Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (44)
Raspunsuri - Pagina 16
loutzy spune:
Daca voma si greta persista si dupa 14 sapt e posibil sa fie sarcina toxica si sa fie asa pana la nastere. E destul de aiurea. Prietena mea a avut sarcina toxica, dra bebe e ok bine merci. E un dolofan din ce in ce mai mre pe zi ce trece.
Laura
17+ cu 
bebelu86 spune:
si eu am..dar pe fund...
in rest, e ok..atat k se vad venele rau de tot
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
Shines spune:
hai mai fetele..vergeturile din partea stanga..pe langa dunga de la pantaloni..da nu-s de acu, sunt mostenire de la prima sarcina
Simo
19 +
Shines spune:
frumoase burtici 
ehee..Ralu..ai burticutza maricica..de acu incepe sa creasca bine..a mea a crescut in 2 sapt cat in doua luni ..
Irina ..super desenele..va iesi camera misto, felicitari
Angie..dragutza petrecere..fetili alea dansatoare cu corpul misto nu stiu ce cautau acolo.. ![]()
Simo
19 +
bebelu86 spune:
pai si l amine a crescut acu in ultimele 2 sapt
k eram plata inainte. deci...acu chiar se vede diferenta ![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
18+
bebelu86 spune:
Ana p unde umbla???
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
18+
Shines spune:
azi am fost la petrecerea lu nasa..si mai era o gravida acolo..amica de-a mea pe care nu am vazut-o de cand a ramas...mamaaa voi stiti cat era de mare la 7 luni ??? fooooartee mare..burta super mare si rotunda
m-am speriat..si ii ziceam sotului, uite sa vezi cum o sa arat si eu na..
ma rog, ea era foarte grasa si inainte si probabil de aia..dar era mare rau
Simo
19 +