Prietene la bine si la greu 41

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui broscuta_80Andrecluj am ramas cu gura cascata si cu ochii privind in gol in timp ce mi te imaginam in urma postarii tale... foarte delicios... sa lucrezi de pe balcon...Cu barbatii astept pana ma cert si eu cu sotu' ca sa am un start bun cand oi pleca in fuga de aici.....
E superb, scriu stiri si ma uit la mare, din care iese muntele. Sa te certi repede, ca numai in august sunt asa frumosi, ca apoi pleaca si raman localnicii urati. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Lavi , e foarte frumos ca si-a cerut scuze. A facut el pasul cel mai greu ( chit ca de foame o fi facut asta, dar eu nu cred)

Andre, adica ce?! artificiile de la Iasi nu sunt bune? Numai cele de la Reghin se vad/aud??? Neee!!!

Broscuta, merge sa te duci cu sotul in italica si sa admiri pe sub ochelarii negri de soare barbatii super, iar cand zambesti, explici ca zambesti de fericita ca e sotul cu tine... si gata
( numa d'astea am in cap azi.... hm.... tocmai acu' cand imi vine sotul)

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamariaAndre, adica ce?! artificiile de la Iasi nu sunt bune? Numai cele de la Reghin se vad/aud??? Neee!!! Broscuta, merge sa te duci cu sotul in italica si sa admiri pe sub ochelarii negri de soare barbatii super, iar cand zambesti, explici ca zambesti de fericita ca e sotul cu tine... si gata( numa d'astea am in cap azi.... hm.... tocmai acu' cand imi vine sotul)
La Iasi artificiile vor fi mai linistite, asa, mai casnice, cum sa spun oare? Ca voi nu erati certati. E posibil ca la voi sa bata artificiile pe raza mai scurta, capisci? Buna chestia cu ochelarii, aplica si subsemnata si nu-ti fa griji de ce ai in cap, avem si noi voie uneori. Pe cuvant de n-am vrut sa va pozez vreo doi azi, da' ma prindeau si dadeam ca "mama denaturata". Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare.

Tocmai a plecat buni de la noi...iar am ramas singura cu zburlita imi e frica de ea

Dankutza, cum se mai simte Pinky?

Monis tare frumoase sunt pozele de la mare. Santi e bestial iar tu arati suuuper...

Ionela imi place AMR-ul tau.

Andre pai asa lucrezi tu ?? Cu un ochi pe plaja la tipii aia misto?? Macar fa o poza sa stim cu toatele despre ce vorbesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
Pe cuvant de n-am vrut sa va pozez vreo doi azi, da' ma prindeau si dadeam ca "mama denaturata".

pai du-te in casa dupa jaluzele, lateste spatiu dintre 2 jaluzici, bagi obectivu'la aparatu meseriasu, si trimiti bre poze acilea de lesinam de cum arata macho aia de tot ii lauzi

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Am venit de la plaja, echipajul doarme, astept sa se trezeasca si sa plecam iar. Pana atunci beau un frape fara cofeina,cu inghetata de vanilie si lapte, de la voi am luat reteta, cred.

Monis am vazut pozele, foarte frumoase toate, si voi sunteti frumosi.

-Am uitat sa zic, pentru deplasare Mateo se rostogoleste ca o minge, in toate directiile.
-Nu a cazut niciodata din pat si sper sa nu se intample, pt ca e gresie pe jos, far acovoare si patul e inalt.
M-am gandit si eu ca pot fi de la caldura bubitele, dar sunt altfel...
Broscuta - tare asta cu cafeaua in toate orificiile
Ionela ce putin mai e pana la intalnirea cu tati, va doresc un concediu frumos, oriunde mergeti.
Andre - daaa, as veni si eu,chiar daca nu sunt certata, am ochelari, am si palarie, deci ma pot camufla usor
Acum serios vorbind s-ar putea sa vin la anul viitor in zona...la Palermo.
Abia astept sa vina mama la noi pe 1 sept, sta o saptamana

Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj Pe cuvant de n-am vrut sa va pozez vreo doi azi, da' ma prindeau si dadeam ca "mama denaturata".
pai du-te in casa dupa jaluzele, lateste spatiu dintre 2 jaluzici, bagi obectivu'la aparatu meseriasu, si trimiti bre poze acilea de lesinam de cum arata macho aia de tot ii lauzi Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Pai nu poci ca nu-i chiar asa de aproape plaja de casa, din fericire pentru sanatatea mea mintala Doamne iarta-ma! Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Citat:
Pe cuvant de n-am vrut sa va pozez vreo doi azi, da' ma prindeau si dadeam ca "mama denaturata".

pai du-te in casa dupa jaluzele, lateste spatiu dintre 2 jaluzici, bagi obectivu'la aparatu meseriasu, si trimiti bre poze acilea de lesinam de cum arata macho aia de tot ii lauzi

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Pai nu poci ca nu-i chiar asa de aproape plaja de casa, din fericire pentru sanatatea mea mintala Doamne iarta-ma!

Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007

Mergi la inceput

Mihamora Palermo e pe lista de "to do" la anul si pentru noi, alaturi de Capri, deci poate ne vedem acolo sa mancam niste prajituri cu urda si crochete de orez, specialitatile lor. Cica la Palermo trebuie sa punem 2 perechi de ochelari si vreo 3 palarii asa (ca e soarele puternic ) Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

In cazul asta,venim si noi!!!
Am si ochelari,si palarii,imi iau si o umbrela,eventual!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput