Pestisori... pestisori... (63)
Raspunsuri - Pagina 7
daniela_daneza spune:
Nimeni ?
In fine hai sa va las o cafea
...
mai am doar o hartie de luat si de vizat si gata ..... ca deja simt ca nu mai rezist .
Va pup si o zi minunata!
elyanne spune:
Neataaaa
Dany succes
Charlie am citit pe blog... offf... sper sa gasesti solutia cea mai buna si sa nu renunti la visul tau
Danuta asa e... nu pot sa le am pe toate
Noi nu prea avem nimic nou de raportat... cu ale noastre... sambata o nunta... si in rest toate la fel...
Probabil saptamana viitoare merg la pediatru pentru trimitere, pt. operatia lui Andrei... apoi sa sun un chirurg... nu stiu daca se ocupa si cu operatii din astea, dar macar sa ma indrume catre alt coleg... a fost singurul gasit prin cunostinte, la Budimex...
Cam asa ar fii
carmaw spune:
buna fetelor
deci nici nu prea fac mare lucru...aseara am iesit la un 'suc' el meu era 'bere' iar omu' a tras 3 'wisikiuri'.Ca final prietenii nostri ne au tratat de data asta cu niste clatite Sfakiene(intre 2 clatite se pune brinza se ruleaza se repun un pic la cuptor si se servesc cu miere de albine)
Sunt bucuroasa ca am temperaturi de 26 27 de grade
a am aflat si eu de The Secret by Rhonda Byrne = cartea
The Secret = filmul
si ma gindesc ca noua pestisoarelor ne ar face bine
Prietena mea a aplicat anul asta si si a cumparat masina noua iar simbata se muta in noua ei casa( in bruxelles)
Ea ma sunat sa ma roage sa fac ca ea si eu impartasesc cu voi aceste noutati
in rest pe toate
daniela_daneza spune:
Charlitos , nu renunta , sunt doar niste piedici ...mare-I DUMNEZEU si te va ajuta!
elyanne spune:
Eu sunt ... la cafeaua de dimineata ... cu niste trebi'
Sper sa le rezolv astazi...
Parca incepem sa o scoatem la capat cu diverse care ma stresau...
daniela_daneza spune:
Se pare ca ghinionul ma urmareste cu dosarul pt. somaj ...acel numar "pastrat " a fost sters de noul director ...asa ca pierd 1 luna .. ma rog mai am o sansa mica daca pana vineri nu vine un dosar cu 4 h ....
cum o vrea DD ...
si speram ca vine iubitul in wk-end dar cica nu stie ... macar daca rezolvam eu astea plekam la el ...asta e , mai asteptam
va pup si macar voi sa aveti zi buna
carmaw spune:
buna deci v am citit dar mi a fost o lene
in fine azi am avut o zi buna deci am facut cumparaturi(alimente) si am primit cadou si o masina de facut piine dar sa vedem ....ca cartea ei e scrisa doar in greceste si a fost un amarit de xerox prost
e UNITED BM 5126 si nu stiu nici unde e facuta!!
Apoi ca nu aveam mincare am tras un resto si acum doarme fiecare pe unde poate ...Eu la calculator!
Deci va pup si citindu va mereu ramin incredintata ca ne trebuie o cura de "secret"
daniela_daneza spune:
Carma , sa folosesti sanatoasa masina de paine si nu cred sa fie mare filozofie folosirea ei, este pe acelasi principiu functioneaza toate .
O zi buna si cu reusite!
carmaw spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela_daneza Carma , sa folosesti sanatoasa masina de paine si nu cred sa fie mare filozofie folosirea ei, este pe acelasi principiu functioneaza toate . O zi buna si cu reusite! Dany 'Daca dragoste nu e, nimic nu e!" Multumesc de urare si succes ! sa dea Domnul sa se mai linisteasca apele si pe 'strada ta'! |