ras cu lacrimi de el. Ajunge acasa, ia copilul in living sa se joace si asta incepe sa se maraie (ca asa mi-a scartait azi toata ziua la cap...). Sotul stie ca melodia lui preferata, la care se opreste instant din plans/maraieli/frichineli e: "Azi Grivei e manios". Da' cum nu stia decat primu vers, numa il aud cantand cu foc: "Azi Grivei e manios/ Maine va fi bucuros! tra-la-la-la..."

Monis, super, super pozele de la mare. Fotomodel sa-l faci pe Santi.

Am vazut ca vorbeati despre somn si temperaturile din timpul noptii. Noi lasam AC toata noaptea sa mearga pe 24-25 grade, pt ca e in living. Lasam usa deschisa, si vine racoare super la noi in camera.
Abia astept sa vina niste zile mai ploioase, sa oprim AC si sa dorm cu usa la balcon deschisa, sa simt racoare naturala si sa aud cum ploua....

A, si o intrebare-intrebatoare si-apoi ma duc sa ma echipez de iesit cu pruncu-n plimbari: stiti voi ca Timi e "frate" cu Bubu la partzuri si burtica plina de gaze, asa ca i-am scos cerealele (Milupa) si acum e mult mai bine. Clar ca de la ele era asa, desi daca nu-mi spunea Raluci , asta era ultimul aliment pe care l-as fi banuit ca vinovat.
Acum, daca cereale nu-i dau, biscuiti (cu iaurt, cum mi-a zis pedi) NU (ca sunt cu zahar), ce as putea sa-i dau ca sa isi ia si el ceva carbohidrati? Eu sunt cam paralela si echidistanta la chestiile astea cu proteine, carbohidrati, si alea-alea de prin mancaruri... asa ca, pliiiiiz, sariti cu niste info si la inculta de mine , ca stiu ca sunteti enciclopedii pe picioare.

Multumesc mult. Revin mai pe seara...sper...

Edit: Shtephy, acum mi-am amintit ca ma intrebai cam cat este timpul de coacere la aparatul ala. Pai, initial trebuie lasat cam 10 minute sa se infierbante, iar apoi...cam 5 minute o vanata din aia groasa. Daca e groasa de abia o bagi inauntru, atunci maxim 7 minute. Cam asa... Iar ardeii, se baga cate 3 deodata, se depinde din nou cat de grosi sunt. Astia bulgaresti sunt mult mai grosi ca si cei romanesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

... si la cererea publicului Pinky la mare

http://picasaweb.google.ro/102033086594026986450/PinkyPePlajaInBulgaria?authkey=Gv1sRgCOX33cGx5-emWQ#

Dana, mami fericita de Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Pupici!

Matei doarme putin asa ca am bagat repede o recuperare si acum incerc sa incropesc ceva...pffff..s-a trezit LUPUL

A inceput smiorcaiala, azi-noapte s-a trezit din ora in ora..cred ca ne paste si al dintisor..

Au iesit rezultatele hemoleucogramei, stam bine, nu avem carente, Fe e ok.

Dankutza, cum mai e Pinky? Mai bine? u te-ai mai linistit?

Smara, nici io nu-l dau pe-al meu, da' macar ne mai clatim si noi nitel ochii. E f tare tati de Timi.

Fetelor..am uitat sa scriu ca Smara e tare frumusica..astepam o full picture

Ionela, te-ai pregatit, te-ai aranjat?

Lavi, hai draguta mea, alunga norisorii si fii la fel de zambitoare si vesela cum te stim

Andreuta, hmm...vreau si eu un balcon cu vedere la mare si....mai stim noi la ce

Lumi, e tare funny sa fie R cel care atrage privirile...sotul a patit-o in Vama cu un ospatar. Era tare dragut, f atent cu masa noastra, ii scoteam ochii sotului ca sunt irezistibila...si cand colo...el primea cele mai mari portii

Monis, frumoase pozele, misto ca Santi e de gasca si puteti fugi cu el peste tot

Noi saptamana aviatoare plecam spre Cluj, Baisoara, Salina Turda, au venit cumnatii in tara si dam o fuga pe la ei. Plecam gasca mare, noi 3, plus mama si matusa mea.

Fugim afara, revin diseara
La Multe Lunitze sarbatoriti!!!

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Gabitza Pnky nu are dinti, par are foarte putin, nu sta in fundulet, parca incepe sa se ridice mai usor in fundulet, tinandu-se de mine, mananca putin.

Ralu suntem inca pe ceai de menta si zeama de orez. Am reintrodus lapticul si azi, a primit niste banana. De vreo 2 zile, a inceput sa se intereseze de jucarii si sa rada din nou. Dar mai are scaune diareice. Vreo 2 pe zi.

Dana, mami fericita de Cezara

Mergi la inceput