Pestisori... pestisori... (63)
Raspunsuri - Pagina 15
daniela_daneza spune:
Neatza!
Carma, hai ca vin eu , dar inainte fac o escala in Germania!Si vezi ca ai incurcat fetele
Suri, bicicleta se inkiriaza , cu buletinul ai voie 2 ore.
Baby, nu am citit nici un ziar , de cand nu mai sunt la servici nu mai iau nici un ziar, akolo le imprumutam de la chioscul de presa .Hai ca beau si eu cu voi ....
Ely, tin pumnii!
Bey, dar Cryna chiar nu mai da pe aici cine da cu un bat dupa ea ?
Va pupicesc !
carmaw spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela_daneza Neatza! Carma, hai ca vin eu , dar inainte fac o escala in Germania!Si vezi ca ai incurcat fetele Dany 'Daca dragoste nu e, nimic nu e!" PAI NU CA VA ASTEPT CU bici daca te urci te ai 'ars' esti DaDa !! |
elyanne spune:
Am fost la scos de fire... e ok... fara restrictii de vreun fel...
Altfel sunt atomiiiiiici... incepe gradinita si imi mai revin cu nervii...
Dany am vazut ca ai raspuns la un subiect de incaltari ca la mag Licurici sunt incaltari de la otter? s-au am retinut aiurea? Pt pici au?
carmaw spune:
citat din mesajul lui elyanne Am fost la scos de fire... e ok... fara restrictii de vreun fel... Altfel sunt atomiiiiiici... incepe gradinita si imi mai revin cu nervii... Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07) |
ai mai scapat de o grija!
bravo!
daniela_daneza spune:
Ely, da , ai retinut bine .Au si de copii parca .
Stii magazinul ?Felicitari pt. scosul firelor!
Charlie spune:
Salut fetelor.. :-)
Hop so eu in balta.. si ce mai balta animata...
Ploua la noi.. tare, tare, tare. Si temperaturi mici de nici nu le vezi de mici. Cred ca de aia ca trebuie eu sa ma obisnuiesc.
Sunt intr-o faza ciudata.. habar nu am ce am. Citesc ca apucata nu ma pot opri si dorm mult. Suna a concediu nu ? Trebuie sa recunosc ca imi si place.
Io merg la frappe...
Cu ce va mai laudati ? Va citesc acum din urma si vad de toate. Ce sirene adevarate sunteti. Asa ma bucur de baltuta asta.. Mai mai..
Va pup pe toate si va multumesc tare de urari, de incurajari si dragalasie in general.
Deci ? Ce bem ?
carmaw spune:
citat din mesajul lui Charlie Salut fetelor.. :-) Hop so eu in balta.. si ce mai balta animata... Ploua la noi.. tare, tare, tare. Si temperaturi mici de nici nu le vezi de mici. Cred ca de aia ca trebuie eu sa ma obisnuiesc. Sunt intr-o faza ciudata.. habar nu am ce am. Citesc ca apucata nu ma pot opri si dorm mult. Suna a concediu nu ? Trebuie sa recunosc ca imi si place. Io merg la frappe... Cu ce va mai laudati ? Va citesc acum din urma si vad de toate. Ce sirene adevarate sunteti. Asa ma bucur de baltuta asta.. Mai mai.. Va pup pe toate si va multumesc tare de urari, de incurajari si dragalasie in general. Deci ? Ce bem ? ------------------------ http://alegorie.wordpress.com/ - Blog Cu Drag despre Hrana Vie si Alegeri din Timpuri care Nu mai Au Rabdare. |
pai frumoas o cind pleci???
carmaw spune:
eu am fost la avocat si apoi hop la o taverna la prietena noastra maria
Acolo am mai facut cunostinta cu niste turisti belgieni si ne am lungit pina la 4 d amiaza
va pup ca mi intra febletea pe mess!