Prietene la bine si la greu 41

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Mamici care ati introdus rosia in alimentatia copilului cum procedati? SE abureste cu celelalte legume si se blenduiesc? cu sau fara coaja?
Multumesc

mami de Vlad (29.10.2009)

Eu i-am dat-o fara coaja si fara seminte, doar pulpa, aburita la babycook si blenduita cu celelalte legume.I-am dat doar de cateva ori.

Lalu, mami fericita de Ari (28.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Eu pot doar sa va pup apasat si foarte obosit. Azi e onomastica Chiarei, evident am gatit pana am picat lata. Asa ca azi doar pupici si atat, alaturi de cinstea de rigoare, stiti voi.

Sa aveti o zi frumoasa si Chiara sa fie sanatoasa si sa aibe noroc in viata.

Dana, mami fericita de Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Floricik,nu-i place iaurtul deloc....am incercat si iaurt natural,si iaurt cu fructe de la Millupa. Se stramba de parca i-as da zeama de lamaie....

Many,si eu am introdus rosie. La fel ca si Lalu,o pregatesc la steamer,fara seminte,si o blenduiesc cu celelalte legume(fara pielita).

La multi ani,Chiara!

Dankutza,tare te mai chinui cu Pinky...Offf,ca putin mai papa,mititica. Sper sa revina si ea la sentimente mai bune,si sa pape bine cat de curand!

Ca tot o laudam pe pisicioasa cu cantitatile `astronomice` pe care le mananca,astazi mi-a dat cu firma in cap: 50 para, 20 legume....abia isi astepta laptele,asa ca nu am mai insistat,dar iar sunt deprimata....

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

ielou fete dragi,

Chiara, Happy onomastic day

Ionela,si eu merg pe acelasi principiu, caci as putea sa ii dau in cana ceva supa , dar ideea este sa mestece ca d-aia are 6 dinti.

Smara, minunea-minunilor, azi mi-a trecut prin cap sa ii dau bucatele de galbenus din mana mea. Si minune, a mancat.Ma rog, a deschis gurita de vreo 5-6 ori, pentru mine este fantastic. Cum vedea lingurita, intorcea capul. Am incercat sa ii dau cu spatula de la beibicuc, sa vad ce zice, dar nope, n-a mers. In schimb, din mana mea vrea. Asa ca am facut si un piure de legume cu orez foarte vartos si ii dadeam bucatele cu mana.
A deschis gura, asta-i important.Dar s-a plictisit repede.
MA gandeam sa ii dau iaurt cu seringa sau cu cana cu cioc, usor diluat. Chestia este ca din cana nu bea semnificativ.

Andre, de cand ma tot straduiesc sa te intreb: de ce spuneai ca e mai bun otetul pentru curatat dar nu bicarbonat si nu lamaie?Indicat pentru sanatatea copiilor, adica.

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Chiara Ada

Many eu rosia o dau fara pielita, la baie de aburi, dar i-am facut si suculet si l-a baut...e racoritoare pe caldurile astea.

Monis, deci ai unchi fanatic cu feisbucul...mama lui de unchi!Te pup! Sa dea Domnu` sa ai tastele aurite...si sa primesc raspunsul dorit de la interview!:P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Stiam eu ca am uitat sa ii zik ceva Ionelei:te pup si iti doresc sa petreci clipe minunate cu husbandul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Multumim inca o data Coq Spuneam ca nu e sanatos pentru gresie si parchet, dar nu ma intreba de ce, asa m-a invatat prietenu' care m-a invatat restu'. Ioi ce coerenta sunt, dati-ma afara din clasa! Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Samara, ca tot spuneam eu ca nu am mai auzit stridorul la Matei si puneam la indoiala daca chiar are, de cateva zile inspira zgomotos, ca in primele luni. Mi-am amintit ca stridorul se acutizeaza la raceli, acu'am un cui si merg maine la doc sa il scot.

Many, Vladut a avut mereu conformatia subtire si inalta, mie asa imi pare. Matei avea la 8 luni 8,670 si 72, probabil ca la 9 luni are 74 cm si sper eu sa fi ajuns la 9 kg.Nici aici nu-s saci de cartofi si nici PET-uri de 10.
Spor la bb 2.

