Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (44)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Ana o fi ramas si azi la curte ca e mai racoare..vine mai spre seara si ne aduce si furtuna aia

Simo 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Simo ce draguta burtica avem !
Ai inceput sa "imprumuti" pantalonasi de la sot a? Pe el l-ai intrebat daca e de acord?

Irina ~ 18+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

trebuie sa ii dam un sms ceva sa nu uite racoarea pe acolo

ma gandesc cu groaza cat va veni factura la lumina dupa zilele astea in care am stat numai cu AC deschis.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Irinukaaa

Simo ce draguta burtica avem !
Ai inceput sa "imprumuti" pantalonasi de la sot a? Pe el l-ai intrebat daca e de acord?

Irina ~ 18+ cu

Shhhht! Cresc...

nu l-am intrebat, dar astia imi placeau de mult..sunt elastici si usori..si oricum el nu ii mai incape fuldul in ei..sunt de acu 4 ani cand avea si el 65 kg..acu are cu 20 mai mult
ca sa nu mai zic ca astia sunt din aia pentru baie..si mai are vreo 2 per pe care tre sa le ''imprumut'' ca-s tare misto
maieurile lui le port deja..ca sunt largi si lungi..imi vin ca rochitza

Simo 19 +

Mergi la inceput

la mine in partea asta e foarte innorat..dar imi e sa nu ne ocoleasca iar ploaia ca randul trecut
da Ralu..sa vezi facturi acu..la mine a mers ieri ac aproape toata ziua..si acu i-am dat iar drumul

Simo 19 +

Mergi la inceput

si la noi la fel
in fiecare zi de la 12 pana seara tarziu
k noaptea nu putem sa-l tinem k acolo doarme cumnata-mea si nu pot sa o imbolnavim.
avem deja aproape 2 sapt de cand merge zilnic.

buburuza mea danseaza de zor . mi-am ridicat maieu si am dat cat mai jos pantalonii si ma uit la burtica cum da picioruse bubu
are momente cand ma gadila rau de tot...

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

eu aseara am simtit niste picioruse zdravene..nu mai sunt gadilaturi, chiar m-am mirat
azi cred ca nu i-au convenit pantalonii meu..ca numa in banda de la blugi lovea..desi erau din aia cu talie foarte joasa si nu ma incomodau deloc..cred ca o sa ii port pana la 9 luni daca imi mai incape fundul in ei
ma gandesc cu groaza cand incep serviciul peste 2 sapt ca nu mai am haine..am si niste sedinte programate si nu ma pot duce in blugi sau in colanti trei sfert mai ales ca eu le conduc si e nasol sa apar asa hop si io in nadragi de casa
sapt viit tre sa ies la cumparaturi

Simo 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Sper sa ploua.Am observat ca s-a innourat aici la mine in militari.

Laura

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

cica vine ploaie
din congo vine ca nu mai ajunge

+16 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

m-am chinuit pana acu sa o filmez, si bineinteles k acu nu ma da
m-a gadilat mai dvrm. ca stateam un pic spre burta asa sa imi faca socrela un pic de masaj pe spate si m-a lovit incontinuu..dar avea mom cand ma gadila k era undeva p stanga..in lateral rau ..nu stiu pe unde exact.

stiu simo cum e cu hainele
mai ales la pantaloni, m-a terminat.
eu bine k nu trebui sa ies zilnic, k altfel nu stiu ce facem

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput