Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (44)
Raspunsuri - Pagina 17
Shines spune:
Ana o fi ramas si azi la curte ca e mai racoare..vine mai spre seara si ne aduce si furtuna aia
Simo
19 +
Irinukaaa spune:
Simo ce draguta burtica avem 

!
Ai inceput sa "imprumuti" pantalonasi de la sot a? Pe el l-ai intrebat daca e de acord? 
Irina ~
18+ cu 
Shhhht! Cresc...
bebelu86 spune:
trebuie sa ii dam un sms ceva sa nu uite racoarea pe acolo ![]()
ma gandesc cu groaza cat va veni factura la lumina dupa zilele astea in care am stat numai cu AC deschis.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Irinukaaa Simo ce draguta burtica avem ![]() ![]() !Ai inceput sa "imprumuti" pantalonasi de la sot a? Pe el l-ai intrebat daca e de acord? ![]() Irina ~ 18+ cu ![]() Shhhht! Cresc... |
ca sa nu mai zic ca astia sunt din aia pentru baie..si mai are vreo 2 per pe care tre sa le ''imprumut'' ca-s tare misto
maieurile lui le port deja..ca sunt largi si lungi..imi vin ca rochitza
Simo
19 +
Shines spune:
la mine in partea asta e foarte innorat..dar imi e sa nu ne ocoleasca iar ploaia ca randul trecut
da Ralu..sa vezi facturi acu..la mine a mers ieri ac aproape toata ziua..si acu i-am dat iar drumul
Simo
19 +
bebelu86 spune:
si la noi la fel
in fiecare zi de la 12 pana seara tarziu
k noaptea nu putem sa-l tinem k acolo doarme cumnata-mea si nu pot sa o imbolnavim.
avem deja aproape 2 sapt de cand merge zilnic.
buburuza mea danseaza de zor
. mi-am ridicat maieu si am dat cat mai jos pantalonii si ma uit la burtica cum da picioruse bubu 

are momente cand ma gadila rau de tot...![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
18+
Shines spune:
eu aseara am simtit niste picioruse zdravene..nu mai sunt gadilaturi, chiar m-am mirat
azi cred ca nu i-au convenit pantalonii meu..ca numa in banda de la blugi lovea..desi erau din aia cu talie foarte joasa si nu ma incomodau deloc..cred ca o sa ii port pana la 9 luni daca imi mai incape fundul in ei
ma gandesc cu groaza cand incep serviciul peste 2 sapt ca nu mai am haine..am si niste sedinte programate si nu ma pot duce in blugi sau in colanti trei sfert mai ales ca eu le conduc si e nasol sa apar asa hop si io in nadragi de casa
sapt viit tre sa ies la cumparaturi
Simo
19 +
bebelu86 spune:
m-am chinuit pana acu sa o filmez, si bineinteles k acu nu ma da 
m-a gadilat mai dvrm. ca stateam un pic spre burta asa sa imi faca socrela un pic de masaj pe spate si m-a lovit incontinuu..dar avea mom cand ma gadila k era undeva p stanga..in lateral rau ..nu stiu pe unde exact.
stiu simo cum e cu hainele
mai ales la pantaloni, m-a terminat.
eu bine k nu trebui sa ies zilnic, k altfel nu stiu ce facem
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
18+