Maai, eu care o vad des pe Monis in carne si oase, da si carne(mami ZEN, lasa reply-ul cu 'te vad doar oase'), confirm io ca arata senzationalsi e si d-aia care n-are nevoie de sutien ..Eu nu le inteleg pe cele care se plang ca-s gazele. Am hotarat! Te. Ce-a zis Serj ?

Semnat,
Trupesa Capisoana

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

calduroase salutari duamnelor!
eu sint tare suparata asa ca nu prea m-am concentrat la ce am citit si va rog sa ma iertati
Vroiam sa-i urez laviniei bafta sa ia job-ul ala
Coque si samaranditza de la dovlecei citire si experimentat si personal, incercati sa schimbati locul de masa - adica nu in scaun ci pe jos, in leagan etc. Stiu ca nu corespunde teoriilor si se lasa si cu mizerie dar nah... La noi a avut cel mai mare scucces statul in fund pe masa din bucatarie . Coque mai poti incerca sa-i dai rondeaua aia de orez in timp ce ii dai piureul, o muscatura de rondea, o lingurita de supa, la Liloasa merge asa. Pt fetili care ati inceput sa dati gluten copiilor,daca vreti sa le dati covrigei sa roada (sub supraveghere,of course), exista unii "curati" de la firma Mama mare - covrigeii Zero-Zero, nu contin nici sare si nici zahar, doar faina si apa
Nu mai stiu cine o intreba pe dana de tarc - eu am gasit o solutie care face acelasi lucru dar e mult mai ieftina ca un tarc ca lumea - i-am luat o piscina de la Bricostore, are diametrul de 2 m si inaltimea de 53 de cm, am pus poze pe contul comun daca vreti sa vedeti. Eu una sint tare multumita de cei 60 de lei investiti
ancutza pup Sabina sa treaca tusea
Many eu i-am pus rosia la steamer cu toate legumele,i-am scos pielita cind s-a fiert si am blenduit-o acolo,n-am scos nici o saminta
dankutza imi pare rau ca esti asa ingrijorata cu Pinky, in poze nu pare asa slabuta dar cantitatile pe care le maninca sint mici intr-adevar... Vezi si tu ce zice pediatra
A propos de dimensiuni si cum se vad ele,fie-mea are 75 cm si 8.3 kile deci nu cintareste mult, dar arata ca bebe Michelin si toata lumea zice ca e grasuna
Am vazut poze cu zburlici tare scumpa si cu Maya siminei care are un perisor ondulat o frumusete
de ziua numelui Chiara! Andre esti mai bine?
ma bucur sa le revad pe broscuta, doris si lalu
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

coque si lili, multumesc de sfaturi si idei.
Chiar acum se chinuie sotul cu el in living, ca eu am nervii prastie, si nici macar un zambet artificial nu mai pot afisa, ca se transforma in ranjet.

Am incercat si noi sa schimbam locul: l-am pus pe pat, apoi in scaunul de masina, acum este din nou in scaunul de masa dar s-a schimbat "decorul" obisnuit - e in living (ca tati se uita si la meci intre timp ). Cum am citit ca a lipait Mateiutu spatula de beibicuc, am si fugit si i-am dus-o sotului, poate-poate...A luat o gura, si atat.

La sot i-a mai venit o idee: sa isi inmoaie degetul in piure si sa i-l dea la kinder sa-l linga. de fapt, sa-l muste , ca el ne ia degetele, le baga in gura, si asa le musca, de te ia cu transpiratii si cu o tura de mers la baie. Ei, dar ce nu facem noi sa-l vedem pe copchil ca ia vreo 2 inghitituri? Suportam cu stoicism de toate.
Sotul vad ca il mai face sa rada, si pacalit-nepacalit, tot mai inghite cate 50-60 ml.

Coque , sa stii ca si eu l-am cam auzit haraind zilele trecute cand a fost racit, si acum cateva saptamani cand din nou a avut putin nasul infundat. Am si uitat sa o intreb pe pedi de stridor...ca eu tot sunt stresata cu mancatul si greutatea...
Cand ii dadeam cerealele, tot a mai pus ceva pe el....dar asta cu pretul unor dureri crunte de burta. Acum nu stiu ce sa ii mai dau "ingrasacios" si sanatos...

Of, Dankutza, ce le mai tragi si tu cu Pinky!
Vad ca avem ceva membri in clubul asta al mofturosilor la mancare.

Ma duc sa vad ce progrese se inregistreaza in living.

Principessa Chiara!

Mergi la inceput