Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (44)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

dar sa ploua macar o ora 2 sa se racoreasca ceva

+16 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

M-am simtit asa aiurea la petrecere...toata lumea era pe mine calare : ''mai vrei carnitza? dau aerul mai incet? iti mai aduc suculetz ? iti aduc un scaunel pentru picioare? o perna ? si multi dintre ei nici nu ii cunosteam..femei, barbati , toti erau foarte atenti
e dragutz asa..dar agasant rau la un moment dat, ma simteam aiurea in centrul atentiei..plus ca pe aia care era cat casa nu o baga nimeni in seama..

Simo 19 +

Mergi la inceput

nu mai vb de haine
e cumplit

si stai ca ne prinde iarna cu burtile cat casa
atunci sa vezi distractie

Mergi la inceput

da Mirela..da sa vezi in primavara ce gagici iesim ..prin Mai asa..cu bebeii in parc
ma rog..eu visez sa patesc ca la prima sarcina..in doua luni dupa nastere eram mai sexy ca inainte..super slaba si fara burtica..cu titi mai mari..belea..sper sa se repete istoria..si daca nu, fac eu eforturi sa fie

Simo 19 +

Mergi la inceput

stiu ca s-a mai discutat aici prob asta dar nu mai retin rezultatul : pana la urma avem voie sa folosim aparatele astea de masaj , astea mici de mana ? care maseaza strict problema si nu zguduie rau ? ca pe mine ma bate gandul sa imi iau unul pe care tot il vad pe la tv intr-o reclama

Simo 19 +

Mergi la inceput

va ziceam ca s-a facut un parc nou aci la noi..in seara asta il inaugureaza..cu muzica misto si teatrul masca pentru copii
si a inceput ploaia..o sa ii fugareasca saracii..imi e mila de ei..macar sa ii mai lase o ora sa se zbenghuie copilasii

Simo 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

MIRELA, da, la iarna va fi naspa...cind nu vom reusi sa ne punem sosetele singure. Cu Ioana tin minte ca nu mai ieseam singura din casa, ca era gheata rau si cum eu-mi schimbasem centrul de greutate, tot alunecam si eram stresata sa nu cad cu ditamai burtoiu. Asa c-am stat in casa toata iarna si n-am iesit decit cind venea sotul... Cind s-a dus zapada, eram in 8 luni, fericire mare, pot iesi singura! Si la prima plimbare am calcat pe-un capac de canal care s-a invirtit si-am cazut cu totul in canal... Nu, n-am nascut atunci...

Mie acum tot mi-e greata mereu, e drept, mai diminuata, dar inca vomit si nu pot minca decit f putine lucruri. Sper sa ma lase-n curind, d-aia te tot intreb, ca esti inaintea mea cu vreo 2 saptamini.

SHINES, lasa mama, mai bine rasfatata!

pupi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Simo mi-a zis medicu k poti sa te masezi in zona in care doare, dar doar un pic..si poti sa dai cu fastum gel. dar nu cu altceva.
vibratiile nu sunt bune. de ce ??? habar nu am..asta nu am mai intrebat.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

gabi lasa k trecem noi cu bine si de iarna, chiar dc vom avea burtile mari
mai bine p iarna cu burta mare, decat vara cum e acu

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

gabi asa am patit si la prima sarcina, tot iarna m a prins cu ditai burta
am avut niste picioare umflate, de nu mai stiam cu ce sa ma incalt

pot manca orice acum, multumesc lui Dumnezeu

s a anuntat canicula si sapt viitoare
vai de noi

Mergi la inceput