Fluturasi de martie-aprilie 2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Seara buna burticutzelor!
Fetelor mie asa de rau mi ca nu pot sa stau in picioare Imi vine sa mor de atata greata. De varsat vars dimineata si peste zi daca vreau nu pot numa ce scot niste sunete ciudate din gat si parca imi mai revin putin, dar asa pe moment. Am citit undeva ca ar fi buna vitaina B6 impotriva greturilor. Voi ati luat asa ceva? Daca da a avut efect?

N-am apucat sa citesc tot ce ati scris doar ultimele 3 pagini. Anaxena eu imi doresc baietel da daca e fata e bine primita Socrii mei isi doresc foarte mult fetita ca de au 2 baieti.
Daca mi-ati mai scris careva ceva imi cer scuze ca nu va raspund dar simt ca ma ia dinou greata Ma bag in pat ca poate trece.
toate fetele

_
Graviduta fericita cu o minune in burtica 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

stefy la tine imi e mai greu dar tot spre baietel inclin

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 8+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

ghicitoarea anexa..ar fi super asa...eu acum vreau un baietel si dupa 2-3 ani o fetita(daca am putea face asa la comanda ce vrem tare bine ar fi)....dar nu stiu de ce inclin sa cred ca o sa iasa o fetita frumoasa cu tenul masliniu ca tata-su...

cea mai fericita ce asteapta cel mai frumos si sanatos 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Strumphitzo, sper sa nu ti-e rau!
Ia treci matalutza la raport aici.

Mamica fluturasului Andrei si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

Am revenit si eu...de la pagina 5 unde ramasesem cu cititul ieri..vad ca ati ajuns la pagina 16..off..aveti o viteza la scris cat n-am eu la citit.
anyway
am vazut ca se spun preferinte de sex pe aici..o zic si eu pe a mea. imi doresc din tot sufletul o fetita DAR am un feeling f puternic ca este tot baiat....ca nu sunt eu prea baftoasa :))

oricum la baieti ma pricep ca doar mai am unu de aproape 8 ani asa ca....ne descurcam noi si cu nou venitul:)

dupa calendarul ala chinezesc cu sexul copilului ar iesi ca eu fac baiat si ....desi nu cred in d;astea......cred intradevar ca baiat o sa iasa .

de simtit ma simt destul de bine desi ieri am picat pe jos...acu sunt mai bine. nu am greturi dar am o stare de sfarseala....adica azi am stat majoritatea zilei in pat...cum ma ridicam un pic....cum ma lua cu ameteala si nu imi trebuia decat sa ma pun la loc in pat...asa ca..nu prea mai fac treaba in casa...noroc ca fi-miu e la fostii mei socrii cateva zile asa ca....nu tre sa ma ocup de nimeni decat de mine.....ca tati lui bebe din burtica e intelegator.

oricum ca sa fiu o gospodina totusi, am aruncat niste carne , cartofi si ceapa intr-o punguta din aia 'punga magica' si le-am bagat la cuptor...a iesit super mancare...cand o veni domnul meu de la munca o sa zica ca am petrecut ceva timp in bucatarie:)))

Miercuri ma duc la doctor sa imi fac cea de-a doua ecografie..abia astept sa vad despre ce e vrb in burtica acolo pt ca la prima ecografie la 3 sapt de sarcina...dl doctor a zis ca pare mai mare decat 3 sapt deci..mi-e un pic teama ca o sa imi zica ca am gemeni:)))

va urez o seara frumoasa si mult mult somn

mama lui dani 7 ani si lui din burtica 6+

Mamica mandra a lui Dani si cu bebe in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna seara si de la noi

eu sunt tare fericita
caci imi iese dupa calendarul acesta baietel
si asta imi doreammmm

la galati murim de cald
sunt la mama in vizeta

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

dupa care calendar iti iese baietel? tot cel chinezesc de care ziceam eu mai devreme? ala cu varsta mamei si anul nasterii?

felicitari oricum:)

6+

Mamica mandra a lui Dani si cu bebe in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

sunt bucuroasa!!!!!!!!!! mi-am primit cadoul de la sotz de ziua mea: un IPHONE !!!!!

mamica fericita de 2+ si 11 +

Mergi la inceput

care mai luati utrogestan, cate/zi luati si cat timp mai luati??? eu mai iau doar sapt asta si imi ajunge. oricum a zis dr ca la 2/zi e apa de ploaie, ca si cum nu as lua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Buna seara, ma primiti si pe mine??
Sunt o proaspata mamica de o fetita de 9 luni jumatate... si... surpriza, surpriza... sunt in 9 saptamani de maine. Spun surpriza, ca eu in toamna implinesc 10 ani de casnicie din care vreo 7 am tot umblat pe la medici sa pot avea pe Maria azi... si cand colo, mai vine un bebelus la noi.
Pentru ca am alaptat pe Maria pana de curand, nu am avut ciclu... asa ca ... dpn-ul il stiu doar dupa eco: ar fi cam 15 martie.
In rest ne doresc la toate sarcini usoare si bebelusi sanatosi.
Un salut special lui Cami cu care am placerea sa fiu colega de odisee... noi fiind colege de forum si pe alt topic.
Pup

FERICITA 8+ si...
Mami de Maria (20.10.2009)
Album poze

Mergi la inceput

ana wowww felicitari mami!!!!!!!!!! multa putere si o sarcina cat mai usoara!!

Mergi la inceput