Pestisori... pestisori... (63)
Raspunsuri - Pagina 6
Charlie spune:
Vad ca toata lumea se scalda in ape tulburi. Multa bafta tuturor.
Cateodata cred ca traim intr-o lume tot mai de-andoaselea. Si cred ca nu sunt singura care are impresia asta.
Eu tot astept vesti de la scoala. Inca nica. Sa speram ca se gata si concediul asta al lor.
VA tzuc.
Ramona
------------------------
http://alegorie.wordpress.com/ - Blog Cu Drag despre Hrana Vie.
danuta36 spune:
Neata!
Va las o cafea aromata,strong
Ieri dimineata ne-am intors si noi de la mare,a fost frumos,dar a trecut repede...am pus si cateva poze din cele trei sute si ceva,cate am facut http://good-times.webshots.com/album/578415783NjrQnA
Am vorbit ieri cu Nicoll si cred ca dupa masa ne vom intalni,de abia astept
Pupam baltuta intreaga
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
daniela_daneza spune:
Buna dimineata!
Bineinteles ca nu am rezolvat ieri cu o anexa de cotizatie la somaj a firmei, ba ca nu au platit ... ba ca ma duc eu sa imi platesc .. ba au platit dar nu mai am chef azi sa iti dau decizia asa ca vino luni ...fara cuvinte.
Carma, multumesc de mesaj, daca aud ceav te anunt .
Charlitos a innebunit lumea sa stii ..totul e pe invers ..asteptare plakuta si usoara !
Danuta sa av fie de bien concediul...acum merg sa ma uit pe poze si inlnire faina cu fetele si sa faceti poze , multe!
cafeaua si wk-end plakut!
andanii spune:
parca totul merge aiurea sa stiti , vad ca toatene plangem
daniela vai de noi , ce sa mai zici, nimic nu ?
danuta sa-ti fie de bine concediul, superbe poze, intalneala placutacu nicoll diseara ... si eu vreau
A fost fain ieri pe munte , dar scurt ... din pacate eu cu copilul meu alergic mi-e tare greu sa locuiesc in case in care nu se incalzeste iarna , exista o ciuperca in pereti , mobilier si toate oiectele care lui ii face f rau ... de o luna de cand ne tot plimbarim pe la sat la noi si la altii cantitatea de alergen s-a adunat si deja nu mai pot pleca ... face rinita conjucntivita sinuzita alergica de toata frumusetea ... ii trece in cateva zile de stat la timisoara ... dar nu prea pot pleca pe nicaieri ooo sa nu va spun ca bag si masina in concediu deci nu mai am nici masina cu ce sa plec
deci concediu serios nu prea se prevede anul asta la mine .... eu am fost pe la prieteni pe munte , la sat la ai mei si pe munte cateva ore... asta nu e concediu sunt intr-o pasa tare tare proasta
hai ca mai vorbim .... sunt supi tare
andanii
daniela_daneza spune:
Dana , hai nu te intrista ca tot nu rezolvi nimik... gandeste-te ca altii nu au nici macar aceasta posibilitate de concediu ... si nu te intrista de masina, faci miscare
elyanne spune:
Nici noi nu plecam nicaieri anul asta
Dar n-am obisnuit cu ideea.... de fapt ma calmasem de cand am aflat concediul sotului... daca altfel nu s-a putut ... a avut la sf de iunie, cand invatam pentru licenta... si alta parte abia de la jumatatea lui septembrie
Mai urmeaza operatia lui Andrei... Asa ca anul asta zicem pas... poate spre iarna la munte
danuta36 spune:
Neata!
Dany,Andanii multumim
Ne-am intalnit cu Nicoll si fetele,dar cam pe fuga si putin am stat,ca era cam tarziu si rece afara deja...ne-a facut mare placere,poate altadata sa stam mai mult la povesti Poze inca n-am descarcat.
Ely macar v-ati facut fain apartamentul...noi n-am facut mai nimic pt casa anul asta,si ar fi destule
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
daniela_daneza spune:
Ely, nu fi trista , mai sunt concedii , sanatosi sa fiti , sa fim!
Danuta sa va fie de bien intalneala cu Nicoll si asteptam poze!
Restul sirenelor se odihnesc, se relaxeaza ca e wk-end!Sa aveti duminica plakuta si va invit la masa , ceafa la cuptor cu cartofi, usituroi si salaat de vara !
Charlie spune:
Va pup. Atat. In rest sunt in ape rau agitate. Sper sa ma intorc cu vesti bune.
Va tin pumnii si voua.. ca vad ca toate suntem in zid.
In alt rest ? Ma dau cu bicicleta. Va invit pe blog pentru o calatorie in satu mare... scurt si dureaza 5 min.
Sunt rau ingrijorata. Va pup tare.
daniela_daneza spune:
Charlie si tu in ape tulburi ? Of ... sper sa se rezolve si sa vii cu vesti bune ... in curand ma dau si eu cu bicicleta .. sa termin cu actele astea si mi-am propus ca in fiecare saear sa merg in parc cu bicla .
Cand ma intorc intru pe blog .
Va doresc O saptamana linsitita fara ape tulburi!